Mide Botoksu

Bende Nisan ayında Ankara’da bir doktora yaptırdım. Toplamda 5 kilo verebildim 3 aylık süre içinde sonra da veremedim. Diyetisyen desteği vardı fakat ben hiç uyamadım diyet listesine. İştahım biraz azaldı ama çok aman aman etki olmadı. 5 kiloyu da eskisi kadar fazla yiyemediğim için verdim çünkü fazla yediğimde midemde yanma ve ağrı hissediyordum. Uzun saatler acıkmadan durabiliyorsunuz ve az miktarda yiyecekle doyabiliyorsunuz. Etkisi 5 ay kadar sürdü sonra da kiloları geri aldım. Mide botoksu kilo vermeye gerçekten yardımcı ancak psikolojik olarakta diyet yapmaya hazır olmak gerekiyor. Ben diyet yapmaya psikolojik olarak hazır olmadığım bir dönemde yaptırdım o yüzden başarılı olamadım açıkçası.

Bende yaklaşık 3 saat önce yaptırdım hastahaneden çıktıktan sonra proteinli süt içtim şuan açlık felan hissetmiyroum yalnızca boğazım acıyor o da tahriş olmuş olabilir ben de gelişmeleri anbean yazıcam

Bugün üçüncü günüm ama hiç yaptırmış gibi hissetmiyorum...
Op.sonrasında çok şükür boğaz acım dışında hiç bir sıkıntı yaşamadım.
Fark şu ki eskiden yemek gördüğüm zaman canım çekerdi şimdi cezbetmiyor.
1 Kase çorba ile doyabiliyorum
Tatlı krizlerim geçti..:KK49:Mandalina ile mutlu olabiliyorum...
Safra kesesi ameliyatımdan kalma gaz sorunum vardı ama op.dan sonra daha sık çıkarıyorum.
Çok yeni oldugu için tavsiye edecek / etmeyecek kıvamda değilim..:KK43:

Bugün 5.günüm ve eski iştahım ve acıkmalarım geri döndü.
Yaptıracak arkadaşlara tavsiyem yaptırmayın .!
Ama dr.ile konuşucam dün yazdığımda daha yenisiniz miniş hnm dedi.
Bu op yapılır yapılmaz etki etmiyor mu sonuçta
Bence beni kandırıyor gibi geldi .Eğer ki öyle ise dava açarım

