• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mide balonu hakkinda yardim

Gecmis olsun. Ben 24 saat uykusuz durmayi hayal bile edemiyorum. Durmadan gözlerin kapanir, nasil dayanilir bilmiyorum, masallah
Bizdr mola yok🙈🙈 hasta sayımızın durumuna bagli yemek yiyip çay icemeye oturuyoruz bazen iyi oluyir ama genelde çok yoğunuz. Gözlerim kapanıyor tabi ama bol bol kahve iciyorum🤣🤣 bu kadar kahve icememek yoruyor beni balondan beri🤣🙈🙈

benimde hiçbir zaman gece yemek yeme durumum olmadı... bilemiyorum sıvı dönemindeyim diye yeterli besin mi almadım anlamdım. resmen açlıktan mideme kramplar girdi. uyur uyanık sabahı zor ettim. çok şükür çok daha iyiyim inşallah daha da iyi günlere...
Bende gece yemek yemeyi çok seviyorum nöbette ozellikle🤣🤣

benimde hiçbir zaman gece yemek yeme durumum olmadı... bilemiyorum sıvı dönemindeyim diye yeterli besin mi almadım anlamdım. resmen açlıktan mideme kramplar girdi. uyur uyanık sabahı zor ettim. çok şükür çok daha iyiyim inşallah daha da iyi günlere...
Daha iyi olacaksınız birkaç gün daha sabredin

Evet dogru, buyüzden tartiyorum yediklerimi yinede 😂 ama bazi yiyecekleri agzima sürmüyorum, mesela sarmisakli, hemen kusuyorum yoksa. Zaten yememek lazimmis. Eskidende midemi yakardi zaten.

allahin izniyle inşallah iyi olacağım evet. şimdiden göbeğim duzlesmeye bsldi 😊😊😊 normal beslenmeye geçince de çok dikkatli olursm neden gitmesin ki kilolar🥰
Benimde hem yemek az yediğim için midem boş kaliyor hemde birazda yağda vermişim karnım düzleşiyor. 2 be eden sonra bile gobek kalmamisti. Gecen sene gobeklwndim nasıl olduysa🙈🙈🙈

Evet dogru, buyüzden tartiyorum yediklerimi yinede 😂 ama bazi yiyecekleri agzima sürmüyorum, mesela sarmisakli, hemen kusuyorum yoksa. Zaten yememek lazimmis. Eskidende midemi yakardi zaten.
Benimde midemi rahatsız eden setler var ama sarımsaklı yogurttan helede firinda bütün pişmiş sarimsaktan vazgecemiyorun🤪🤪

yaa ben de dün çorba yapacakken üşengeçlikten yapamadım bugün yoğurt getirdim işe. onu da bitiremedim :/.

Enteresan sekilde benimde acıkınca canım çorba çekiyor🙈 normalde de severim çorbayı ama yemekelride cok severim. Gerci ben herseyi yemeyi seviyorum🤪🤪
süt ayran proteinli Shake ya da ben sade activia shotu cilekle karıştırıp ictim bu süreçte bir kez vs. hiçbiri çorba enerjisi vermedi bana 🥲

Back
X