Mide Botoksu

Evet tekrarlanabiliyor çünkü az geliyor bazı bünyelere verdikleri botox hatta benim dr uö sadeve ikimcide endoskopi parası aldı ilkinin etkisi olmadığı için
Benden aldılar parasını tekrar gitsem yeniden yaparlar mı acaba işe yaramadı dedim ama öyle bir öneride bulunan olmadı..

Çok fazla mide botoksu yapan doktor oluyor,koydukları botoks oranına, doktorun sorularınıza verdiği yanıtlara bakmalısınız. Doktor sizi tatmin etmeli cevaplarıyla. Birçok doktor hastasını para olarak görüyor ama şükürler olsun ki Doç.Dr.Ömer Yoldaş'ta böyle bir şey yaşamadım. Bir abi, aileden biri gibi. Hala sorularıma hiç çekinmeden yanıt verir örneğin. İşinin de ehli.

O yüzden benim şu an kilo verme sürecim oldukça güzel gidiyor.

yani sonuç olarak mide botoxu mantıksız pişmanım zaten diyet ve spor veriyorlar uyunca zaten zayıflıyorsun uyamadığım için gittim ne iştah bastırma ne şişkinlik çabuk doyma olmadı üstünede param gitti sinirim bozuldu

yani sonuç olarak mide botoxu mantıksız pişmanım zaten diyet ve spor veriyorlar uyunca zaten zayıflıyorsun uyamadığım için gittim ne iştah bastırma ne şişkinlik çabuk doyma olmadı üstünede param gitti sinirim bozuldu
Benim de öyle boşa gitti param bir de hayal kırıklığı oldu diyet yapabilmeyi kolaylaştırsın diye yaptırdım ama aynı değişen bir şey olmadı.

Bende Ankarada yaşıyorum 25 martta yaptırdım yaklaşık 1 ay oldu etkisi sıfır . Kendimi durdurmasam kilo bile alabilirim. Diyetise uyguluyorum. Mide botoksu yaptırdığımda 66.8 kiloydum şimdi 66.3 kiloyum 1 ayda 0,5 kilo vermişim. İştahımda azalma olmadı. Daha önce 71 kiloydum endokrin doktorum saxenda diye bir iğne vermişti onunla 5 ayda 67 kiloya indim sonra kilo vermem durdu. O zamanda mide botoksu yaptırdım. Ankarada bu konuda ünlü bir dr yaptı. 23. Günde dr uma gittim ve hiç etkisi olmadığını söyledim. pek birşey söylemedi bazen böyle oluyor takip edelim dedi. Şaşkınım. Bekliyorum. Benim deneyimim böyle. Sevgiler
Merhaba. Doktorun ismi nedir ozelden yazabilir misiniz rica etsem

diyetisyen ve dr gittim kilo vermeyi bırak 6 kg ödem olmuş 5kg dı ödem 6 ya çıkmış 3,5 kğ 2 ayda yağdan vermişim ama ağır spor yapıyorum boks yapıyorum iştah kapama yok çabuk doyma yok üstüne ödem atıcı ilaç ve zayıflama ilacı thincal yazdı yani ben başaramadım ilaç başarsın dedi sanırım almadım hapı yağ sızdırıyor diyorlar tedirgin oldum

diyetisyen ve dr gittim kilo vermeyi bırak 6 kg ödem olmuş 5kg dı ödem 6 ya çıkmış 3,5 kğ 2 ayda yağdan vermişim ama ağır spor yapıyorum boks yapıyorum iştah kapama yok çabuk doyma yok üstüne ödem atıcı ilaç ve zayıflama ilacı thincal yazdı yani ben başaramadım ilaç başarsın dedi sanırım almadım hapı yağ sızdırıyor diyorlar tedirgin oldum
Malesef ben de kendi irademle kilo vermek için uğraşıyorum spor yapmıyorum sabah akşam yürüyüş yapmaya çalışıyorum çok takmadan sağlıklı beslenmeye çalışacağım artık..

Çok fazla mide botoksu yapan doktor oluyor,koydukları botoks oranına, doktorun sorularınıza verdiği yanıtlara bakmalısınız. Doktor sizi tatmin etmeli cevaplarıyla. Birçok doktor hastasını para olarak görüyor ama şükürler olsun ki Doç.Dr.Ömer Yoldaş'ta böyle bir şey yaşamadım. Bir abi, aileden biri gibi. Hala sorularıma hiç çekinmeden yanıt verir örneğin. İşinin de ehli.

O yüzden benim şu an kilo verme sürecim oldukça güzel gidiyor.
Ne kadar süre geçti yaptıralı ne kadar kilo verdiniz etki devam ediyormu acaba sizi takipteyim bende aynı dra yaptiricam

Ne kadar süre geçti yaptıralı ne kadar kilo verdiniz etki devam ediyormu acaba sizi takipteyim bende aynı dra yaptiricam

Şöyle söyleyeyim insanı yoran, günlük hayatta aklına takılan bir diyet listesi vermiyorlar zaten gerçekten uygulaması su içmek, evde yemek yapmak, televizyon izlemek kadar kolay olan bir listesi var. Bununla birlikte doktor seçimi de önemli. Ben Doç.Dr.Ömer Yoldaş'ta oldum İzmir'e gittim işlem için. İşin açıkçası birçok arkadaş kilomda fark olmadı gibi şeyler yazsa da ben şu an 9 kilo verdim 1.5 ay kadar olmuştur belki. Bununla birlikte 6 ay diyetisyen desteği de var, dilediğimde diyetisyenime yazabilirim. Ömer Bey'le iletişime geçebiliyorum. Çok doktor var bu işlemi yapan ama Ömer Yoldaş gerçekten daha uzman biri ve daha verimli bir kilo verme süreci geçiriyorsunuz.

ben yaptıralı tam bir ay oldu ve 3,5 kilo verdim ama iştahım aynen duruyor ve ilk başlarda çabuk acıkmıyordum şimdi çabuk acıkıyorum ve hemen doymuyorum bayramdan sonra doktorumla görüşeceğim

ben yaptıralı tam bir ay oldu ve 3,5 kilo verdim ama iştahım aynen duruyor ve ilk başlarda çabuk acıkmıyordum şimdi çabuk acıkıyorum ve hemen doymuyorum bayramdan sonra doktorumla görüşeceğim
Siz nerede yaptırdınız acaba benim de etkisi olmadı hiç kilo veremedim tokluk hissi olmuyor

X