- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.878
- 548
çok kötü bir durum anlyabiliyorum. malesef benmde öyle..7 gün üst üste ağrıdığını biliyorum. kesintisiz hemde..
biberiye yağı alıp şakaklarına masaj yapabilirsin. psikolojikmi bilmiyorum iyi geliyor bana..
banada botoks yaptırabilirsin dediler.. kendimde yapıyorum demişti.. 3senede bir..
tabi bu doktorla konuşup o şekilde yapınca
defne çayı yapıyorum bende. siz biberiye çayı mı?Bana da yağı değil de çayı iyi gelmişti 3 ay düzenli kullanmıştım o zaman.
Sadece hamile kalmadan bir dönem biberiye çayı demleyip içiyordum o zaman az biraz fayda etmişti sonra hamile kaldım tabi ki bıraktım şimdi de emzirdiğim için içemiyorum tavsiye ederim biberiye çayını ben de 1 hafta sonra sonra İstanbul da bulunan profesör doktor mustafa ersaslan a gideceğim tekrar inşallah artık bir faydasını görürüm özelliklede antidepresan olayını ona soracağım.Çok üzüldüm sizinki baya kötüymüş hiçbir şey fayda etmedi mi şimdiye kadar?
Bende de var migren hatta şu an atak geçiriyorum gözlerim bile ağrıyor artık mide bulantısı başladı bi kusarsam geçecek
Bir arkadaşıma doktor antidepresan verdi gün aşırı içiyordu faydasını görmüştü.
Bir de Yasef Özsarfati diye bir prof varmış iyi tedavi ediyormuş birkaç yerden duydum.
Merhaba Hanımlar bende uzun zamandır kk takipçisiyim üye olmak bugün nasip oldu yardımlarınıza ve önerilerinize ihtiyacım var.
28 Yaşındayım 13 yıldır kronik migren hastasıyım son 3 aydır ayın 25 günü başım ağırıyor hiç hareket edemez oldum biraz evle uğraşsam veya bir şeye sinirlensem hemen tutuyor lanet ağrı evliyim 2 çocuğum var ama artık bu hastalığı çekemiyorum , kaldıramıyorum sanki bütün hayatım bitmiş gibi hissediyorum inanır mısınız intihar etmeyi düşünür oldum.
Evlilik hayatım hastalığım sayesinde perişan durumda ,eşimle cinsel hayatım yok gibi bir duruma geldi garibim eşim azgın teke gibi ortalıkta dolanır oldu , 2 kızım var biri 3,5 yaşında diğeri 8 aylık kızlarımla ilgilenemez oldum eşim gündüz çalışıyor gece de küçük kızıma bakıp ilgilenmeye çalışıyor uyumuyor çoğu gece , gündüzleri ise kayınvalidem ve annem ilgileniyor çocuklarla evin temizliği , yemeği ve çamaşırları son 3 aydır eşim de sağolsun eşim tek kelime etmiyor bu duruma gözümün içine bakıyor iyi olmam için elinden ne geliyorsa yapmaya çalışıyor ama ben çok üzülüyorum eşime çok yoğun çalışıyor ve akşam geldiği zaman dinlenme yok bazen oturduğu yerde uyukluyor!!!
Son zamanlarda eşim migren ameliyatı ve migrende botox tedavisi gibi çözümlerin yaygınlaştığını okumuş bende biraz araştırdım ama buraya konu açıp siz kk üyelerinden yardım almak istedim hiç migren için botox yaptırdınız mı veya ameliyat oldunuz mu ?
Cevaplarınız ve yardımlarınız için şimdiden tşk ederim.
Evet biberiye çayı inanın 3 ay düzenli kullandım adet döneminde bile tutmadı ağrım Osmanlı zamanın da ağrı kesici diye kullanılırmış eşim Osmanlı tarihi meraklısı o tavsiye etti kullandım ve inanın iyi geldi.defne çayı yapıyorum bende. siz biberiye çayı mı?
Atağın gelmesine yakın siz hissettiğiniz an ilacı almanız gerekiyor. Aura dönemi yani. O dönem herkeste farklılık gösterir. Bende mesela çenem uyuşur boynum sertleşir. Eşim anlar masaj yaptığında boynuma. O damar üstündeyken yaptığı masaj rahatlatır beni. Bu dönemi farketmem sayesinde birçok atağı hafif atlattım ben. Hafif ağrı kesicilerle. Çok ilaç kullandım çok antidepresanlar. Şimdi düzenli kullandığım ağrı kesici olarak doktorum bi soğuk algınlığı ilacı verdi. Onun içindeki madde inanılmaz iyi geldi. Anında kesiyor ağrımı. Mucize gibi. Basit bi soğuk algınlığı ilacını ağrı olacağını hissettiğim an alıyorum.
Çok geçmiş olsun sizede.
Nane yagini denedinizmi? Siddetli migreni olan ablam cozumunu boyle buldu. Ona iyi geldi. Boyle ufak esans siseleri gibi siselerde satiliyor. Sakaklarina masaj yapiyor onunla cok ilerlemeden geciriyormus. Denemekte fayda var. Gecmis olsun
ama emziriyormuşsunuz ilaç içmeyin zaten. Ben o kısmı okumamışım.Çok geçmiş olsun size de merak ettim acaba ilacın ismini öğrenebilir miyim
Merhaba Hanımlar bende uzun zamandır kk takipçisiyim üye olmak bugün nasip oldu yardımlarınıza ve önerilerinize ihtiyacım var.
