Mide Botoksu

Herkese merhaba, bugün operasyon yaptıralı 3 hafta oldu. 92 kiloydum, 86'yı gördüm. Şimdi yine 90 kiloya çıktım. Iştah hiç kesilmiyor. Diyet yapmanız ve iradeli olmanız gerekiyor. Mide küçülme hissi operasyondan 1 hafta sonra kayboldu. Şu anda hastanedeyim, 2. kez işlem yapılacak. Tekrar ödeme yapmayacağım, ilk ödemeye dahil edildi. 6 bin lira bu işleme vereceğime özel spor hocası tutup sadece diyetisyene gitseydim, çok daha kalıcı bir sonuç elde ederdim. Boşu boşuna anestezi alıp işlem öncesi 10 saat aç susuz kalmak da cabası. Mide botoksu benim için büyük bir safsata olarak tarihe geçti. Neden mi 2. kez işlem yaptırıyorum? Belki 2 kilo daha vermeme yardımcı olur diye. Bu kadar para boşa gitmesin, en azından 1 hafta daha işe yarasın diye. Sonrasında el mahkum diyete devam. Sonuçları tekrar sizlerle paylaşırım, sağlıkla kalalım.

Merhaba hanımlar 4 ocakta yaptırdım bende mide botoksu sonuçları paylaşmak için üye oldum. Öncelikle internette çoğu bilgi yok bilinmesi gereken. Öncelikle ilk 3 gün sıvı diyeti ve sonrasında da püre diyeti uygulanlıyor ayrıca asitli, sıcak, soğuk içecekler yasak. Aksi takdirde mide de botoks etkisini göstermiyor. Sanırım başarısız olan kadınların çoğu bu sebepten başarısız oldu. Alkol de aynı şekilde bir süre yasak. 3. Günüm bugün ve işhatım da yavaş yavaş azalma var 75 kilo ile başladım boyum 159 ara ara girip sizleri bilgilendireceğim

Herkese merhaba. Tüm kurallara uymama, dikkat etmeme, hatta kendimi yememek için kasmama rağmen, bende hiçbir işe yaramadı. Iki kere botoks işlem uygulandı. Verdiğim kiloları aynen geri aldım. Çok büyük ümitlerle girdiğim operasyondan 6bin lira zarar ve geçici kesilen bir iştah ile elde sıfır ayrıldım. Keşke burada size güzel şeyler yazabilseydim. Tek söyleyebileceğim, evet ilk birkaç gün iştahı kesiyor, ama sonra yine eski hale geri dönüyorsunuz. Asla tekrar yaptırmam. Umarım bu yorumları okuyanlar bu işlemi yaptırmaktan vazgeçer. Ben olumsuz yorumları yok sayıp olumlu yazanlara inanmayı tercih etmiştim. Ben zarara uğradım, siz bari uğramayın. Botoks iştahı kesermiş, diyeti kolaylaştırırmış, hepsi koca bir yalan. Keşke bunları yazmak yerine iki kere botoks yapılan biri olarak size internette yer alan paylaşımlardaki gibi şu kadar kilolar verdim yazabilseydim. Olmadı maalesef. Sevgiyle kalın.

Merhaba hanımlar 4 ocakta yaptırdım bende mide botoksu sonuçları paylaşmak için üye oldum. Öncelikle internette çoğu bilgi yok bilinmesi gereken. Öncelikle ilk 3 gün sıvı diyeti ve sonrasında da püre diyeti uygulanlıyor ayrıca asitli, sıcak, soğuk içecekler yasak. Aksi takdirde mide de botoks etkisini göstermiyor. Sanırım başarısız olan kadınların çoğu bu sebepten başarısız oldu. Alkol de aynı şekilde bir süre yasak. 3. Günüm bugün ve işhatım da yavaş yavaş azalma var 75 kilo ile başladım boyum 159 ara ara girip sizleri bilgilendireceğim

Herkese merhaba, bugün operasyon yaptıralı 3 hafta oldu. 92 kiloydum, 86'yı gördüm. Şimdi yine 90 kiloya çıktım. Iştah hiç kesilmiyor. Diyet yapmanız ve iradeli olmanız gerekiyor. Mide küçülme hissi operasyondan 1 hafta sonra kayboldu. Şu anda hastanedeyim, 2. kez işlem yapılacak. Tekrar ödeme yapmayacağım, ilk ödemeye dahil edildi. 6 bin lira bu işleme vereceğime özel spor hocası tutup sadece diyetisyene gitseydim, çok daha kalıcı bir sonuç elde ederdim. Boşu boşuna anestezi alıp işlem öncesi 10 saat aç susuz kalmak da cabası. Mide botoksu benim için büyük bir safsata olarak tarihe geçti. Neden mi 2. kez işlem yaptırıyorum? Belki 2 kilo daha vermeme yardımcı olur diye. Bu kadar para boşa gitmesin, en azından 1 hafta daha işe yarasın diye. Sonrasında el mahkum diyete devam. Sonuçları tekrar sizlerle paylaşırım, sağlıkla kalalım.