Merhaba arkadaşlar. Ben yaptırmak istediğim işlemler, satın almak istediğim ürünler ile ilgili sıklıkla Kadınlar Kulübüne başvuruyorum, bu yüzden yeni yaptırdığım bu işlemi ve yaşadıklarımı zaman zaman paylaşacağım.
Öncelikle, boyum 1,62 ve 20 kg kadar fazlam var, diyetle 4 kilo kadar verdikten sonra durum bu. En ideal olanın diyet ve sporla yavaş yavaş kilo vermek olduğunun farkındayım, onu hiç konuşmaya gerek yok. Diyet döngüsüne defalarca girip çıktığım için bu sefer biraz daha radikal bir yöntem denemek istedim.
Bu yöntemi aylardır araştırıyorum, aslında bir senedir mide balonu için araştırma yapıyordum, birkaç yeri arayıp fiyat ve bilgi aldım. Bir gece yatakta uyumaya çalışırken o an şimdi midemde balon olsa nasıl olur diye düşünürken titremeye başladım, sanırım ufak çaplı bir panik atak geçirdim ve bu yöntemi sonsuza kadar rafa kaldırdım. İlginçtir ama mide ameliyatı olmak bile bana balon kadar korkutucu gelmiyor, ameliyat olacak kadar kilolu değilim. Neyse sonuçta mide botoksunu araştırmaya başladım, aslında vazgeçmiştim, çünkü tartışmalı bir konu ve başarı oranı beklenildiği kadar yüksek değil. Psikolojik olarak atıştırma isteğiniz varsa atıştırmaya devam edersiniz, ben de çok yeme davranışımın çoğunun psikolojik olduğunu düşünüyorum.
Tekrar yaptırmaya karar vermem ise şöyle oldu, geçen ay rahatsızlandım, bazılarınız da yaşamıştır belki, bir salgın vardı, mide bulantısı ve ağrısı ayrıca ishal. Neyse bu iki günde çok az şey yiyebildim ve 1 kilo verdim. Sonra şöyle düşündüm, yeme davranışım sadece psikolojik kökenli olsa şimdi de yerdim, demek ki mide ile de alakalı. Uzun anlattım biliyorum, şimdi de işlem ve şu ana kadarki sonucu.
1) İşlem uygulama tarihi 4 Kasım, 3000 TL ödedim. Soruşturduğum fiyatlar 3500 ile 4500 arasında değişiyordu, indirimli bir hastane buldum. (Hangi Hastane sorusunu özel mesajlarda dahil kesinlikle yanıtlamayacağım, reklam yapmak da olumsuz bir durumda kimseye sebep olmak istemiyorum, Sadece şehir söyleyebilirim, İstanbul.)
2) İşlem oldukça kolay ve kısa, narkoz var ama hafif, kısa sürede kendinize geliyorsunuz. Bence bu işlem içim tüm doktorlar güvenilir, çünkü işlemi bir cerrahlar zor ameliyatlar uyguluyorlar, endoskopi sadece kısa bir işlem. O gün tüm gün izinliydim ama öğleden sonra rahatlıkla çalışabilirdim. Şimdiye kadar da günlük hayatım etkilenmedi.
3) Hastaneye karar vermeden önce kaç ünite uygulayacaklarını, herkese aynı miktarda ilaç kullanıp kullanmadıklarını sordum. 100 ünite uyguluyoruz, bu miktar sizin için yeterli ama aşırı kilolulara fiyat farkı verirlerse 200 ünite de uyguluyoruz dediler. Şimdi arkadaşlar, ben ne tıptan ne birimden anlarım ama önce evimin yanındaki bir hastaneye gidip görüşmüştüm, kaç birim dediler hatırlamıyorum ama kilonuz az, ona göre uygulayacağız dediler. Ben de az miktarda ilaç kullanabileceklerini düşünerek vazgeçtim, çünkü araştırdığım birçok forumda az ilaç kullanıldığı için işlemin başarısız olduğunu ve tokluk hissetmediğini yazan kişiler vardı.
3) Bugüne kadar 1,5 kg verdim ama bu miktardan şikayetçi değilim. Amacım diyetime uyabilmekti. Süreç böyle devam ederse sorun yok.
4) Esas etkiyi gerçekten de 10 günden önce hissetmeniz zor, yüze de botoks yaptırsanız aynı durum söz konusu.
5) İsteseniz de gece atıştırması yapamıyorsunuz, 5 gün önce akşam çok erken ve az yediğim için saat 9 gibi hafif bir şeyler yedim ama sabaha karşı rahatsızlık hissederek uyandım sonra da uyuyamadım.
6) Üst üste iki gün sabaha karşı mide ağrısı ile uyandım, midemde yara var gibi bir ağrıydı, denemek için dün daha az salata yedim, bu sabah ağrı olmadı. Kabızlık problemim var, değişen yeme düzeninden dolayı olduğunu ve geçeceğini umuyorum.
7) Tüm bunların kişilere göre farklılık göstereceğini düşünüyorum, bu yüzden yaptırmanızı da yaptırmamanızı da tavsiye etmiyorum, tabii yazdıklarımdan fikir edinebilirsiniz. Zaman zaman süreç hakkında yazacağım.
8) Forumlarda deli gibi alternatif yöntemler araştırıyor ve burayı okuyorsanız defalarca diyet sürecine girmişsiniz demektir, İnşallah kendinizi iyi ve sağlıklı hissettiğiniz kiloya kalıcı olarak ulaşırsınız.

Ayın 2sinde yaptırdım 16 gün oluyor hiç bir şekilde değişiklik yok
Dr.um bana çok büyük vaadlerde bulunmuştu kendisinden şikayetçi olucam
çünkü bu umut tacirliği başka bişey değil.

