Mide Botoksu

Arkadaslar merhaba, ankarada yaptiranlar var mi gelisme? Ciddi dusunuyorum 27 yasindayim ve liseden beri diyet yapiyorum artik yildim. Kimi cok memnun kimi cok pisman karar veremedim.

Arkadaslar merhaba, ankarada yaptiranlar var mi gelisme? Ciddi dusunuyorum 27 yasindayim ve liseden beri diyet yapiyorum artik yildim. Kimi cok memnun kimi cok pisman karar veremedim.
mide botoksu aslında size çözüm olabilir, diyet filan denediniz mi?

Tabii ki denedim ama sizden başka da memnun yok gibi çok kararsızım ve özellikle ankarada yaptıranlardan görüş almak istiyorum

Ben 2 hafta önce yaptırdım.hiç mennun kalmadım.tekrar dr.gittim hiçbir değişiklik olmadığını aynı miktarda ve sıklıkta acıkmaya devam ettiğimi söyledim.dr . Dalga geçer gibi sen farketmemişsindir gör bak 6 ay sonra 3_ 4 kilo verirsin dedi.ben okadar parayı 6 ayda 3_4 kilo vermek içinmi ödedim.birde reklamını yapmak için benim işlemi kaydettirmiş izle istersen dedi.

Ben 2 hafta önce yaptırdım.hiç mennun kalmadım.tekrar dr.gittim hiçbir değişiklik olmadığını aynı miktarda ve sıklıkta acıkmaya devam ettiğimi söyledim.dr . Dalga geçer gibi sen farketmemişsindir gör bak 6 ay sonra 3_ 4 kilo verirsin dedi.ben okadar parayı 6 ayda 3_4 kilo vermek içinmi ödedim.birde reklamını yapmak için benim işlemi kaydettirmiş izle istersen dedi.
Ben de 1 kilo bile veremedim hiç etki etmedi boşa gitti param hiç kimseye tavsiye etmiyorum

Siz kaç kilo verdiniz Ömer Yoldaş mıydı doktorunuz greenz11

ben şu an hırs ve mide botoksuyla harika gidiyorum açıkçası :) kafama koydum yani kilo verme konusunu çünkü hem yaz geliyor, hem gerçekten kendimi de rahatsız hissettiğim oluyordu. mide botoksu olduktan sonra aslında benim ilgimi çeken kısım botoks + 6 ay diyetisyen desteğinin olması. sürekli diyetisyenime yazıp konuşabiliyorum, beni yönlendiriyor. bir de bilinen bir doktordan olduğum için de içim çok rahattı. bir de doçent olması, güleryüzlü olması. benim en çok ilgilendiğim buydu. 5 farklı genel cerrahla görüştüm yani diyaloglarından pek memnun kalmadım ama Doç.Dr.Ömer Yoldaş bey hiçbir zaman böyle yaklaşmayıp, sizin gerçekten iyiliğinizi düşünen biri. Şimdi bir abi, bir kardeş gibi benimle. Bu yüzden doktor çok önemli çünkü uygulayacağı botoks miktarı da önemli :)

Tabii ki denedim ama sizden başka da memnun yok gibi çok kararsızım ve özellikle ankarada yaptıranlardan görüş almak istiyorum

ben doktorun ve diyetisyenin dediğini harfi harfine yaptım, yapmaya devam ediyorum. biraz disiplin gerektiriyor. memnun olmayan arkadaşlar neden memnun olmamışlar onu anlayamadım ben tam. bir de doktordan doktora kullanılan botoks miktarı değişiyormuş. bununla da ilgisi olabilir

merhaba mide botoksu yaptırdığımda yüz botoksuda yaptırmıştım etki olmamamıştı aylar sonra bende değil ilaçta ve sizde sorun deyip sonunda kabullendirdim ve ctesi tekrar ücret vermeden ikisini tekrar yaptılar gerçekten bu sefer hemen yüzümde fark oldu ve 3 gündür midem ağrıyor öncekinde ağrımamıştı 3 gündür sıvıyla besleniyorum umarım bu sefer olur

Herkese merhabalar,ben 5 yıldır sessizce forumu takip eden üyelerdenim :) Şimdi mide botoxu yaptırmaya karar verdim ve bu konuda çok bilgi edinemedim.Bu nedenle bende aranıza katıldım. Öncelikle reklam kokan mesajlar var dikkate almamalıyız diye düşünüyorum.Bu nedenlede doktor bilgisi paylaşımı yapmayacağım. Ankarada çarşamba günü mide botoxumu olacağım.İnşallah güzel sonuçlar alırım ve sizleride bilgilendiririm :KK43: herkese iyi günler diliyorum

