- 1 Aralık 2018
- 36
- 7
- Konu Sahibi izmirlikatip
ankara, metin çelikbilek.Nerede yaptırdınız sanki aynı yerde aynı doktora yaptırmışız gibi aynı yazdıklarınızın hepsi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ankara, metin çelikbilek.Nerede yaptırdınız sanki aynı yerde aynı doktora yaptırmışız gibi aynı yazdıklarınızın hepsi
Aynen bende orda taktırdım ama bana çay içilmeyecek ilk hafta demişlerdiankara, metin çelikbilek.
Oo masallah yinede dikkat edin kendinizeBen işlemden beri hiç kusmadım. Dun baya uykulu ve yorgun geçti. Bugün kalktım gezdim, avm, kuaför falan. .
çay hiç içmedim ben de hiçAynen bende orda taktırdım ama bana çay içilmeyecek ilk hafta demişlerdi
izmir siz neresiNerede yaptırdınız sanki aynı yerde aynı doktora yaptırmışız gibi aynı yazdıklarınızın hepsi
rapor alicamHafta içi izinli misiniz yarın işe gitmeniz zor olur
ben şu an yemek resmi görünce bile midem bulanıyor o derece görmek dahi istemiyorumAz önce dayanamadim. Iki sarma 50 gr su böregi kacamagi yaptim ama sanirim 1-2 saate kusarim
Oh oh maşallah, bende nobetteyim kaçamak yapmamak için zor duruyorum. Çiğ köfte kekler börekler kizartmalar bende çorba kabak tavukAz önce dayanamadim. Iki sarma 50 gr su böregi kacamagi yaptim ama sanirim 1-2 saate kusarim
Yaa ben kusmuyorum ama rahatsız oluyorum iki lokmada. Bugün artik yarım kaseden fazla corba icebildigimi farkettim bir yandan sevindrisede bir yandan korkuyorum kaçıncı gundesinEvet, kustum hemde 1 litre. Mahvoldum. Bidaha dokunmam. Corbada güzel
Kabak iş yeri yemegiydi soteleme gibi birseydi17 günündeyim. Tavuk yiyebiliyorum aslinda. Sarma beni mahvetti sanirim. Kabagi nasil yapiyorsun?
Kaç kilo gitti suanda sizin. Saglikli beslenmeye calisiyorum. Insallh sonuna kadar bozmamSaglikli yemek. Olsun oda güzelmis
Bende tam hatırlamıyorum ama 5 6 gün belkide daha fazla kabiz olmustum. Hiçbiri yiyemedigim için daha çok sivi beslendigim için karinda sisilik rahatsizlik yoksa sorun olmaz. Kac gundur cikmadiniz Masallah ise gidebilmissiniz. Gününüz guzel geçer insallahselam arkadaşlar. bugün işe geldim :). bugün de bulantı, kusma vs. yok. minik kramplar devam ediyor. ama oldukça azaldı.
bir sorum olacak. sizde kabızlık oldu mu? kaç gün sürdü? ben işlemden beri tuvalete çıkamadım :/
Masallah6 kg gitti.