- 3 Eylül 2013
- 271
- 25
- Konu Sahibi frutadelapasion
Arkadaslar merhaba, ankarada yaptiranlar var mi gelisme? Ciddi dusunuyorum 27 yasindayim ve liseden beri diyet yapiyorum artik yildim. Kimi cok memnun kimi cok pisman karar veremedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, ben de ankaradayim yaptirmayi dusunuyorum, gelismeler nasil? Bilgi verebilir misinizbende ankara da yaptırdım dün ..pek birşey anlamadım henüz doktorum beş gün sonra tam anlamıyla hissedersin dedi..bekliyorum bakalım..
Yaklasik 10 kilo fazlam var 60in altina dusemiyorum yillardir
Siz kaç kilo verdiniz Ömer Yoldaş mıydı doktorunuz greenz11mide botoksu aslında size çözüm olabilir, diyet filan denediniz mi?
Arkadaslar merhaba, ankarada yaptiranlar var mi gelisme? Ciddi dusunuyorum 27 yasindayim ve liseden beri diyet yapiyorum artik yildim. Kimi cok memnun kimi cok pisman karar veremedim.
mide botoksu aslında size çözüm olabilir, diyet filan denediniz mi?
Ben de 1 kilo bile veremedim hiç etki etmedi boşa gitti param hiç kimseye tavsiye etmiyorumBen 2 hafta önce yaptırdım.hiç mennun kalmadım.tekrar dr.gittim hiçbir değişiklik olmadığını aynı miktarda ve sıklıkta acıkmaya devam ettiğimi söyledim.dr . Dalga geçer gibi sen farketmemişsindir gör bak 6 ay sonra 3_ 4 kilo verirsin dedi.ben okadar parayı 6 ayda 3_4 kilo vermek içinmi ödedim.birde reklamını yapmak için benim işlemi kaydettirmiş izle istersen dedi.
Siz kaç kilo verdiniz Ömer Yoldaş mıydı doktorunuz greenz11
Tabii ki denedim ama sizden başka da memnun yok gibi çok kararsızım ve özellikle ankarada yaptıranlardan görüş almak istiyorum