• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mide balonu hakkinda yardim

Bende tam hatırlamıyorum ama 5 6 gün belkide daha fazla kabiz olmustum. Hiçbiri yiyemedigim için daha çok sivi beslendigim için karinda sisilik rahatsizlik yoksa sorun olmaz. Kac gundur cikmadiniz🙈🙈 Masallah ise gidebilmissiniz. Gününüz guzel geçer insallah🤲🤲
geçen yanlış saymışım. işlem gününü 0. gün gibi yazmışım ama düzelttim :). bugün 4. günüm. 1.günün sabahından beri kabızlık var. 4 gün diyebiliriz yani. güzel dilekleriniz için ayırca teşekkür ederim. size de güzel günler diliyorum.

geçen yanlış saymışım. işlem gününü 0. gün gibi yazmışım ama düzelttim :). bugün 4. günüm. 1.günün sabahından beri kabızlık var. 4 gün diyebiliriz yani. güzel dilekleriniz için ayırca teşekkür ederim. size de güzel günler diliyorum.
O zaman normal. Yiyebiliyor musunuz lifli yiyecekler oda etkiliyor.

O zaman normal. Yiyebiliyor musunuz lifli yiyecekler oda etkiliyor.
yok enüz katıya geçmedim. yarın çorba ve yoğurt ekleyerek sıvıyla devam. ama önce yoğurt denemek istiyorum yarın. mide bulantısına karşı. bu akşam bir yarım saatlik egzersiz denedim. problem olmadı. sadece hamlamışım :).
daha once haftanın 5 günü spor yapardım :(

yok enüz katıya geçmedim. yarın çorba ve yoğurt ekleyerek sıvıyla devam. ama önce yoğurt denemek istiyorum yarın. mide bulantısına karşı. bu akşam bir yarım saatlik egzersiz denedim. problem olmadı. sadece hamlamışım :).
daha once haftanın 5 günü spor yapardım :KK43:
Yaa ne güzel 5 gün spor yapmak bende vakit bulursam spora gitmeye çalışıyorum🙈🙈 bugün hastaydım 1 saat spor salonunda kaldim zar zor her yerim agriyo🙈🙈

Gecmis olsun. Ben 24 saat uykusuz durmayi hayal bile edemiyorum. Durmadan gözlerin kapanir, nasil dayanilir bilmiyorum, masallah

Günaydin, gece yemelerim eskidende yoktu, bu konuda hic problem yasamadim. Agri kaldimi
benimde hiçbir zaman gece yemek yeme durumum olmadı... bilemiyorum sıvı dönemindeyim diye yeterli besin mi almadım anlamdım. resmen açlıktan mideme kramplar girdi. uyur uyanık sabahı zor ettim. çok şükür çok daha iyiyim inşallah daha da iyi günlere...

Insallah düzelecek. Ben bugün iyi yedim. 65 gr ekmek, tavuk füme 20 gr bide sürme peynir. Toplam 250 gr gecmemesi lazimmis. Sonrada bir fincan kahve icecegim.

Back
X