Merhaba arkadaşlar. Ben yaptırmak istediğim işlemler, satın almak istediğim ürünler ile ilgili sıklıkla Kadınlar Kulübüne başvuruyorum, bu yüzden yeni yaptırdığım bu işlemi ve yaşadıklarımı zaman zaman paylaşacağım.
Öncelikle, boyum 1,62 ve 20 kg kadar fazlam var, diyetle 4 kilo kadar verdikten sonra durum bu. En ideal olanın diyet ve sporla yavaş yavaş kilo vermek olduğunun farkındayım, onu hiç konuşmaya gerek yok. Diyet döngüsüne defalarca girip çıktığım için bu sefer biraz daha radikal bir yöntem denemek istedim.
Bu yöntemi aylardır araştırıyorum, aslında bir senedir mide balonu için araştırma yapıyordum, birkaç yeri arayıp fiyat ve bilgi aldım. Bir gece yatakta uyumaya çalışırken o an şimdi midemde balon olsa nasıl olur diye düşünürken titremeye başladım, sanırım ufak çaplı bir panik atak geçirdim ve bu yöntemi sonsuza kadar rafa kaldırdım. İlginçtir ama mide ameliyatı olmak bile bana balon kadar korkutucu gelmiyor, ameliyat olacak kadar kilolu değilim. Neyse sonuçta mide botoksunu araştırmaya başladım, aslında vazgeçmiştim, çünkü tartışmalı bir konu ve başarı oranı beklenildiği kadar yüksek değil. Psikolojik olarak atıştırma isteğiniz varsa atıştırmaya devam edersiniz, ben de çok yeme davranışımın çoğunun psikolojik olduğunu düşünüyorum.
Tekrar yaptırmaya karar vermem ise şöyle oldu, geçen ay rahatsızlandım, bazılarınız da yaşamıştır belki, bir salgın vardı, mide bulantısı ve ağrısı ayrıca ishal. Neyse bu iki günde çok az şey yiyebildim ve 1 kilo verdim. Sonra şöyle düşündüm, yeme davranışım sadece psikolojik kökenli olsa şimdi de yerdim, demek ki mide ile de alakalı. Uzun anlattım biliyorum, şimdi de işlem ve şu ana kadarki sonucu.
1) İşlem uygulama tarihi 4 Kasım, 3000 TL ödedim. Soruşturduğum fiyatlar 3500 ile 4500 arasında değişiyordu, indirimli bir hastane buldum. (Hangi Hastane sorusunu özel mesajlarda dahil kesinlikle yanıtlamayacağım, reklam yapmak da olumsuz bir durumda kimseye sebep olmak istemiyorum, Sadece şehir söyleyebilirim, İstanbul.)
2) İşlem oldukça kolay ve kısa, narkoz var ama hafif, kısa sürede kendinize geliyorsunuz. Bence bu işlem içim tüm doktorlar güvenilir, çünkü işlemi bir cerrahlar zor ameliyatlar uyguluyorlar, endoskopi sadece kısa bir işlem. O gün tüm gün izinliydim ama öğleden sonra rahatlıkla çalışabilirdim. Şimdiye kadar da günlük hayatım etkilenmedi.
3) Hastaneye karar vermeden önce kaç ünite uygulayacaklarını, herkese aynı miktarda ilaç kullanıp kullanmadıklarını sordum. 100 ünite uyguluyoruz, bu miktar sizin için yeterli ama aşırı kilolulara fiyat farkı verirlerse 200 ünite de uyguluyoruz dediler. Şimdi arkadaşlar, ben ne tıptan ne birimden anlarım ama önce evimin yanındaki bir hastaneye gidip görüşmüştüm, kaç birim dediler hatırlamıyorum ama kilonuz az, ona göre uygulayacağız dediler. Ben de az miktarda ilaç kullanabileceklerini düşünerek vazgeçtim, çünkü araştırdığım birçok forumda az ilaç kullanıldığı için işlemin başarısız olduğunu ve tokluk hissetmediğini yazan kişiler vardı.
3) Bugüne kadar 1,5 kg verdim ama bu miktardan şikayetçi değilim. Amacım diyetime uyabilmekti. Süreç böyle devam ederse sorun yok.
4) Esas etkiyi gerçekten de 10 günden önce hissetmeniz zor, yüze de botoks yaptırsanız aynı durum söz konusu.
5) İsteseniz de gece atıştırması yapamıyorsunuz, 5 gün önce akşam çok erken ve az yediğim için saat 9 gibi hafif bir şeyler yedim ama sabaha karşı rahatsızlık hissederek uyandım sonra da uyuyamadım.
6) Üst üste iki gün sabaha karşı mide ağrısı ile uyandım, midemde yara var gibi bir ağrıydı, denemek için dün daha az salata yedim, bu sabah ağrı olmadı. Kabızlık problemim var, değişen yeme düzeninden dolayı olduğunu ve geçeceğini umuyorum.
7) Tüm bunların kişilere göre farklılık göstereceğini düşünüyorum, bu yüzden yaptırmanızı da yaptırmamanızı da tavsiye etmiyorum, tabii yazdıklarımdan fikir edinebilirsiniz. Zaman zaman süreç hakkında yazacağım.
8) Forumlarda deli gibi alternatif yöntemler araştırıyor ve burayı okuyorsanız defalarca diyet sürecine girmişsiniz demektir, İnşallah kendinizi iyi ve sağlıklı hissettiğiniz kiloya kalıcı olarak ulaşırsınız.
süreciniz nasıl geçiyor

