- 12 Mart 2019
- 12
- 8
- Konu Sahibi frutadelapasion
yani sonuç olarak benim parama yazık oldu ve psikolojime sizinkine olmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende pişman olmaya başladım sanırım dr ilacı az enjekte etti henüz fırsat olmadı gidip konuşmaya ama fena çatıcam botox sonrası diyet yap diyorlar zaten diyet yapabilsek botox yapmayız değilmi en iyisi ameliyat gerçekten sonuç almak için
Bende Ankarada yaşıyorum 25 martta yaptırdım yaklaşık 1 ay oldu etkisi sıfır . Kendimi durdurmasam kilo bile alabilirim. Diyetise uyguluyorum. Mide botoksu yaptırdığımda 66.8 kiloydum şimdi 66.3 kiloyum 1 ayda 0,5 kilo vermişim. İştahımda azalma olmadı. Daha önce 71 kiloydum endokrin doktorum saxenda diye bir iğne vermişti onunla 5 ayda 67 kiloya indim sonra kilo vermem durdu. O zamanda mide botoksu yaptırdım. Ankarada bu konuda ünlü bir dr yaptı. 23. Günde dr uma gittim ve hiç etkisi olmadığını söyledim. pek birşey söylemedi bazen böyle oluyor takip edelim dedi. Şaşkınım. Bekliyorum. Benim deneyimim böyle. SevgilerBir hafta sonra tam olarak etkileri görülmeye başladı bende tokluk hissi yani 82.5 kg dım bir hafta sonra 78.5 kiloyum umarım devam eder
Merhaba. Bende bi kaç gün önce yaptırdım Mersin de ama hiç tokluk hissim yok hatta daha fazla acıkıyorum ve diyet yapamıyorum. Üstelik botokstan sonra öyle bir ağrım oldu ki o ağrıyı yaşayacağımı bilsemhiç yaptırmazdım sizinde ağrınız oldu mu botoks uygulamasından sonraBende Ankarada yaşıyorum 25 martta yaptırdım yaklaşık 1 ay oldu etkisi sıfır . Kendimi durdurmasam kilo bile alabilirim. Diyetise uyguluyorum. Mide botoksu yaptırdığımda 66.8 kiloydum şimdi 66.3 kiloyum 1 ayda 0,5 kilo vermişim. İştahımda azalma olmadı. Daha önce 71 kiloydum endokrin doktorum saxenda diye bir iğne vermişti onunla 5 ayda 67 kiloya indim sonra kilo vermem durdu. O zamanda mide botoksu yaptırdım. Ankarada bu konuda ünlü bir dr yaptı. 23. Günde dr uma gittim ve hiç etkisi olmadığını söyledim. pek birşey söylemedi bazen böyle oluyor takip edelim dedi. Şaşkınım. Bekliyorum. Benim deneyimim böyle. Sevgiler
Merhaba. Bende bi kaç gün önce yaptırdım Mersin de ama hiç tokluk hissim yok hatta daha fazla acıkıyorum ve diyet yapamıyorum. Üstelik botokstan sonra öyle bir ağrım oldu ki o ağrıyı yaşayacağımı bilsemhiç yaptırmazdım sizinde ağrınız oldu mu botoks uygulamasından sonra
Merhaba. Bende bi kaç gün önce yaptırdım Mersin de ama hiç tokluk hissim yok hatta daha fazla acıkıyorum ve diyet yapamıyorum. Üstelik botokstan sonra öyle bir ağrım oldu ki o ağrıyı yaşayacağımı bilsemhiç yaptırmazdımBende Ankarada yaşıyorum 25 martta yaptırdım yaklaşık 1 ay oldu etkisi sıfır . Kendimi durdurmasam kilo bile alabilirim. Diyetise uyguluyorum. Mide botoksu yaptırdığımda 66.8 kiloydum şimdi 66.3 kiloyum 1 ayda 0,5 kilo vermişim. İştahımda azalma olmadı. Daha önce 71 kiloydum endokrin doktorum saxenda diye bir iğne vermişti onunla 5 ayda 67 kiloya indim sonra kilo vermem durdu. O zamanda mide botoksu yaptırdım. Ankarada bu konuda ünlü bir dr yaptı. 23. Günde dr uma gittim ve hiç etkisi olmadığını söyledim. pek birşey söylemedi bazen böyle oluyor takip edelim dedi. Şaşkınım. Bekliyorum. Benim deneyimim böyle. Sevgiler
