mide balonu hakkinda yardim

Ben hissediyorum. Yedirtmiyor bana. Bugün gerci azda olsa yedim biraz. Ama korka korka yiyorum. Sadece Sol tarafta yatabiliyorum, yoksa midem kalkiyor. Ilk basta cabuk toparlamistim, sonra birden öyle bir geri teptiki, hala yüzde yüz kendime gelemedim. Az iciyorum az yiyorum. Ilginc. 7 hafta olacak yarin.

Zaman geçtikçe rahatlarsınız inşallah

Ben 12 bucuga yakin 7 haftada. Ama cok halsizlik ve sagliksiz bence. Bisey yiyemedigimden. Ama bendede sanirim biara 6 kiloda takilmisti. Bugün mesela bitane wasa krem peynir bide hindi füme yedim. 100 ml protein icecegi 100 ml meyve suyu. Baska bisey yemedim. Buyüzden incir pekmezi ismarladim. Gelince bir tatli kasigi yemek istiyorum. Biraz kuvvet gelsin diye.

e
evet iyi gelebilir. Çok da güzel vermişsiniz bence çoğu yağdandır. İnsan sonuca bakınca çektiğime değiyor diyor da süreç kolay değil işte bol sabır şazım

Bugün doktorumu arayacagim. Ne wcye cikabiliOrum. Bide kac gündür reflüyüm. Su bile icsem yukariya cikiyor. Özellikle gece. Bakalim ne diyecek. Bayada su kayip ettim herhalde.

Yarim saat sonra aramami isredi. Birazdan arayacagim. Bu gidisle ben bu balonu cikartirim herhalde. Hic birsekilde düzelemiyorum. Disari ciktigimda yürüyemiyorum durmadan oturmam lazim. Sonrada bütün suyu yattigimda bogazima cikiyor. Biktim desem deridir

Aradim doktorumu. Reflü dedi. Eger düzelmese cikarmamis sart dedi. Haftaya carsamba arayacagim, düzelmezse cuma cikartacagim. Düzelirse dedi, 3 hafta burdayim , 3 kez cikarmak icin randevu verebilirim dedi. Biraz takip edelim dedi.

Insallah. Malesef reflü yapmis gercekten. Balonla reflü tabiki iyi degil. Gece uyandiriyor nefes almakta zorlaniyorum. Uzanir uzanmaz yukari cikiyor. Bende neden oldu bukadar problem ya

Uyurken basini yukarıda olacak şekilde yat. Iki yastıkla mesela. Uyumadan 2 saat önce birsey yememiş ol mutlaka ve kesinlikle azar azar ama sık ye(suanda zaten pek bisi yemiyorum ama) enerjiden düşmemek için meyve suyu tarzı şeyler yudum yudum olsada mutlaka iç. Mideni zorlayan seyleri az az olsada yeme. Balonun kalması için ne yapman gerekiyor acaba. Suan kilo vermen gayet güzel gidiyor. Balon cikmamali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…