- 2 Mart 2017
- 689
- 1.222
- 38
- Konu Sahibi frutadelapasion
Fiyat bilgisi verirmisiniz
Son düzenleyen: Moderatör:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi şehirde hangi dra oldunuz ve fiyat bilgisi verirmisiniz rica etsemBende yaptırdım :) Bugün 3. günüm, bana verdikleri listede sadece su hoşaf çorba vardı :) ilk gün uyguladım diyebilirim. 2. gün pazar kahvaltıları falan derken biraz aştım itiraf ediyorum :)
Bugün 3. gün sanki çok aşırı yemek yemişim de midem şişmiş gibi hissediyorum. Resmen açlık hissi yerini şişkinliğe bıraktı.
Yeme isteğim aynen duruyor ama, ilk günden bugüne yarı yarıya azaldı yediklerim. Enteresan bir duygu.
Doktorum ısrarla diyet şart dedi, şuana kadar iyi gidiyor, umarım hedeflediğim kiloya ulaşırım.
Ara ara yazıp merak edenlere detayları vereceğim.
Nerede yaptırdınız Dr ve fiyat bilgisi lutfenMerhaba arkadaşlar. ben mide botoksu yaptırdım 15 kilo verdim şu ana kadar çok memnun kaldım daha 3 ayım var bakalım kısmet inşallah da daha çok veririm . Ama ben diyetisyen için ayrı ücret vermiyorum
Ben Bilgihan çağdaş sonbahara yaptırdım. Memnun kaldım diyebilirimBende Ankara'da yaptırmayı düşünüyorum bilgilerinizi paylaşın burada lutfen
ben 6 aylık diyetisyen desteği ile birlikte mide botoksunu 3500 liraya yaptım fakat doktor seçimi gerçekten önemli. Doç.Dr.Ömer Yoldaş ile mutlaka görüşün, İnstagram'dan takip edin. İnstagram'daki paylaşımları da çok açıklayıcı, bilgilendirici. Bir de hasta başarılarını da yayınlıyor. Gerçekten güvenerek gidebilirsin İzmir'deFiyat bilgisi verirmisiniz
İzmir'e gitmeni önerebilirimBen afyondann İzmir Ankara ikisinde yakın sizlerden gelen tavsiyeler neticesinde şehire karar vericem
Ben de Ömer Yoldaş beyde 3500 liraya oldum. 6 ay diyetisyen desteği de var.İzmirde nerden aldınız acaba 3500 fiyat söyleyebilirmisiniz.
Ben de deneyimlerimi paylaşayım :)
Öncelikle bu bir ameliyat değil, bunu bilmeniz gerekiyor. Vücudunuzda kesik vs. bırakmaması açısından gerçekten çok iyi, bununla birlikte ortalama 20 dakika süren bir işlem. Ben İzmir'de mide botoksu işlemini Doç.Dr.Ömer Yoldaş'ta oldum. 6 aylık ücretsiz diyetisyen desteği de bulunuyor Ömer Bey'de. Doçent olması ve gerçekten işinin uzmanı olmasından dolayı Ömer bey'de karar kaldım.
Siz de pişman olmazsınız eğer gerçekten böyle bir şey düşünüyorsanız Ömer beyi araştırın.
En güzel tarafı ise işlem öncesi sonrası istisnasız her soruya açıklayıcı cevaplar vermeleri oldu.
aslında fiyatı da makul ama izmir'e gitmek okul ve çocuklar var yoksa baktım instagram hesabınaBen de Ömer Yoldaş beyde 3500 liraya oldum. 6 ay diyetisyen desteği de var.
evet, ben botoks işlemi sırasında farklı illerden gelen hastalarda vardı. aklınızda bulunsun bence, özellikle doçent olması benim için önemliydi ve insana güven veren bir hekim. bir dost gibi yaklaşıyor insana, motive ediyor, ekibi çok ilgili. umarım fazla kilolar gider :)aslında fiyatı da makul ama izmir'e gitmek okul ve çocuklar var yoksa baktım instagram hesabına
Cok az degil i 3 kilo. Kac kiloydunuKiyaptıralı 25 gğn oldu 3 kilo vermişim.eskisi gibi yiyemiyorum..faydası oldu gibi..etrafımdakiler de merakla beni bekliyor.fakat böyle giderse kilo veririm.
Merhabalar,herkese merhaba istanbulda işini gerçekten iyi yapan doktor öneriniz var mı ? yaptıranlardan son durumunuz nedir ?
Yaptıralı bir ay oldu aşağı yukarı.. İlk iki hafta herşey iyiydi, doktorun verdiği diyeti bir kaç ufak tefek kaçamak dışında yerine getirdim. Çok ciddi bir açlık çekmedim, hatta diyette yer alan yemekleri yedikten sonra bile şişlik hissediyordum.
Ancak şuan hiç bir etki hissetmiyorum, evet diyet yapıyorum hala ama tamamen kendi irademle yani botox 'un hayatıma kattığı bir rahatlık söz konusu değil maalesef.
Yaptığım diyetle 3 kilo verdim. Ama zaten bu diyeti botox yaptırmadan uygulasam da verirdim.
Tavsiye etmiyorum çünkü bunu yaptırırken ki amacım diyet yaptığım sürece açlık hissini minimum hissetmekti. Ama şuan botox işleminden önce nasıl hissediyorsam aynen öyleyim...
Yorumlarınızı görünce üzüldüm kızlar. Ben biraz daha para verip mide balonu yaptıracağım sanırım mide bulantısı olacak diye korksam da yine de o daha mantıklı görünüyor.