Migren Hayatımı , Evliliğimi Mahvetti...

Tşk ederim öncelikle inanın ben bulamadım karanlıkta uyumak felan etki etmiyor inanır mısınız çikolata yemiyeli 13 sene oldu mesela tetikliyor diye..

gecmıs olsun
benım annem akut migren hastası hemde 40 yıldır
yasadıgınız zorlukları kızınızın gözunden anlayabılırım
annem yapılabılıcek tum tedavıleı denedı tıp modern tıp ne ararsanız varsa am cok sukur 10 yıldır ıyı
oncelıkle herzaman karanlıkta uyuyun
evınızdekı ısıkları kucuk voltajlarla degıstırn tetıklıyor
annem goz bandı kulanıyor uyurken cok rahat edıyor
çikolata bas dusmanınız deneyın ıstersenız cıkolata kakao ve kahve turevlerı tukettıgınızde kesınlıkte bas agrsı cekersınız bunları asla kulanmayın annecım yıllar varkı cıkolata yıyeymıyoduı sekerı cıktı hıc yiyemıyor
baharatlarada dıkat edıp
ve asla basınızı ve sınuslerınız ıslak bırakmayın hemen kurutun ama makıneyı asla ensenıze ve dırekt sınuslerınıze tutmayın agrı artırır
annem kafasını koltugun kenarına dayar bız kurutıurduk yada kendı makıneyı uzak tutarak kuruturdu
bırde 10 yıl once bı arap profesor gelmıstı bu konuda uzman çubuklarla bı tedavı yapmıstı ozamanın sartlarıyla sonradan ogrendıkkı botoks tedavısıymıs tam kurtulmadıysada çok ıyı en azından ayın 20 gunu hasta degılde yılda 1-2 gun tutuyo sizinde kulandıgınız uyku yapıp uyusturan ilaçlarla gecıyo etkılemıyor hayatını hep dua edıyo o doktora
umaraım sıfanızı bulursunuz
hem sızın hemde aılenızın yasadıgı zorlugu cok ıyı anlıyorum
aılenızle sağlıklı ve mutlu bı hayat dılerım

Tşk ederim öncelikle inanın ben bulamadım karanlıkta uyumak felan etki etmiyor inanır mısınız çikolata yemiyeli 13 sene oldu mesela tetikliyor diye..
İngilizce olarak netten biraz bakıyorum da, homeopathic ilaçlardan bahsediyor, bunlar TR'de var mı acaba?

Hayır Görmedim bunu da bir araştıracağım tşkler.

zaten bu işin sıralaması ağrı kesici hap, sonuç alınamıyorsa anti depresanlar ondan da sonuç alınamıyorsa botox tedavisidir..
doktora gittim diyorsunuz da aldığınız ağrı kesicinin işe yaramadığı söylemediniz mi?

Ben migren botoxu yaptırmasam haftanın 5 günü kesin hastanedeyim. Serumsuz kendime gelemiyorum. 3 senedir migren botoxu yaptırıyorum , ortalama yılda 3 kere bu kişiye göre değişiyor tabi. Çok çok rahatım kesinlikle tavsiye ederim.Başın hiç ağrımıyor mu? Tabi ağrıyor ayda 2 3 kere şiddetli ağrım oluyor ama ağrı kesiciyle hallediyorum geçiyor.Bir araştırın derim yapan doktor da çok önemli tabi. Migreni çeken bilir gerçekten çok zor.

Konu sahibi uzun yıllar çekmiş doktora da gitmiş ama doktorlar da ilginç zira ben migreni olan bir çok kişiden duydum antidepresan veren nörolog

Bir de regl hormonları tetikliyor ya ona da doğum kontrol hapı veriyorlarmış ama onun etken maddesini bilmiyorum tabii

Tabi söyledim iğne , serum ve ağrı kesici hap etki etmiyor diye kaç kez söyledim o zaman migren ilaçlarını kullan dedi (zomic kulanıyorum ) onuda içtiğim zaman 3 gün boyunca uyuşukluk oluyor kafamı kaldıracak halım olmuyor diye bunuda belirttim oda emzirmeyi bıraktığınız zaman gelin günlük ilaca başlıyalım dedi arveles kullanacaksınız diye bilgi de verdi ama size pek işe yarayacağınıda sanmıyorum diğer tedavi yöntemlerini deneyeceğiz galiba sizinle demişti.

