mide balonu hakkinda yardim

Doktor tek care, reflü gececek olursa dedi. Yoksa hic iyi degilmis. Balonun üzerinden geri tepiyor. Bisey yedigim yok ama icsem bile cikiyor. Evet hastaligimda var tabi. Evet ya. Millet 7 ayda 13 kilo anca veriyor. Ama suda var, ben hicbirsey yiyemiyorum

Insallah. Bakalim. Mide koruyucuyu yükselt dedi.
Canim inşaallah çıkartılmak zorunda kalmazsin bu kadar mucadele ettin ama saglik olunca işin ucunda herşey değişebiyo bem ilk 1 ay oyleydim reflu degil ama halsizlik hat safhadaydi sonra kendiliginden duzeldi ama ben mide koruyucumu surekli kullandim 40 mg

Bende 40 a yükselttim. Sen yiyebiliyormusun?
Bende hergün aģrı çekiyorum ilk 1 ay senin gibiydim sonrasinda ufak ufak yiyorum ilk kacamagimi az once yaptim dondurma yedim ama pisman degilim kalori hesabiyla gitmeye calisiyorum mide koruyucunun yaninda herhangi birsey kullaniyomusun renine yada gaviscon gibi

Benim midemde aşirı gaz oluyo bendeki en sıkıntıli durum bu normalde kışın bile çorap giymeyen ben bu yaz corap cikarmadim

Aslinda 20 e düsürmüstüm. Doktor ikinci ayda düsür dedi. Sonra 40 a cikardim ve tekrar düsürdüm. Dünde doktor sabah 20 aksam 20 al dedi. Carsamba bakalim dedim. Yaninda baska ilac kullanmiyorum. Dondurma bence sorun degil. Onu beni acikcasi hic ciddiye almiyorum. Kac kalori yiy biliyorsun günde?

Ben dondurma yiyorum acikcasi bu sicaklarda yemeden olmuyor ya kalori hesabı gidiyorum bende aşmamak icin

Aslinda iyiydim, disari arkadasimla bulusmaya gittim, fena halde basim döndü. Malesef ilk kafeye girmek zorunda kaldik. Midem basim fena döndü. Yani tam iyi degilmisim. Reflü daha iyi gibi ama.

Aslinda iyiydim, disari arkadasimla bulusmaya gittim, fena halde basim döndü. Malesef ilk kafeye girmek zorunda kaldik. Midem basim fena döndü. Yani tam iyi degilmisim. Reflü daha iyi gibi ama.
Dahada iyi olacaksin Allah ın izniyle arladaş buluşmalari iyi geliyo insana en azindan birazcık düşünlerin dağılıyo kendinle ilgili

Insallah. Nekadar zayiflamisin dedi. Pantolon iyice bollasti gercekten. Ama bu halsizlik yürüyememek, bas dönmesi mahvoldum. Balonu halada hissediyorum, normalmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…