Merhaba mide botox u tehlikesiz bi islem degildir. Eger sanssizsaniz midenizde nekroz yani enjeksiyon yapilan yerde kangren olmasi gibi bi durumla karşılaşabilirsiniz. Bu işlemi uygulayan genel cerrah arkadaşıma danistigimda sonuclarin cok da yüz güldürücü olmadığını söyledi. Mide balonunu önerdi . Ben en nihayetinde hic birini yaptirmamaya karar verdim

açıkçası bütün yorumları baştan aşağı okudum ve bu sevdadan vazgeçtim :/ 6-7 bin TL 32.yaşında bir anne olarak daha faydalı botox işlemlerinde kullanmayı daha mantıklı buluyorum. belki Dr. önemli olabilir ama bu riski almak bana pek mantıklı gelmedi. üstelik önümde bunca tecrübe etmiş kişiyi gördükten sonra sonu tam bir hayal kırıklığı olur. yaptırıp başarılı olamayan, memnun kalmayanların adına çok üzüldüm. keşke bir sonuç alabilselerdi. bildiğimiz yöntemlerle zayıflamaya devam edeceğiz galiba. sağlıkla kalın ^.^

Herkese merhaba 🤗

12 Mart’ta mide botoks oldum. Herkesin yazdığı gibi bu konuda bilgiye ulaşmak zor. İşlemden bir gün önce sabah aç karnına tartıldığımda 95,1 kg’dım.Bugün yani işlemden 5 gün sonra sabah tartıda 92.9 kg’ı gördüm.

Öncelikle iğneden bile kaçan biri olarak söyleyebilirim ki işlem inanılmaz kolay, acısız. Derin bir gece uykusu ve uyanma. Birkaç yorumda boğazda acı ve gıcık şeklinde öksürük okudum. Bende hiç olmadı. 5 günde belki toplam 1 saat midem bulanmıştır o da çok hafif.

Doktorum işlemin sadece diyet sürecine destek olacağını belirterek işleme aldı zaten beni. Bazı arkadaşlar mucize bekliyor sanırım. İşlemden sonra diyet ve spor yapmak çok çok önemli. Diyete başlayıp 3-5 gün sonra bırakanlar veya asla tokluk hissetmeyenler için bu işlem - benim gibiler 🤦‍♀️-

İşlemden sonra Saxenda iğne de kullanmaya başladım.

Sonuç olarak 2-3 tabak dolusu makarna ile ancak doyan ben şimdi 5-6 kaşık nohut ve 4 kaşık yoğurdu bitiremiyorum. İştahım hala yerinde. Hala yemek istiyorum. Ama giyemiyorum. Çok çabuk doyuyorum.
5 günde sadece 2 gün yürüyüşle 2.2 kg gitti. İşlem çok yeni. Çabuk doyma halim devam ederse sanırım sonuç güzel olacak ☺️

Ben İzmir'de Doç.Dr.Ömer Yoldaş'a mide botoksu olmuştum canım, çok memnun kaldım 2 ay oldu. Gözle görülür şekilde kilo vermeye başladım.

Bu mesajı 10 mart 2019'da yazmışsınız ama o kadar salaksınız ki aynı tarihte şu konuyu açmışsınız ;

Merhaba hanımlar, uzun zamandır obezite problemi yaşıyorum. Vücut kitle indeksim 37.5. Obezim. Daha önce çok diyet denemesi yaptım ama başarılı olamadım. İzmir'de yaşıyorum ve bir süredir bu konuda instagram üzerinden ve Web siteleri üzerinden araştırma yapıyorum. Bir reklamda karşıma Doç. Dr. Ömer Yoldaş çıktı. Profilini takibe aldım, 3 aydır filan takip ediyorum instagram üzerinden. Paylaşımları, başarıları çok açık ve net duruyor. Doçent olması ise bana ayrı bir güven veriyor. SGK anlaşması, diyetisyen desteği de varmış. Doç. Dr. Ömer Yoldaş'da karar kaldım. Daha önce ameliyat olan var mı? Acı çektiniz mi? Sonrasında sosyal yaşama nasıl geçtiniz?

Özetle İzmir'den bu doktoru eledik !

Muhtemelen sırf bana yanıt vermek adına foruma üye olmuşsun :) Gidip kendin araştırabilirsin, hatta bak genel cerrahlar ücretsiz bakabiliyor İzmir'de. Git bakalım tek tek hangisi güler yüzlü davranacak sana karşı :)

Garip bir insansın.

Bu ahlaksız sürekli dinde olan doktorun para ile tuttuğu, satılık bir köpektir. Sürekli ismini telafuz ettiği doktoru hemen elemenizi rica ediyorum.

açıkçası bütün yorumları baştan aşağı okudum ve bu sevdadan vazgeçtim :/ 6-7 bin TL 32.yaşında bir anne olarak daha faydalı botox işlemlerinde kullanmayı daha mantıklı buluyorum. belki Dr. önemli olabilir ama bu riski almak bana pek mantıklı gelmedi. üstelik önümde bunca tecrübe etmiş kişiyi gördükten sonra sonu tam bir hayal kırıklığı olur. yaptırıp başarılı olamayan, memnun kalmayanların adına çok üzüldüm. keşke bir sonuç alabilselerdi. bildiğimiz yöntemlerle zayıflamaya devam edeceğiz galiba. sağlıkla kalın ^.^

kesinlikle vazgeçin, mesajları yazan zaten doktorların para ile tuttuğu kişiler, doktor ismi telafuz etmeyenleri tenzih ederim... ....

Selamlar İzmir’den yazıyorum mide botoksu için araştırmaya başladım cidden bu Ömer yoldaşa başka yaptıran yokmu evet ısrarla o isim insan neye karar vereceğini bilemiyor

6 ay sonra etkisi gecince yine ayni yeme duzenine donuyorsunuz yaptiranlar cok menmun kalmiyor maalesef

bende ankara da yaptırdım dün ..pek birşey anlamadım henüz doktorum beş gün sonra tam anlamıyla hissedersin dedi..bekliyorum bakalım..
merhaba mide botoxsu yaptırmışısınız sonuc ne oldu kilo verebildinizmi ankarada kime yaptrıdınız ve ücreti nedir bilgi rica etsem .

X