Migren Hayatımı , Evliliğimi Mahvetti...

Çok geçmiş olsun inanın ben kendimi boşlukta hissediyorum şuan hiç birşeyden zevk almıyorum , gezemiyorum düzgün bir şey yiyemiyorum çok zor dönem bizimkisi tek umudum artık botox ve antidepresan tedavisi inşallah umut olur bize.
ben antidepresan tedaviside gördüm hatta epileptk ilaçlarda içtim ilaçları bırakınca hep aynı allahım günah yazmasn ama yaşamak istemiyorum artık rabbim başka dert vermesn yinede çok üzgünüm

Çok geçmiş olsun migren botox u size seans başı kaça mal oluyor.

Doktorum aile dostum olduğu için ben çok küçük bir ücret ödüyorum.Normalde 500-800 arası sanırım. Yapılan yere ve kalitesine göre değişiyor. Ama kesinlikle çok işe yarıyor. Yaptırmazsam bana hiç bir ağrı kesici işe yaramıyor serumlar bile çok fayda etmiyor ağrımı biraz hafifletiyor o kadar. Ben başım ağrıdığında normal ağrı kesiciler değil migren hapları içiyorum normal ağrı kesiciler kesmiyor

ahh ahhh canım derdimiz çok büyük
5-6 sene önce böyle uzun uzun 2,5-3 ay aralıksız hergun nöbet atlattım sen gene şanslısın evdesin ben hem çocugum varde hemde çalışıyordum , artık enson evde çok kötüleşince ambulansla hast kaldırıldım 5 gün karanlık odada yattım çok iyi bir noroloji doktorum bende çok ağır bir tedavi uyguladı verdiği ilaçlar epilepsi hastalıgının ilaçlarımıymış , ve uzun süre o tarz ilaçlar kulandım şuan gene arada ataklarım oluyor ama botoks falan yaptırmadım ,
hepimize geçmiş olsun canım

Merhaba Hanımlar bende uzun zamandır kk takipçisiyim üye olmak bugün nasip oldu yardımlarınıza ve önerilerinize ihtiyacım var.

28 Yaşındayım 13 yıldır kronik migren hastasıyım son 3 aydır ayın 25 günü başım ağırıyor hiç hareket edemez oldum biraz evle uğraşsam veya bir şeye sinirlensem hemen tutuyor lanet ağrı evliyim 2 çocuğum var ama artık bu hastalığı çekemiyorum , kaldıramıyorum sanki bütün hayatım bitmiş gibi hissediyorum inanır mısınız intihar etmeyi düşünür oldum.

Evlilik hayatım hastalığım sayesinde perişan durumda ,eşimle cinsel hayatım yok gibi bir duruma geldi garibim eşim azgın teke gibi ortalıkta dolanır oldu , 2 kızım var biri 3,5 yaşında diğeri 8 aylık kızlarımla ilgilenemez oldum eşim gündüz çalışıyor gece de küçük kızıma bakıp ilgilenmeye çalışıyor uyumuyor çoğu gece , gündüzleri ise kayınvalidem ve annem ilgileniyor çocuklarla evin temizliği , yemeği ve çamaşırları son 3 aydır eşim de sağolsun eşim tek kelime etmiyor bu duruma gözümün içine bakıyor iyi olmam için elinden ne geliyorsa yapmaya çalışıyor ama ben çok üzülüyorum eşime çok yoğun çalışıyor ve akşam geldiği zaman dinlenme yok bazen oturduğu yerde uyukluyor!!!

Son zamanlarda eşim migren ameliyatı ve migrende botox tedavisi gibi çözümlerin yaygınlaştığını okumuş bende biraz araştırdım ama buraya konu açıp siz kk üyelerinden yardım almak istedim hiç migren için botox yaptırdınız mı veya ameliyat oldunuz mu ?