Merhaba kızlar, 17 temmuzda mide botoxumu yaptırdım. Hiçbir ağrı ya da kramp hissi yaşamadım. Hastaneye giderken tartıldığım kilodan şuan 2 kilo eksik çıkıyorum ama tabi su olduğunu düşünüyorum.Yine de net bilgiyi çarşamba günü diyetsiyenimden öğreneceğim :)
1 hafta boyunca sıvı beslenmem gerekliymiş. Sabah proteinli süt- Kakaolu ( kahvaltı alışkanlığım olmadığı için içmiyorum), öğlen tanesiz çorba , saat 15.00 civarında probiyotik yoğurt ve akşam proteinli süt.
Bu listeye bile tam uyamıyorum.Daha yoğurt yeme kısmına geçemedim :) Ama bugün kendimi doymamış hissediyorum. Ofiste güzel yemek çıktığı ve gözüm kaldığı içinde olabilir :) Bu nedenle saat 15 te yoğurdumu yiyeceğim.
Benden bu kadarrrr kızlarrr herkess istediğikilolara kavuşur umarımm sevgiler...
Tam bir hafta sonra ne kadar yağdan ne kadar sudan kilo verdiğimi bildireceğim :)

Merhaba,bir haftayi doldurdum.Bana diyetisyenim ilk hafta en yuksek kilo veriliyor 3-6 arasi demisti ve benim verdigim 3,3 kg. Yağdan da vermissin dedi ama oran soylemedi.Bende sormak istemedim cunku verdigi sinirlarin en alt seviseyinde olmam üzdü :KK43: bu hafta ayni menuye devam ek olarak oglenede yogurt ekledik. Verdigim kiloyu bilmem ama aclik hissetmiyorum ,sekerli seylere eskisi gibi saldirmiyorum (bu moral bozuklugumdanda kaynakli olabilir :))

ben 12 temmuz 2019 tarihinde mide botoksu yaptırdım. doktor ne dediyse uydum ilk hafta sadece sıvı beslenme vardı ve doktorun verdiği protein mamaları ikinci hafta püre beslenme 2 hafta sonunda 5 buçuk kilo verdim şimdide yani 2 haftadır normal bir diyet programı verdi onu uyguluyorum ama hiç kilo vermedim. şöyle söylemek gerekirse tokluk hissi veriyor falan filan hikaye yani vermiyor demiyorum ama o kadar para verdiğiniz için zaten kendiniz kendinizi tutuyorsunuz. o kadar para vermeye değer bi tokluk hissi yok açıkcası ayrıca canınız sürekli bişeyler çekiyor onda da sıkıntı yok sadece 4-5 saat yemek yemeseniz bile aaaaa ölüyorum açlıktan modu olmuyor ben zaten kendi kendime diyet yaparak 55 kilo vermiştim 2 yıl kilomu korudum ama hamurişi ve amaaannnn daha önce verdim yine veririm düşüncesiyle makarna poğaca börek simit gömmelerim beni tekrar bu hale getirdi. ben zaten diyetlere alışkın bi insanım yani bilemiyorum botoksun etkisi ne kadar olmuştur. ama verdiğim paraya değecek bir etki yok açıkcası. şunu söylemek istiyorum benim gibi orta halli bi insansanız düşünün ama zaten çok parası olan ve herşeye harcayan biriyseniz düşünmeden yaptırın illa ki tokluk hissi veriyor sonuçta az az yavaş yavaş düşersiniz. birde benlik bir durum olabilir bilemiyorum botokstan 6 ay önce kan testi yaptırmıştım karaciğer enzimleri AST ve ALT değerlerim o zaman 10 ve 11 çıkmıştı, botokstan 4 gün sonra yaptırdığım kan testinde ise 309 ve 580 çıktı referans aralığı son değer 34 ve 55 olması gerekiyor. tekrar diyorum botokstan kaylaklandı diye bi iddaam yok sadece böyle bir durum oluştu ve karaciğer safra herşeyin testi yapıldı herşey sağlıklı emzimler neden yükseldi bulunamadı.

Merhaba, ben de körfezdeyim. Sürekli gittiğim bir hastane marmara. Sunucunuzu merak ettim. 7 gün önce yağ kistim vardı onu aldırdım. Sanırım aynı dr. Botoksu sordum. Bana çok büyük hayaller kurma dedi. 85 kiloyum. Yaptığım 5 hastadan 1 kişi veremedi ama diğerleri en az 10 kg verdiler dedi. Tabi ki 3-4 ayda. Sizde son durum nedir?

X