28 Yaşındayım 13 yıldır kronik migren hastasıyım son 3 aydır ayın 25 günü başım ağırıyor hiç hareket edemez oldum biraz evle uğraşsam veya bir şeye sinirlensem hemen tutuyor lanet ağrı evliyim 2 çocuğum var ama artık bu hastalığı çekemiyorum , kaldıramıyorum sanki bütün hayatım bitmiş gibi hissediyorum inanır mısınız intihar etmeyi düşünür oldum.
Evlilik hayatım hastalığım sayesinde perişan durumda ,eşimle cinsel hayatım yok gibi bir duruma geldi garibim eşim azgın teke gibi ortalıkta dolanır oldu , 2 kızım var biri 3,5 yaşında diğeri 8 aylık kızlarımla ilgilenemez oldum eşim gündüz çalışıyor gece de küçük kızıma bakıp ilgilenmeye çalışıyor uyumuyor çoğu gece , gündüzleri ise kayınvalidem ve annem ilgileniyor çocuklarla evin temizliği , yemeği ve çamaşırları son 3 aydır eşim de sağolsun eşim tek kelime etmiyor bu duruma gözümün içine bakıyor iyi olmam için elinden ne geliyorsa yapmaya çalışıyor ama ben çok üzülüyorum eşime çok yoğun çalışıyor ve akşam geldiği zaman dinlenme yok bazen oturduğu yerde uyukluyor!!!
Son zamanlarda eşim migren ameliyatı ve migrende botox tedavisi gibi çözümlerin yaygınlaştığını okumuş bende biraz araştırdım ama buraya konu açıp siz kk üyelerinden yardım almak istedim hiç migren için botox yaptırdınız mı veya ameliyat oldunuz mu ?
Tşk ederim bilgi verdiğiniz için sağ olun araştırıyorum şuan.akupunktur derim
hiçbir çözüm sürekli değilmiş,
ben akupunktur tedavisini tamamlaMAdığım halde 1 ay sonunda ramazanda full oruç tuttum
(ilk 3 haftada, haftada 4 seans, daha sonra 2 ay haftalık seans, daha sonra 2 haftada 1 6 ay sonunda bitecekti )
ben 2007 den beridir migrenliydim göz numaram bir anda ilerledi sürekli kusma baş ağrısa vs. illallah etmiştim... şuan nasılsın derseniz yine kötüyüm ama ben bekarım hacamat yaptırdım çok iyi geldi hem akupunktura göre ücreti uygun oldu hemde iyi geldi 2 seans oldum (not: emzirenler için uygun olmayabilir hacamat siz akupunktur deneyin derim)
Tşk ederim araştıracağım .Öncelikle çok geçmiş olsun.ilaçlar bir yere kadar malesef.size dr. Suat arusan'i tavsiye ederim.alternatif tip umudunuz olsun.bir çok kişi sizden daha kötü durumda başvurdu ve bir kac seansla kurtudular.
Inşallah yardımcı olabilmisimdir.
Emzirdiğim için ilaç kullanmamak için elimden geleni yapıyorum inanın ama ilacı merak ettim özel mesaj olarak ismini atabilir misiniz ?ama emziriyormuşsunuz ilaç içmeyin zaten. Ben o kısmı okumamışım.
Evet biberiye çayı inanın 3 ay düzenli kullandım adet döneminde bile tutmadı ağrım Osmanlı zamanın da ağrı kesici diye kullanılırmış eşim Osmanlı tarihi meraklısı o tavsiye etti kullandım ve inanın iyi geldi.
merhaba acaba benm derdime bi çare varmı diye konu açacakken sizi gördüm. bende 15 yıla yakındır migren hastasyıım kronik durumda kendimi bildim bileli başımm ağrıyor 20 aylık oğlum var hamilelikte geçti tekrar başladı hayattan bezdim özellikle 25 gündür hergün ağrıyor en iyi dönemde 3 günde bir ağrıyor nörolojide ilaç tedavisi gördüm akapunktur nöral terapi yaptırdım hacamat sülük tedavisi . geçen seneki hacamatta 2 y agrım olmamştı ama 1 ay önce yaptrdım kan gelmedi hiç ağrılarım devam ediyor.çalışıyorum hemşireyim öğlen eve oğlumu emzirmeye gittim ağladım resmn hayatım hep böyle mi geçecek hiç birşeyi gözüm görmüyor kafamı koparıp atasım geliyor.bıktım artık ben de neyapacağım bilmiyorumMerhaba Hanımlar bende uzun zamandır kk takipçisiyim üye olmak bugün nasip oldu yardımlarınıza ve önerilerinize ihtiyacım var.
Çok geçmiş olsun inanın ben kendimi boşlukta hissediyorum şuan hiç birşeyden zevk almıyorum , gezemiyorum düzgün bir şey yiyemiyorum çok zor dönem bizimkisi tek umudum artık botox ve antidepresan tedavisi inşallah umut olur bize.merh
merhaba acaba benm derdime bi çare varmı diye konu açacakken sizi gördüm. bende 15 yıla yakındır migren hastasyıım kronik durumda kendimi bildim bileli başımm ağrıyor 20 aylık oğlum var hamilelikte geçti tekrar başladı hayattan bezdim özellikle 25 gündür hergün ağrıyor en iyi dönemde 3 günde bir ağrıyor nörolojide ilaç tedavisi gördüm akapunktur nöral terapi yaptırdım hacamat sülük tedavisi . geçen seneki hacamatta 2 y agrım olmamştı ama 1 ay önce yaptrdım kan gelmedi hiç ağrılarım devam ediyor.çalışıyorum hemşireyim öğlen eve oğlumu emzirmeye gittim ağladım resmn hayatım hep böyle mi geçecek hiç birşeyi gözüm görmüyor kafamı koparıp atasım geliyor.bıktım artık ben de neyapacağım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?