Bende migren hastasiyim ama sizin kadar sik ataklar gecirmiyorum henuz. Simdilik agri kesici ile idare edebiliyorum. Birde pamuga karabiber ve limon kolonyasi dokup sakaklarima koyup tulbent ile sariyorum. Bayagi rahatlatiyor. En azndan uyuyabilir hale geliyorum. Hatta bazen ilacsiz gecirebiliyor. Nane yagi her daim yanimda. Hafifse agrim siddetlenmeden sakaklarimi ovuyorum. Bir de benim migrenimle birlikte kusmamda oluyo. Nane yagi bu konudada iyi geliyo burnumun ucuna suruyorum mide bulantimi bastiriyor. Bunlar disinda botoks gercekten ise yariyormus. Bir ogrencim vardi daha kucucuk olmasina ragmen 6 ayda bir botoks yapiliyor ona ve ataklarinin cok cok seyreldigini soylemisti. Ama tabi tekrarlanmasi gerekiyor hep. Bi dene bence bu kadar hayat kaliteni dusuruyorsa. Cok gecmis olsun. Migren agrisini ancak ceken bilir

Canım ağrının türüne göre bitkisel tedavi önerisi.. İngilizcen var mı?

Netten bakıcam TR'de var mı..bir sürü blog da deneyimlerini yazan, öneriler paylaşan kronik migren hastaları var
Çok isterdim ama yok İngilizcem.

aynen bende regl tetikli migren atakları yaşıyorum .. 3 ay kadar önce gittim doktora hatta ben direk botox tedavisi varmış yapalım kurtulalım moduyla gittim.. ama yok dedi sıralama bu şekilde dayanamadığınızda günde 2 ilaç alabilirsiniz dedi.. birde benim bölgesel sol tarafımda sadece belki o o yüzden ilaç şimdilik iyi geliyor.. çok şükür 3 aydır kısa ataklarla atlatıyorum..

Size de çok geçmiş olsun dediğiniz gibi migreni çeken bilir . Bende çok denedim yaptıklarınızı da bana etki etmedi sadece hamile kalmadan önce bir dönem biberiye çayı içmiştim o zamanlar biraz azaldığını hissediyordum şimdi emzirdiğim için tabi onu da içemiyorum.

arveles diş ağrısı için benim bildiğim.. yukarıda da yazdım benim bölgesel sol tarafımda oluyor sadece migren olduğunu keşfedene kadar diş kökümün ağrıdığını zannedip çok arveles içmişliğim var hiçbir işe yaramadı.. dişçiye gittim birşey yokmuş.. göz doktoruna gittim aklımda kalmasın en son nörolojiye giedeyim diye sonuç gözümde de birşey yokmuş..
o ilk yazdığınız ilacı bilmiyorum ama antidepresan olabilir belki sersemlik yapıyorsa.. öyleyse sanırım sizin artık botox yaptırmanız gerekiyor..

Çok geçmiş olsun migren botox u size seans başı kaça mal oluyor.

Arveles söylediğiniz gibi diş için daha çok kullanılan bir ağrı kesici ama diğer ağrılar için de etkili olduğunu biliyorum.

Bukadar zamandır kötüsünüz daha yeni mi çare aramaya başladınız.uzman doktora görünüm tedavi şeklinizi o belirlesin burda kimsenin tedavi şekli sizinki ile aynı olmayabilir

Bukadar zamandır kötüsünüz daha yeni mi çare aramaya başladınız.uzman doktora görünüm tedavi şeklinizi o belirlesin burda kimsenin tedavi şekli sizinki ile aynı olmayabilir
Tabi ki hayır ben burda sadece migren de botox tedavisi ve migren ameliyatı için bilgi almak istedim acaba yaptıran varmı diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…