- 31 Ekim 2015
- 1.025
- 364
- Konu Sahibi izmirlikatip
Gerci 100 gr. zor yiyemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim yediklerim o kadarda olmuyor galiba. Bir çay bardağı kadar en fazla yiyebiliyorum katı yemekleri. Corbada biraz daha içebiliyorum.Mide balonu sürece bir porsyon 250 grami gecmemesi iyi olurmus, büyütmemek icin
Bencede o kadar yemeyelimBen katiya gectim artik. Sanirim 100 gr maksimum yiyorum. Ama alisinca 250 gr gecmek istemiyorum büyünesin mide corbayi iyi iciyorum aslinda ama fazla kacirinca kusuyorum
Kaç gün oldu. Dr ile görüştün mü hala olması normal mi acaba.Kizlar ben hala çikariyorum midem asla hazmetmiyo bi gun once yedigimi bile.....ne yapsam bilemedim bi kabizlik bi ishal surekli kusma toparlanamadim normalmi acaba
Bugün nasilsinbende bulantı hissi var ve takdir edersiniz ki oldukça rahatsız edici bir durum. canim hiçbir şey istemiyor midem bi garip
yani çok iyi değilim hafif bulantı var istifra etmedim ama şükür. yatıyorum hasta gibi normal mi bilmemBugün nasilsin
günlük hayatınızda misiniz yoksa benim gibi yatıyor musunuz acaba? ben hep yatmak istiyorum bol bol uyuyorumselam. ben 3. günümdeyim. bende minik kramplar var. çok rahatsız edici değil ama. eskiden lıkır lıkır su içerdim. onu yudum yudum içmek üzüyor beni biraz. 1 bardak laktozsuz proteinki süt ile ayran içtim şu ana kadar.
Evet suyu hala içemiyorum ben oyle 2. Günden süt ayran icebildiysen çok guzel kusmazsanselam. ben 2. günümdeyim. bende minik kramplar var. çok rahatsız edici değil ama. eskiden lıkır lıkır su içerdim. onu yudum yudum içmek üzüyor beni biraz. 1 bardak laktozsuz proteinki süt ile ayran içtim şu ana kadar.
Normal suanda hem mide alışmaya calisiyor hemde yediklerini suan vücudunuza yetmiyor. Bende 3 gün ful yattiydim galibayani çok iyi değilim hafif bulantı var istifra etmedim ama şükür. yatıyorum hasta gibi normal mi bilmem
Nerede yaptırdınız sanki aynı yerde aynı doktora yaptırmışız gibi aynı yazdıklarınızın hepsiGünaydın herkese,
ilk gecem 2,3 kere uyanma ile geçti. ben edoksopiden 3 gibi çıktım. akşam onzyd diye bir ilaç içmem söylendi. sabah, öğlen ve akşam da buscopan yazıldı (çok kasılma olunca 2 tane alabiliyormuşum). onun haricinde sabahları nexium içeceğim. şu ana kadar dayanılamayacak bir ağrım sızım yok. 2 adet de vitaminim var bu arada.
Diyet konusuna gelince:
ilk 2.,3. ve 4. gün yüksek proteinli süt, ayran, kefir, yeşil çay hariç bitki çayları veya siyah çay (açık,taze) olarak tüketebileceğim. 5. gün ise bu listeye yğksek proteinli yoğurt, ve çorba (mercimek, domates veya pirinçsiz yoğurt çorbası olabilirmiş) eklenecek.
haftaya cuma da zaten tekrar randevum var.
şu saat itibariyle euthyrox (tiroit ameliyatı olduğumdan her gün almak zorundayım) ve nexiumu aldım. su haricinde bir şeyler içemedim.
bu arada diyetisyen çok önemli bir şey söyledi. suyu ayakta içmek. kesinlikle bir şey içince çıkan ağrıyı büyük oranda azaltıyor. ve mümkünse geğirin arkadaşlar .
şimdilik hislerim bu kadar. aksi gibi evdeki bütün tartılar bozulduğundan muhtemelen diyetisyene gidince sonuç göreceğim (ki 7 gün içinde neler döndüğünü göreceğiz.)
Hafta içi izinli misiniz yarın işe gitmeniz zor oluryani çok iyi değilim hafif bulantı var istifra etmedim ama şükür. yatıyorum hasta gibi normal mi bilmem
Tarahanyi biraz sulu yapın modeyedaha iyi geliyor. Ben çorbalar sulu yapıp ara ara içmiştim iyi gelmişti.oh sevindim. sabahtan beri icine bir cilek kattığım activia shot içtim ve belki bir bardak su. şimdi kendimde guc bulursam ya ayran yapıp icicem ya da kemik sulu Tarhan çorbası biraz. yarına iyileşip ise gitme ihtimalim cumhurbaşkanı olma ihtimalimden daha dusuk
oh sevindim. sabahtan beri icine bir cilek kattığım activia shot içtim ve belki bir bardak su. şimdi kendimde guc bulursam ya ayran yapıp icicem ya da kemik sulu Tarhan çorbası biraz. yarına iyileşip ise gitme ihtimalim cumhurbaşkanı olma ihtimalimden daha dusuk