Cevaplarınız ve yardımlarınız için şimdiden tşk ederim.
Geçmiş olsun, bahsettiğiniz tedaviler hakkında bilgim yok ama taze sıkılmış havuç suyunu denemediyseniz deneyin

Doktorum aile dostum olduğu için ben çok küçük bir ücret ödüyorum.Normalde 500-800 arası sanırım. Yapılan yere ve kalitesine göre değişiyor. Ama kesinlikle çok işe yarıyor. Yaptırmazsam bana hiç bir ağrı kesici işe yaramıyor serumlar bile çok fayda etmiyor ağrımı biraz hafifletiyor o kadar. Ben başım ağrıdığında normal ağrı kesiciler değil migren hapları içiyorum normal ağrı kesiciler kesmiyor

Tşkler verdiğiniz bilgi için eşim de İstanbul da araştırdı fiyat olarak 1200-2000 tl arası çıkardılar tek seans 5 dk sürüyormuş etkisi 4 ile 6 ay arasıymış siz şanslısınız aile dostunuzdan dolayı :)

ahh ahhh canım derdimiz çok büyük
5-6 sene önce böyle uzun uzun 2,5-3 ay aralıksız hergun nöbet atlattım sen gene şanslısın evdesin ben hem çocugum varde hemde çalışıyordum , artık enson evde çok kötüleşince ambulansla hast kaldırıldım 5 gün karanlık odada yattım çok iyi bir noroloji doktorum bende çok ağır bir tedavi uyguladı verdiği ilaçlar epilepsi hastalıgının ilaçlarımıymış , ve uzun süre o tarz ilaçlar kulandım şuan gene arada ataklarım oluyor ama botoks falan yaptırmadım ,
hepimize geçmiş olsun canım
Evet canım dediğin gibi hepimize geçmiş olsun :(

Tşkler verdiğiniz bilgi için eşim de İstanbul da araştırdı fiyat olarak 1200-2000 tl arası çıkardılar tek seans 5 dk sürüyormuş etkisi 4 ile 6 ay arasıymış siz şanslısınız aile dostunuzdan dolayı :)

Aaa öylemiymiş. Ben normal botoxla kıyasladım tam botoxu 500e yapan yerde var tabi iyi değil ama ortalama iyi biyer 800 1000 arası yapıyor yüze yapılınca. migren içinde anca 1 şişe bitiyor 2000 çok en fazla 1000. Ben yine de doktoruma soracağım fiyatı hiç sormadım çünkü bende istanbuldayım ve ismi duyulmuş çok iyi bir doktor benim gittiğim doktorda. sorup size özelden yazarım bende merak ettim:)

Aaa öylemiymiş. Ben normal botoxla kıyasladım tam botoxu 500e yapan yerde var tabi iyi değil ama ortalama iyi biyer 800 1000 arası yapıyor yüze yapılınca. migren içinde anca 1 şişe bitiyor 2000 çok en fazla 1000. Ben yine de doktoruma soracağım fiyatı hiç sormadım çünkü bende istanbuldayım ve ismi duyulmuş çok iyi bir doktor benim gittiğim doktorda. sorup size özelden yazarım bende merak ettim:)
Çok tşk ederim ilginize mesajınızı heyecanla bekliyorum :)

Son olarak şunu da belirtmek isterim kk üyeleri 8 yıldır evliyim hep derim ki iyi ki de canım kocamla evlenmişim onun desteği olmazsa ne yapardım acaba . Eşime geçenlerde soru sormuştum migren hastası olmam bana karşı olan duygularını etkiledi mi ? Hayır dedi daha çok bağlandım sana inan ama seninle doyunca birlikte olamadım sana olan hasretimi söndüremedim tam manasıyla o içimde bir ukte olarak devam ediyor dedi , işte bu sözü de kendimi ona karşı eksik hissetmeme sebep oldu.

Merhaba Hanımlar bende uzun zamandır kk takipçisiyim üye olmak bugün nasip oldu yardımlarınıza ve önerilerinize ihtiyacım var.

28 Yaşındayım 13 yıldır kronik migren hastasıyım son 3 aydır ayın 25 günü başım ağırıyor hiç hareket edemez oldum biraz evle uğraşsam veya bir şeye sinirlensem hemen tutuyor lanet ağrı evliyim 2 çocuğum var ama artık bu hastalığı çekemiyorum , kaldıramıyorum sanki bütün hayatım bitmiş gibi hissediyorum inanır mısınız intihar etmeyi düşünür oldum.