Yani benim ilken bitti odaya aldılar kendime geldiğim de arıtımın sol tarafın da dayanılmaz bi acı oldu hatta doktora sordum o sancı oluyor nedenini bizde bilmiyoruz dediMerhaba. Benim hiç ağrım olmadı sadece fazla yemek yersem midem de sıkışma oluyor şişkinlik hissi oluyor fakat tokluk hissi vermiyor iştah aynı 10 gün oldu yaptıralı ama değişiklik yok
Size katılıyorumBende Ankarada yaşıyorum 25 martta yaptırdım yaklaşık 1 ay oldu etkisi sıfır . Kendimi durdurmasam kilo bile alabilirim. Diyetise uyguluyorum. Mide botoksu yaptırdığımda 66.8 kiloydum şimdi 66.3 kiloyum 1 ayda 0,5 kilo vermişim. İştahımda azalma olmadı. Daha önce 71 kiloydum endokrin doktorum saxenda diye bir iğne vermişti onunla 5 ayda 67 kiloya indim sonra kilo vermem durdu. O zamanda mide botoksu yaptırdım. Ankarada bu konuda ünlü bir dr yaptı. 23. Günde dr uma gittim ve hiç etkisi olmadığını söyledim. pek birşey söylemedi bazen böyle oluyor takip edelim dedi. Şaşkınım. Bekliyorum. Benim deneyimim böyle. Sevgiler
İzmir de hangi doktora yaptırdınız acaba ben de İzmir de yaptırdım diyete uyuyorum fakat hiç tokluk hissi yok botoks dan önce nasılsa yine aynı iştah azalması olmadıMerhaba, siteyi hep dışardan takip ediyordum ve ne yiyip ne yememem gerektiğini araştırmak için bu konuya bakıyordum. Ben cumartesi günü mide botoksu yaptırdım İzmir’de ve bence muhteşem bir doktora yaptırdım. 27 Nisanda 65,8 Kg ile operasyona girdim bugün 30 Nisan 63 Kg tartıldım. Elbette vücut su kaybetmiş olabilir ödem atmış olabilir ama acıkmıyorum. Benim beslenme düzenim 1 hafta sıvı bol protein şeklinde. Laktozsuz süt, kefir, ayran, yoğurt, et suyu, tavuk suyu, protein içecekleri, krem peynir ve bol su şeklinde. Önümde yemeden asla duramayacağım şeyleri yiyorlar asla canım bile çekmiyor, keşke ben de yiyebilseydim demiyorum. Öğlen içtiğim bir kase duru tavuk suyu yeterince doyuruyor. Kaldı ki doktorum bana etkisini 1 hafta sonra görürsün demesine rağmen bu şekildeyim. 1 hafta sonra kimbilir ne olacak boyum 1.71 tek istediğim tartıda 50 li rakamları görmek. 57 fln olacak olsam daha ne isterim bende hiç işe yaramadı diyenler bence doktorlarını iyi araştırsalarmış benim doktorum bana özellikle diyet listesine uymaya var mısın diye üzerine basa basa sordu ve ben de kabul ettim. Kendimi yememek için tutacaksam ne anladım diyen bile olmuş. Çaba göstermeden kimse sizi oturduğu yerden tığ gibi yapamaz. Mucize beklememek gerekir ben gayet memnunum ve bana verilecek diyete de uyup hedefime ulaşacağıma eminim.
Merhaba, Eyüp Yeldan’a yaptırdım. Siz kime yaptırdınız?İzmir de hangi doktora yaptırdınız acaba ben de İzmir de yaptırdım diyete uyuyorum fakat hiç tokluk hissi yok botoks dan önce nasılsa yine aynı iştah azalması olmadı
Merhaba, Eyüp Yeldan’a yaptırdım. Siz kime yaptırdınız?
Merhaba..Emre Gerçeker e yaptırdım 1 ay olacak neredeyse ama hiç kilo veremedim