mide balonu hakkinda yardim

cok az su icebiliyorum ama yarim kase corbayi yedim. Hizli yedim sanirim, cok ihtiyacim vardi demekki. Sabahta porridge yedim meyveli. Bende yeme pesindeyim 4-5 dilim böregi rahatmi yediniz? Evet bencede bi sorun doktora, neden böyle diye

Bugün ilk defa tam denedim ne kadar yiyebilirim diye 4-5 dilim börek yedim hiç de rahatsızlığım yok şu an gidip doktorla görüşecem kendimi kontrol ediyorum ama etmesem baya baya yiyebilirim yani
İyi yemissinizbörekler küçük küçük müydu acaba. Gecebletde bende bol kiymali az hamurlu borek yaptim küçük küçük dilimlerle rahat 5 6 tane yemisimdir mesela( cok actim) bende ilk defa karnıyarık yedim küçük boy patlıcan ile 2 kaşıkla pilav yanına. Oh bi güzel yedim ki ama 5 dk sonra çok rahatsız etti b

cok az su icebiliyorum ama yarim kase corbayi yedim. Hizli yedim sanirim, cok ihtiyacim vardi demekki. Sabahta porridge yedim meyveli. Bende yeme pesindeyim 4-5 dilim böregi rahatmi yediniz? Evet bencede bi sorun doktora, neden böyle diye
Şu önemli aslinda bende içmeyi unutuyorum cogunlukla bende 1.5 çay bardağı kadar su iceniliyorum tek içmeden. Karnım tok degilken

Baya rahat rahat yedim valla aynen beni de üzüyor bu durum. Yine dikkat etmem gerekiyor bu şekilde.

Yok normal dilimdi. Bizimki de az kıymalı bol hamurluydu de ben suyu da 1 litre içebiliyorum. Çok nadir şişkinlik hissediyorum hiç rahatsız olmuyorum ama az yemek yesem de doyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…