Merhabalar , ben 13 gün önce mide botoksu işlemini yaptırdım. herhangi bir sıkıntı yaşamadım ve gayet güzel gidiyor . yaklaşık 3 kilo verdim .Normalde çok iştahlı biriydim ,hatta doymak bilmezdim simdi hic acikmiyorum cok az miktarla hemen doyuyorum ,tabiki yediklerime cok dikkat ediyorum 13 gundur hic ekmek yemedim ve ihtiyacta duymadım. hedefim 20 kilo vermek . bu arada boyum 1.72 kilom da 86.5 ken botoks işlemini yaptırdım. umarım böyle kilo vermeye devam ederim. 1 ay sonra da size bilgi veririm buradan. iyi günler. 🙋‍♀️

Merhabalar , ben 13 gün önce mide botoksu işlemini yaptırdım. herhangi bir sıkıntı yaşamadım ve gayet güzel gidiyor . yaklaşık 3 kilo verdim .Normalde çok iştahlı biriydim ,hatta doymak bilmezdim simdi hic acikmiyorum cok az miktarla hemen doyuyorum ,tabiki yediklerime cok dikkat ediyorum 13 gundur hic ekmek yemedim ve ihtiyacta duymadım. hedefim 20 kilo vermek . bu arada boyum 1.72 kilom da 86.5 ken botoks işlemini yaptırdım. umarım böyle kilo vermeye devam ederim. 1 ay sonra da size bilgi veririm buradan. iyi günler. 🙋‍♀️

Bende de gayet güzel gidiyor, iyi kilolar verdim. Her şey idare ve diyetisyenle eş zamanlı hareket etme meselesi bence. Mesela burada bana reklam yapıyor dediler ama doktor fark ediyor işte. İyi bir uzmanda olursanız fark ediyor

Merhaba arkadaşlar, durumumla ilgili güncelleme yapayım. İşlemi yaptıralı bugün 3 hafta oldu, toplamda ancak 2 kilo verdim ama daha incelmiş görülüyorum. Sanırım bağırsaklarım çok iyi çalışmadığı için biraz şişkinlik var, ayrıca hep ağır kilo veren biri olmuşumdur, yapım böyle.
Yaşadıklarımla ilgili bilgi vereyim, geçen hafta yine mide ağrısı yaşadığım günler oldu, akşamları salata yemiyorum artık, ancak tadına bakacak kadar yiyebiliyorum, bu durumunda şöyle bir dezavantajı var, insan ister istemez başka tok tutan besinlere yöneliyor. Örneğin bu akşam taze fasülyenin yanında 4 kaşık kepekli pirinç pilavı yedim, bunun yerine salata yesem daha iyi olurdu. Genel halimde ise şöyle bir değişiklik var, artık yemek düşünmüyor ve daha uzun süre aç kalabiliyorum. Geçen hafta kendimde ve ailemdeki başka sağlık sebepleri ve hastane işleri sebebiyle rutinime uyamadım, inşallah bu hafta daha düzenli olarak diyetime uyacağım. On gün içerisinde tekrar gelişmeleri yazarım.