Evlilik hayatım hastalığım sayesinde perişan durumda ,eşimle cinsel hayatım yok gibi bir duruma geldi garibim eşim azgın teke gibi ortalıkta dolanır oldu , 2 kızım var biri 3,5 yaşında diğeri 8 aylık kızlarımla ilgilenemez oldum eşim gündüz çalışıyor gece de küçük kızıma bakıp ilgilenmeye çalışıyor uyumuyor çoğu gece , gündüzleri ise kayınvalidem ve annem ilgileniyor çocuklarla evin temizliği , yemeği ve çamaşırları son 3 aydır eşim de sağolsun eşim tek kelime etmiyor bu duruma gözümün içine bakıyor iyi olmam için elinden ne geliyorsa yapmaya çalışıyor ama ben çok üzülüyorum eşime çok yoğun çalışıyor ve akşam geldiği zaman dinlenme yok bazen oturduğu yerde uyukluyor!!!

Son zamanlarda eşim migren ameliyatı ve migrende botox tedavisi gibi çözümlerin yaygınlaştığını okumuş bende biraz araştırdım ama buraya konu açıp siz kk üyelerinden yardım almak istedim hiç migren için botox yaptırdınız mı veya ameliyat oldunuz mu ?

Cevaplarınız ve yardımlarınız için şimdiden tşk ederim.
Geçmiş olsun canım hacamat ın iyi geldiğini duydum bi dene istersen

kesin migren mi eminmisiniz bende de migren var ama bu kadar degil mr cektirdinizmi mesela bi arastirma hastanrsine gitmenizi tavsiye ederim migren bu kadar zehir etmez cunku hayati arada tutar evet ama ayda 1 belki 2 defa yani

kesin migren mi eminmisiniz bende de migren var ama bu kadar degil mr cektirdinizmi mesela bi arastirma hastanrsine gitmenizi tavsiye ederim migren bu kadar zehir etmez cunku hayati arada tutar evet ama ayda 1 belki 2 defa yani
Evet eminim ne yazık kı annem de benim gibiydi annem bazen diyor ki şuan seni görünce benim çektiğim acılar aklıma geliyor..

Bende de migren var.
Kayınvalidem akupunktur yaptırmam gerektiği konusunda ısrarcı. Hatta doktor araştırması bile yapmış.
Sende denesen mi acaba?

Bu son 3 aylık sürecin migrenden kaynaklandığına emin misiniz, doktora anlattınız mı?

Yanlış biliyorum belki ama bildiğim kadarıyla migren ayda 25 gün tutmaz.
Atak sonrası rahatlama dönemi olur, en az birkaç gün boş geçer yani.

havuç suyunu hiç duymadım tuttugu zamanmı yoksa hergunmu tedavi süresi varmı
yardımcı olurmsun
Migren ağrıları, kronik baş ağrıları ve sık sık baş ağrısı şikâyeti çekenlere taze sıkılmış havuç suyu (TSHS) bulunmaz bir nimettir. Baş ağrılarından şikâyeti olanların başlangıçta hem sabah kahvaltısından sonra hem de akşam yemeğinden iki saat sonra birer bardak içmeleri en doğrusudur. Baş ağrısına karşı olan başlangıç 20 gün uygulanır ve daha sonra sadece akşam yemeklerinden iki saat sonra bir bardak olmak üzre iki ay boyunca devam edilir. Daha sonra zaman zaman içilerek (haftada 3-4) devam edilir. Bir kaç hafta sonra baş ağrılarından şikayet edenlerin giderek bu şikâyetlerinin nasıl azaldığını hayretle gözleyebileceklerdir.

Taze sıkılmış havuç suyunun (TSHS) yukarıda belirttiğim özelliklerini öğrendikten sonra, onu mutfağınızdan eksik etmeyeceğinize inanıyorum. TSHS etkisini en erken on-onbeş gün geçtikten sonra göstermektedir. Çünkü, içerdiği bazı etkin maddelerin vücutta belirli bir seviyeye kadar depolanmaları gerekmektedir. Ancak, bundan sonra etkili olmaya başlamaktadır. Bu durum sadece TSHS? na özgü bir durum değildir. Kitabımda önerdiğim diğer bazı doğal bitki destek grubları içinde bu durum aynen böyledir. Yani, uygulamanın etkili olabilmesi için öncelikle istenilen düzeyde vücutta depolanmaları gerekmektedir.

İbrahim Saraçoğlu

Hacemat öneriyorlar. Bazı cerrahlar steril ortamda yapıyorlarmış. Hani işinin ehli insanlara yaptirirsan faydasını görürsün. Bir araştır derim.

Back
X