- Konu Sahibi frutadelapasion
Yagmur4141 merhaba,
Yeni olduğum için biraz önce genel bir yazı yazmışım. Son durumunuzu paylaşır mısınız ?
Yeni olduğum için biraz önce genel bir yazı yazmışım. Son durumunuzu paylaşır mısınız ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben Doç.Dr.Ömer Yoldaş'a yaptırdım çokta mutluyum. Diyetisyen desteği, sizin azminizle gayet kilo verilebiliyor. Bazı doktorlar az koyuyor diyorlar, ben böyle bir şey yaşamadım henüz
ks + 6 ay diyetisyen desteğinin ol
ben şu an hırs ve mide botoksuyla harika gidiyorum açıkçası :) kafama koydum yani kilo verme konusunu çünkü hem yaz geliyor, hem gerçekten kendimi de rahatsız hissettiğim oluyordu. mide botoksu olduktan sonra aslında benim ilgimi çeken kısım botoks + 6 ay diyetisyen desteğinin olması. sürekli diyetisyenime yazıp konuşabiliyorum, beni yönlendiriyor. bir de bilinen bir doktordan olduğum için de içim çok rahattı. bir de doçent olması, güleryüzlü olması. benim en çok ilgilendiğim buydu. 5 farklı genel cerrahla görüştüm yani diyaloglarından pek memnun kalmadım ama Doç.Dr.Ömer Yoldaş bey hiçbir zaman böyle yaklaşmayıp, sizin gerçekten iyiliğinizi düşünen biri. Şimdi bir abi, bir kardeş gibi benimle. Bu yüzden doktor çok önemli çünkü uygulayacağı botoks miktarı da önemli :)
Merhaba hangi doktora yaptırdınız İzmir demerhabalar bende yazayım konuya 14 Eylül de İzmir de özel bir hastanede yaptırdım,
daha önce 4500 tl imiş ama dr 3500 e indirmiş kredi kartına 3 e bölüyorlar,
uygulamaya 3 ay diyetisyen desteği veriyorlar,
48 yaşındayım boyum 164 - 87,3 kg olarak yaptırdım eve gelince kendi tartımda da tartıldım 87,6 ydım bu sabah 83,9 u gördüm yarın diyetisyen kontrolü var ,
dr operasyon sonrası 14 günlük bir tedavi paketi ve mide için ilaç verdi birde 60 adet mama sgk kapsamında eczaneye 162 tl ilaç parası ödedim
diyetisyen 4 gün sıvı diyeti uygulattı 5 .gün için whatsapptan diyet listesi attı mamayı öğleden sonra ara öğün olarak veriyor .
operasyondan sonra ağrı sızı vs rahatsızlık olmuyor ama ağzımda ilaç tadı var .
menopozda olduğum için kilo aldım sonrasında bir çok diyet yapıp kilo verip patlama yaşayan biriyim bu süreci kolay atlattım diyebilirim acıkır gibi olduğum zaman soğuk su içiyorum yatışıyor, normalde mutlaka bir şeyler atıştırırdım o istek kalmadı .
diyetisyenin verdiği diyetle normalde kim olsa aynı kiloyu verir ancak aşağıda yazacağım miktarlarda beslenmek zorlar
sabah 1 haşlanmış yumurta - 1 dilim peynir- domates salatalık - 2 ceviz
ara 1 fincan yeşil çay ve 1 meyve
öğlen 1 kepçe çorba - 4 yk sebze yemeği
ara 1 mama
akşam 3 adet ızgara köfte veya 90 gr tavuk veya 80 gr ton balığı - salata
gece 1 fincan yeşilçay
Merhaba son durumunuz nedir kilo verimi nasıl gidiyor bir de ne kadara yaptırdınızMerhaba, siteyi hep dışardan takip ediyordum ve ne yiyip ne yememem gerektiğini araştırmak için bu konuya bakıyordum. Ben cumartesi günü mide botoksu yaptırdım İzmir’de ve bence muhteşem bir doktora yaptırdım. 27 Nisanda 65,8 Kg ile operasyona girdim bugün 30 Nisan 63 Kg tartıldım. Elbette vücut su kaybetmiş olabilir ödem atmış olabilir ama acıkmıyorum. Benim beslenme düzenim 1 hafta sıvı bol protein şeklinde. Laktozsuz süt, kefir, ayran, yoğurt, et suyu, tavuk suyu, protein içecekleri, krem peynir ve bol su şeklinde. Önümde yemeden asla duramayacağım şeyleri yiyorlar asla canım bile çekmiyor, keşke ben de yiyebilseydim demiyorum. Öğlen içtiğim bir kase duru tavuk suyu yeterince doyuruyor. Kaldı ki doktorum bana etkisini 1 hafta sonra görürsün demesine rağmen bu şekildeyim. 1 hafta sonra kimbilir ne olacak boyum 1.71 tek istediğim tartıda 50 li rakamları görmek. 57 fln olacak olsam daha ne isterim bende hiç işe yaramadı diyenler bence doktorlarını iyi araştırsalarmış benim doktorum bana özellikle diyet listesine uymaya var mısın diye üzerine basa basa sordu ve ben de kabul ettim. Kendimi yememek için tutacaksam ne anladım diyen bile olmuş. Çaba göstermeden kimse sizi oturduğu yerden tığ gibi yapamaz. Mucize beklememek gerekir ben gayet memnunum ve bana verilecek diyete de uyup hedefime ulaşacağıma eminim.
