Mide Botoksu

Ben Doç.Dr.Ömer Yoldaş'a yaptırdım çokta mutluyum. Diyetisyen desteği, sizin azminizle gayet kilo verilebiliyor. Bazı doktorlar az koyuyor diyorlar, ben böyle bir şey yaşamadım henüz

Mide çapım geniş değilmiş egzersiz ve diyetle ancak olur diyor büyük etki beklemeyin dedi
Peki bu bilgilendirmeyi operasyon sonrasi yapmis miydi? Yani öncesinde mide capinizi bilebilir mi bilmiyorum ama en azindan operayondan sonra size negatif bir sey spylemeden mide capiniz genis degilmis demis miydi yoksa siz fayda gormediginizi soyleyince bu sekilde bir cikip mi yaratti kendisine?

Ben Doç.Dr.Ömer Yoldaş'a yaptırdım çokta mutluyum. Diyetisyen desteği, sizin azminizle gayet kilo verilebiliyor. Bazı doktorlar az koyuyor diyorlar, ben böyle bir şey yaşamadım henüz

Ne zaman yaptirdiniz? Ne kadar kilo verdiniz? Omer yoldas bu konuda cok duydugum bir isim ama izmire kadar gitmek de zor ve maliyetli. 3500tl galiba ucreti 6 adet diyetisyen gorusmesi ile, değil mi?

Peki bu bilgilendirmeyi operasyon sonrasi yapmis miydi? Yani öncesinde mide capinizi bilebilir mi bilmiyorum ama en azindan operayondan sonra size negatif bir sey spylemeden mide capiniz genis degilmis demis miydi yoksa siz fayda gormediginizi soyleyince bu sekilde bir cikip mi yaratti kendisine?
Hayır bilgilendirme yapmadı ben iştahım kesilmedi deyince onun cevabı bu oldu malesef boşa gitti param öyle görünüyor..

Evet bende mağdur olanlardanım. 8 Mart da 83,400gr ile mide botoksu uygulaması yapıldı ve bugün 71,600 gr olarak sonuç aldım. Ancak asla tok değilim. Hep açım ve diyeti kendi iradem ile yapıyorum. 20 günden sonra etkisi geçiyor :KK43:
164 boy 71.600kg olduğu için vermem gereken 10 kg vermek benim çaba ve enerjime kaldı. 10 kg dan fazla verdirmediğini söyleyebilirim. Büyük hayaller kurmayın bence.

Merhabalar, instagram hesabindan dr tugrul demireli guvenilir buldum ama heryerde kendi cep numarasi var, bir ofis numarasi bulamadim, bu da guvenimi sorgulatti. Aranozda bu doktoru bilen, olumlu ya da olumsuz fikri olan var mi?

ben 6 aylık diyetisyen desteği ile birlikte mide botoksunu 3500 liraya yaptım fakat doktor seçimi gerçekten önemli. Doç.Dr.Ömer Yoldaş ile mutlaka görüşün, İnstagram'dan takip edin. İnstagram'daki paylaşımları da çok açıklayıcı, bilgilendirici. Bir de hasta başarılarını da yayınlıyor. Gerçekten güvenerek gidebilirsin İzmir'de
Diyet olarak ne verdiler paylaşabilirmisiniz?

Merhaba ben Ankarada prof dr oktay banlıya yaptırdım botoxumu. İlk yaptırdığımda ilk hafta sıvı beslendim somraki hafta ne yesem midem şişti diyeti bile uygulayamadım çünkü toktum fakat 3. Hafta botoxtan eser kalmadı.
Tekrar dr umla görüştüm ve 2. Ayın sonunda tekrarladık hem botoxun markasını değiştirmiş hemde ilkinde 200 lük enjekte etmişti ikincide bir 200 daha enjekte etti şu an ikinci günüm fakat şimdiden ilkinden farklı hissediyorum. Umarım bu sefer daha uzun süreli olur.. benim merak ettiğim acaba yaptıranların diyetleri neler sıvı beslenmemi yaptınız ne oldu??

Merhaba ben Ankarada prof dr oktay banlıya yaptırdım botoxumu. İlk yaptırdığımda ilk hafta sıvı beslendim somraki hafta ne yesem midem şişti diyeti bile uygulayamadım çünkü toktum fakat 3. Hafta botoxtan eser kalmadı.
Tekrar dr umla görüştüm ve 2. Ayın sonunda tekrarladık hem botoxun markasını değiştirmiş hemde ilkinde 200 lük enjekte etmişti ikincide bir 200 daha enjekte etti şu an ikinci günüm fakat şimdiden ilkinden farklı hissediyorum. Umarım bu sefer daha uzun süreli olur.. benim merak ettiğim acaba yaptıranların diyetleri neler sıvı beslenmemi yaptınız ne oldu??
İlk 2 gün sıvı diyeti verdiler sonra normal diyete geçtim ama hiç tokluk hissi yok 2 ayda tekrar yapılabiliyor mu benim baştan beri etki etmemişti

İlk 2 gün sıvı diyeti verdiler sonra normal diyete geçtim ama hiç tokluk hissi yok 2 ayda tekrar yapılabiliyor mu benim baştan beri etki etmemişti
Evet tekrarlanabiliyor çünkü az geliyor bazı bünyelere verdikleri botox hatta benim dr uö sadeve ikimcide endoskopi parası aldı ilkinin etkisi olmadığı için

X