- Konu Sahibi frutadelapasion
Diuetisyenlerin verdiği listelerden 100 gr et balık tavuk yağsız yoğurt sebze yağsız salata baklagiller..Normal diyetten kastınız nedir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diuetisyenlerin verdiği listelerden 100 gr et balık tavuk yağsız yoğurt sebze yağsız salata baklagiller..Normal diyetten kastınız nedir?
Benden aldılar parasını tekrar gitsem yeniden yaparlar mı acaba işe yaramadı dedim ama öyle bir öneride bulunan olmadı..Evet tekrarlanabiliyor çünkü az geliyor bazı bünyelere verdikleri botox hatta benim dr uö sadeve ikimcide endoskopi parası aldı ilkinin etkisi olmadığı için
bende mehmet kemiksiz yaptırdım tavsiye etmiyorumMerhaba..Emre Gerçeker e yaptırdım 1 ay olacak neredeyse ama hiç kilo veremedim
Benim de öyle boşa gitti param bir de hayal kırıklığı oldu diyet yapabilmeyi kolaylaştırsın diye yaptırdım ama aynı değişen bir şey olmadı.yani sonuç olarak mide botoxu mantıksız pişmanım zaten diyet ve spor veriyorlar uyunca zaten zayıflıyorsun uyamadığım için gittim ne iştah bastırma ne şişkinlik çabuk doyma olmadı üstünede param gitti sinirim bozuldu
demekki ne yapacakmışız boş reklamlara ininmayacakmışız yada dr seçimi iyi yapacakmışızBenim de öyle boşa gitti param bir de hayal kırıklığı oldu diyet yapabilmeyi kolaylaştırsın diye yaptırdım ama aynı değişen bir şey olmadı.
Ömer Yoldaş dan memnun bir çok kişi iyi araştırmak lazımmış ben de bunu anladımdemekki ne yapacakmışız boş reklamlara ininmayacakmışız yada dr seçimi iyi yapacakmışız
Merhaba. Doktorun ismi nedir ozelden yazabilir misiniz rica etsemBende Ankarada yaşıyorum 25 martta yaptırdım yaklaşık 1 ay oldu etkisi sıfır . Kendimi durdurmasam kilo bile alabilirim. Diyetise uyguluyorum. Mide botoksu yaptırdığımda 66.8 kiloydum şimdi 66.3 kiloyum 1 ayda 0,5 kilo vermişim. İştahımda azalma olmadı. Daha önce 71 kiloydum endokrin doktorum saxenda diye bir iğne vermişti onunla 5 ayda 67 kiloya indim sonra kilo vermem durdu. O zamanda mide botoksu yaptırdım. Ankarada bu konuda ünlü bir dr yaptı. 23. Günde dr uma gittim ve hiç etkisi olmadığını söyledim. pek birşey söylemedi bazen böyle oluyor takip edelim dedi. Şaşkınım. Bekliyorum. Benim deneyimim böyle. Sevgiler
Malesef ben de kendi irademle kilo vermek için uğraşıyorum spor yapmıyorum sabah akşam yürüyüş yapmaya çalışıyorum çok takmadan sağlıklı beslenmeye çalışacağım artık..diyetisyen ve dr gittim kilo vermeyi bırak 6 kg ödem olmuş 5kg dı ödem 6 ya çıkmış 3,5 kğ 2 ayda yağdan vermişim ama ağır spor yapıyorum boks yapıyorum iştah kapama yok çabuk doyma yok üstüne ödem atıcı ilaç ve zayıflama ilacı thincal yazdı yani ben başaramadım ilaç başarsın dedi sanırım almadım hapı yağ sızdırıyor diyorlar tedirgin oldum
evet marmarada doktorumdan çok memnunum ilgili alakalı çok yakın davrandı hiç korku yaşamadan hemen karar verdim
Son durumunuz nedirteşekkür ederim. tabiki paylaşım
Ne kadar süre geçti yaptıralı ne kadar kilo verdiniz etki devam ediyormu acaba sizi takipteyim bende aynı dra yaptiricamÇok fazla mide botoksu yapan doktor oluyor,koydukları botoks oranına, doktorun sorularınıza verdiği yanıtlara bakmalısınız. Doktor sizi tatmin etmeli cevaplarıyla. Birçok doktor hastasını para olarak görüyor ama şükürler olsun ki Doç.Dr.Ömer Yoldaş'ta böyle bir şey yaşamadım. Bir abi, aileden biri gibi. Hala sorularıma hiç çekinmeden yanıt verir örneğin. İşinin de ehli.
O yüzden benim şu an kilo verme sürecim oldukça güzel gidiyor.
Ne kadar süre geçti yaptıralı ne kadar kilo verdiniz etki devam ediyormu acaba sizi takipteyim bende aynı dra yaptiricam
Son olarak durumunuz nedir lütfen bilgilendirin bizi
Siz nerede yaptırdınız acaba benim de etkisi olmadı hiç kilo veremedim tokluk hissi olmuyorben yaptıralı tam bir ay oldu ve 3,5 kilo verdim ama iştahım aynen duruyor ve ilk başlarda çabuk acıkmıyordum şimdi çabuk acıkıyorum ve hemen doymuyorum bayramdan sonra doktorumla görüşeceğim