- 31 Ekim 2015
- 1.025
- 364
-
- Konu Sahibi izmirlikatip
- #1.161
Canim inşaallah çıkartılmak zorunda kalmazsin bu kadar mucadele ettin ama saglik olunca işin ucunda herşey değişebiyo bem ilk 1 ay oyleydim reflu degil ama halsizlik hat safhadaydi sonra kendiliginden duzeldi ama ben mide koruyucumu surekli kullandim 40 mgInsallah. Bakalim. Mide koruyucuyu yükselt dedi.
Kizlar cok azda olsa yesil fasulye yemeginden patatesli az birsey yiyebildim. Sanki biraz daha iyiyim. Bakalim reflü
Hadi insaallah şifa olsunKizlar cok azda olsa yesil fasulye yemeginden patatesli az birsey yiyebildim. Sanki biraz daha iyiyim. Bakalim reflü nasil olacak aksam
Bende hergün aģrı çekiyorum ilk 1 ay senin gibiydim sonrasinda ufak ufak yiyorum ilk kacamagimi az once yaptim dondurma yedim ama pisman degilim kalori hesabiyla gitmeye calisiyorum mide koruyucunun yaninda herhangi birsey kullaniyomusun renine yada gaviscon gibiBende 40 a yükselttim. Sen yiyebiliyormusun?
dOktorum hic düşürmediBende 40 a yükselttim. Sen yiyebiliyormusun?
Ben dondurma yiyorum acikcasiBende hergün aģrı çekiyorum ilk 1 ay senin gibiydim sonrasinda ufak ufak yiyorum ilk kacamagimi az once yaptim dondurma yedim ama pisman degilim kalori hesabiyla gitmeye calisiyorum mide koruyucunun yaninda herhangi birsey kullaniyomusun renine yada gaviscon gibi
Kaç gün oldu kaç kilo verdin bu aradaBenim midemde aşirı gaz oluyo bendeki en sıkıntıli durum bu normalde kışın bile çorap giymeyen ben bu yaz corap cikarmadim
Bugün nasilsinGecmis olsun. Suan bende gaz pek yok. Bendeki büyük Problem reflü
Dahada iyi olacaksin Allah ın izniyle arladaş buluşmalari iyi geliyo insana en azindan birazcık düşünlerin dağılıyo kendinle ilgiliAslinda iyiydim, disari arkadasimla bulusmaya gittim, fena halde basim döndü. Malesef ilk kafeye girmek zorunda kaldik. Midem basim fena döndü. Yani tam iyi degilmisim. Reflü daha iyi gibi ama.