merhaba gözde hastanesinde dr mehmet kemiksiz yaptıMerhaba hangi doktora yaptırdınız İzmir de
cumartesi günü sabah evde 83,3 olarak tartılıp diyetisyen kontrolüne gittim ve 82,70 kg geldim 1 hafta da 4.600 gr gitmiş bir sonraki randevumuz 2 hafta sonra 3.hafta olacak 1 aylık hedefimiz toplamda 8 kgmerhabalar bende yazayım konuya 14 Eylül de İzmir de özel bir hastanede yaptırdım,
daha önce 4500 tl imiş ama dr 3500 e indirmiş kredi kartına 3 e bölüyorlar,
uygulamaya 3 ay diyetisyen desteği veriyorlar,
48 yaşındayım boyum 164 - 87,3 kg olarak yaptırdım eve gelince kendi tartımda da tartıldım 87,6 ydım bu sabah 83,9 u gördüm yarın diyetisyen kontrolü var ,
dr operasyon sonrası 14 günlük bir tedavi paketi ve mide için ilaç verdi birde 60 adet mama sgk kapsamında eczaneye 162 tl ilaç parası ödedim
diyetisyen 4 gün sıvı diyeti uygulattı 5 .gün için whatsapptan diyet listesi attı mamayı öğleden sonra ara öğün olarak veriyor .
operasyondan sonra ağrı sızı vs rahatsızlık olmuyor ama ağzımda ilaç tadı var .
menopozda olduğum için kilo aldım sonrasında bir çok diyet yapıp kilo verip patlama yaşayan biriyim bu süreci kolay atlattım diyebilirim acıkır gibi olduğum zaman soğuk su içiyorum yatışıyor, normalde mutlaka bir şeyler atıştırırdım o istek kalmadı .
diyetisyenin verdiği diyetle normalde kim olsa aynı kiloyu verir ancak aşağıda yazacağım miktarlarda beslenmek zorlar
sabah 1 haşlanmış yumurta - 1 dilim peynir- domates salatalık - 2 ceviz
ara 1 fincan yeşil çay ve 1 meyve
öğlen 1 kepçe çorba - 4 yk sebze yemeği
ara 1 mama
akşam 3 adet ızgara köfte veya 90 gr tavuk veya 80 gr ton balığı - salata
gece 1 fincan yeşilçay
Merhaba nerede ve ne kadara yaptırdınız6.günüm mide botoksunda diyet dışına çıkayım dedim dün çoz az yememe rağmen şiştim çok geldi vicdan azabı duydum bugün kahvaltıda 1 yumurta 1 dilim peynir yedim ara öğün diasip mama öğlen yemeği yemedim sadece meyve eskisi kadar acıkmıyorum hamurişi abur cubur bayılan ben ikram edilince hayır diyorum
sen bu adamın reklamını yapıyosun sus artıkŞöyle söyleyeyim insanı yoran, günlük hayatta aklına takılan bir diyet listesi vermiyorlar zaten gerçekten uygulaması su içmek, evde yemek yapmak, televizyon izlemek kadar kolay olan bir listesi var. Bununla birlikte doktor seçimi de önemli. Ben Doç.Dr.Ömer Yoldaş'ta oldum İzmir'e gittim işlem için. İşin açıkçası birçok arkadaş kilomda fark olmadı gibi şeyler yazsa da ben şu an 9 kilo verdim 1.5 ay kadar olmuştur belki. Bununla birlikte 6 ay diyetisyen desteği de var, dilediğimde diyetisyenime yazabilirim. Ömer Bey'le iletişime geçebiliyorum. Çok doktor var bu işlemi yapan ama Ömer Yoldaş gerçekten daha uzman biri ve daha verimli bir kilo verme süreci geçiriyorsunuz.
Muhtemelen sırf bana yanıt vermek adına foruma üye olmuşsun :) Gidip kendin araştırabilirsin, hatta bak genel cerrahlar ücretsiz bakabiliyor İzmir'de. Git bakalım tek tek hangisi güler yüzlü davranacak sana karşı :)sen bu adamın reklamını yapıyosun sus artık
inanmayın arkadaşlar!!! tüm konu başlığı altındakileri okudum ve bu arkadaş sürekli koyu puntolarla doktor adı, her mesajda 6 ay ücretsiz diyetisyen vurgusu ve çok iyi biri abi gibi vs algısı yaratma peşinde... Yazık insanların umutlarına yalan sonuçlarla müdahale etmeye çalışıyorsunuz... Farkındaysanız başlık altındaki hiçbir sıkıntı yaşamadan full memnun olan tek arkadaş bu!!!
Hadi bayanlar lutfen yazın deneyimlerinizi , sessiz takipçileriniz dolu. Sizden merakla haber bekliyoruz. Mide botoksu benim için de umut ışığı, ne gibi degisiklikler hissettiginizi yazın , gerçekten açlık hissetmiyor musunuz?
Şu an işlem yapılalı 5 saat oldu. Biraz mide bulantısı ve anestezinin etkisi ile halsizlik var. Doktor ilacın midenin 3 farklı bölümüne 200 birim (2 kutu) botox yaptı. Üst kısmında, ghrelin, yani açlık hormonun olduğu yere 5, orta kısma 5, alt kısma da 10 kez yapmış. Özel bir diyet vermedi ama ilk 3 gün için sıvı listesi verdi. Herhangi birini tüketebileceğimi, yalnız çok sıcak ya da çok soğuk şeyler içmememi söyledi, botoksun daha iyi etki etmesi içinmiş.