- 9 Haziran 2016
- 821
- 274
- Konu Sahibi izmirlikatip
- #1.181
Ok çok guzel gitmis kac kılı ile baslamistin1 ay 20 gun oldu 14 kg gitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ok çok guzel gitmis kac kılı ile baslamistin1 ay 20 gun oldu 14 kg gitti
Bende hissediyorum hala hatta bazen beni sıkıştırıyor sanki bebek kafasi gibi ileri geri gidiyorInsallah. Nekadar zayiflamisin dedi. Pantolon iyice bollasti gercekten. Ama bu halsizlik yürüyememek, bas dönmesi mahvoldum. Balonu halada hissediyorum, normalmi?
Seninde mide büyük degilmis demekkicogu hic hissetmiyor diyor. Ben hertür hissediyorum.
Merhaba herkese durumlar nasıl nasıl gidiyorÖyleymis. Sanirim 400-700 arasi doluyor.
Suanlik iyi gibi siz nasilsinizMerhaba herkese durumlar nasıl nasıl gidiyor
Ben de iyiyim sağolunSuanlik iyi gibi siz nasilsiniz
Ne kadar yiyebiliyorsujuzBen de iyiyim sağolun
Cok guzel insaalh rahatsız etmezArkadaslar baya iyi tavuk corbasi yedim. Insallah dokunmaz. Cok yedim birden sanirim
Bugün ilk defa tam denedim ne kadar yiyebilirim diye 4-5 dilim börek yedim hiç de rahatsızlığım yok şu an gidip doktorla görüşecem kendimi kontrol ediyorum ama etmesem baya baya yiyebilirim yaniNe kadar yiyebiliyorsujuz
Doktorunuz yarına kadar zaman vermişti ya merak ettim çok sevindim sizin adınıza inşallah rahatsız etmez artık bir şeyler yiyebiliyor olmanız çok güzelArkadaslar baya iyi tavuk corbasi yedim. Insallah dokunmaz. Cok yedim birden sanirim
İyi yemissinizbörekler küçük küçük müydu acaba. Gecebletde bende bol kiymali az hamurlu borek yaptim küçük küçük dilimlerle rahat 5 6 tane yemisimdir mesela( cok actim) bende ilk defa karnıyarık yedim küçük boy patlıcan ile 2 kaşıkla pilav yanına. Oh bi güzel yedim ki ama 5 dk sonra çok rahatsız etti bBugün ilk defa tam denedim ne kadar yiyebilirim diye 4-5 dilim börek yedim hiç de rahatsızlığım yok şu an gidip doktorla görüşecem kendimi kontrol ediyorum ama etmesem baya baya yiyebilirim yani
Şu önemli aslinda bende içmeyi unutuyorum cogunlukla bende 1.5 çay bardağı kadar su iceniliyorum tek içmeden. Karnım tok degilkencok az su icebiliyorum ama yarim kase corbayi yedim. Hizli yedim sanirim, cok ihtiyacim vardi demekki. Sabahta porridge yedim meyveli. Bende yeme pesindeyim 4-5 dilim böregi rahatmi yediniz? Evet bencede bi sorun doktora, neden böyle diye
Baya rahat rahat yedim valla aynen beni de üzüyor bu durum. Yine dikkat etmem gerekiyor bu şekilde.cok az su icebiliyorum ama yarim kase corbayi yedim. Hizli yedim sanirim, cok ihtiyacim vardi demekki. Sabahta porridge yedim meyveli. Bende yeme pesindeyim 4-5 dilim böregi rahatmi yediniz? Evet bencede bi sorun doktora, neden böyle diye
Yok normal dilimdi. Bizimki de az kıymalı bol hamurluydu de ben suyu da 1 litre içebiliyorum. Çok nadir şişkinlik hissediyorum hiç rahatsız olmuyorum ama az yemek yesem de doyuyorum.İyi yemissinizbörekler küçük küçük müydu acaba. Gecebletde bende bol kiymali az hamurlu borek yaptim küçük küçük dilimlerle rahat 5 6 tane yemisimdir mesela( cok actim) bende ilk defa karnıyarık yedim küçük boy patlıcan ile 2 kaşıkla pilav yanına. Oh bi güzel yedim ki ama 5 dk sonra çok rahatsız etti