- 3 Şubat 2015
- 19
- 0
- 37
- Konu Sahibi frutadelapasion
Ben izmirde Dr tuna barış budak da 26 ocakta mide botoksu oldum bugun 1 mart sadece 3 kg verdim o da ilk 2 hafta verdikleri sıvı diyet listesi ile 5 kg verip 2 sini geri aldim hemde dikkat ettiğim halde tokluk hissine gelince 1 ay tokluk daha doğrusu şişkinlik hissi veriyor sanki 3 tabak dolusu yemek yemişsin gibi Bi his lakin evde cocuklariniza eşinize hazırladığınız ayri yemekleri deli gibi canınız çekiyor ve tadina bakinca durmak sizin iradenize bağlı ilac yani botoks bu konuda hicbir etki yapmıyor zaten verdikleri buscopan ilaci mide kaslarini yavaşlatıyor ve gec hazmetmis oluyorsunuz yediklerinizi isin kilit noktası insülin için şeker hapi veriyorlar midedeki yemekler kolay erimesin diye buscopan hapı veriyorlar saliyorlar sizi geri kalan Hersey iradenize kalmış agziniza 1 gram bile karbonhidrat sürmezseniz zaten botoks olmadan da kilo verirsiniz benim gibi karbonhidrat bağımlısı biriyseniz isiniz yokuş 3 kg da kalirsiniz not olarak soyleyim gunde toplam yedigim karbonhidrat 2 simit kadar abartmıyorum bazen bu bile değil ama tavsiyemdir iradeniz saglamsa botoks yaptırın cunku 6 ay 1 dilim Ekmek bile yok