- 31 Ekim 2015
- 1.025
- 364
-
- Konu Sahibi izmirlikatip
- #1.141
Evet 6 aylık. 10 gündür falan balonu çok hissedemiyorumAslinda benimki bir yillik. Seninki 6 aylikmi? Nezaman acildi istahin
Zaman geçtikçe rahatlarsınız inşallahBen hissediyorum. Yedirtmiyor bana. Bugün gerci azda olsa yedim biraz. Ama korka korka yiyorum. Sadece Sol tarafta yatabiliyorum, yoksa midem kalkiyor. Ilk basta cabuk toparlamistim, sonra birden öyle bir geri teptiki, hala yüzde yüz kendime gelemedim. Az iciyorum az yiyorum. Ilginc. 7 hafta olacak yarin.
7 kiloda takılı kaldım ben. Siz?Insallah, bakalim. Kac kilo verebildiniz?
evet iyi gelebilir. Çok da güzel vermişsiniz bence çoğu yağdandır. İnsan sonuca bakınca çektiğime değiyor diyor da süreç kolay değil işteBen 12 bucuga yakin 7 haftada. Ama cok halsizlik ve sagliksiz bence. Bisey yiyemedigimden. Ama bendede sanirim biara 6 kiloda takilmisti. Bugün mesela bitane wasa krem peynir bide hindi füme yedim. 100 ml protein icecegi 100 ml meyve suyu. Baska bisey yemedim. Buyüzden incir pekmezi ismarladim. Gelince bir tatli kasigi yemek istiyorum. Biraz kuvvet gelsin diye.
Aradınız mı ne dedi?Bugün doktorumu arayacagim. Ne wcye cikabiliOrum. Bide kac gündür reflüyüm. Su bile icsem yukariya cikiyor. Özellikle gece. Bakalim ne diyecek. Bayada su kayip ettim herhalde.
İnşallah düzelir de çıkarmak zorunda kalmazsınızAradim doktorumu. Reflü dedi. Eger düzelmese cikarmamis sart dedi. Haftaya carsamba arayacagim, düzelmezse cuma cikartacagim. Düzelirse dedi, 3 hafta burdayim , 3 kez cikarmak icin randevu verebilirim dedi. Biraz takip edelim dedi.
Geçmiş olsun inşallah cikarmak zorunda kalmazsinBugün doktorumu arayacagim. Ne wcye cikabiliOrum. Bide kac gündür reflüyüm. Su bile icsem yukariya cikiyor. Özellikle gece. Bakalim ne diyecek. Bayada su kayip ettim
Bu habere sevindim valla çok sağolunBu arada soda icebiliyormusuz sorun olmuyor mus.