Bu arada başka mesajlara baktım da, bir arkadaş hiç ekmek yemediğinden bahsetmiş, benim de kendimi tanıdığım kadarıyla ekmek ve türevlerini yememem gerekiyor ama maalesef midemde yanma olduğu için ekstradan az da olsa galeta ya da ekmek yiyorum ve bu dengemi bozuyor. Genç kızken bile ekmeğin bana hiç yaramadığının farkındaydım. Daha o zaman ne Karatay ne taş devri diyeti vardı, insanlar yağsız makarna yiyerek diyet yaparlardı, ben ekmeği bırakınca hızla kilo verirdim. İtiraz edenlere de, "tamam kabül ekmek şişmanlatmıyor, dengeli beslenmek için yemek lazım, ama tüm insanları şişmanlatmıyor bir tek beni şişmanlatıyor o zaman, benim bünyemi benden iyi mi bileceksiniz, karışmayın bana" derdim. Yani bu mide yanmalarından kurtulursam botoks işime yarayacak

Merhaba arkadaşlar, mide botoksu yaptıralı 1 ay oldu. Kısa bir güncelleme yapmak istedim, maalesef bu işlem benim işime yaramadı. 10 gündür etkisini hissetmiyorum, çok üzgünüm. Diyet yapmaya devam ediyorum, ama çok fazla kaçamak yapıyorum. Bu işlemi yaparkenki amacım diyetime sıkıya uymamı sağlamasıydı, olmadı.

Mrb Mode botoxunuz etkileyici oldumu lütfen cevaplrsaniz Cok sevinirim
Merhaba , evet ben etkili olduğunu düşünüyorum. zaten tiroid hastasiyim çok yavaş kilo veriyorum a botoks istahimi kapadı, az yiyorum son günlerde yememe çok dikkat etmememe ragmen yaklaşık 1 ayda 5.500gr verdim . spora yeni başladım daha hızlı kilo vereceğimi düşünüyorum sporla beraber .

Merhaba, operasyona girmeden önce burada yazılanları ve sosyal medya paylaşımlarını tek tek inceledim. Biraz inançsız bir şekilde de olsa 2 gün önce operasyon geçirdim. 6bin TL verdim. Diyetisyen görüşmelerim bu ücrete dahil. Işlem hızlı bitti, çok şükür sonrasında hiç büyük ağrım olmadı. Arada karnımda kramp gibi sancilar var ama çok nadir ve hemen geçiyor. Sanırım operasyon sonrası en kötü yan etki boğazdaki hafif acı ve öksürme hissi. Ilk 3 gün sıvı gıdalar, çorba, ayran, süt ve iyice çiğneyerek çiğ kuruyemiş tüketeceğim. 92 kiloydum ve 180 boyundayım. 2. günün sonunda 90 oldum. Diyete bağlı gidiyorum. Biraz fazla tüketirsem doymuş hissediyorum. Bu his ne kadar daha sürecek emin değilim. Umarım dedikleri gibi 3 ay gider. Sadece botoksla kilo verildiğini veya iştah kesildiğini sanmıyorum. Gayet de canım her şeyi istiyor, ama mide sanki kısıtlı alım yapıyor gibi hissediyorum. Ve o kısıtlı alımın içeriğini neyle doldurduğum bana bağlı. Abur cubur mu yoksa sağlıklı seçimler mi? Sanırım iş burada bitiyor. Inşallah doğum öncesi kilom olan 75'e kadar böyle gider. Tekrar buradan yazmaya çalışacağım. Doktor bilgisi vermeyeceğim, yanlış anlama olmasın, reklam sanılmasın. Umarım yaptıracak kişilere faydalı olur yazdıklarım. Sağlıkla kalalım...

Merhaba , evet ben etkili olduğunu düşünüyorum. zaten tiroid hastasiyim çok yavaş kilo veriyorum a botoks istahimi kapadı, az yiyorum son günlerde yememe çok dikkat etmememe ragmen yaklaşık 1 ayda 5.500gr verdim . spora yeni başladım daha hızlı kilo vereceğimi düşünüyorum sporla beraber .
Cevap icin tsk ederim masallah cok güzel kilo vermisiniz darisi benim basima ve istegenlerin insallah peki hangi doktorda oldunuz Bu ameliyati

X