- 31 Ekim 2015
- 1.025
- 364
- 123
- Konu Sahibi izmirlikatip
-
Evet oluyordum ama yinede az birsey yogurtlu sosa veya cacigi yemege cok az atardim. Abartirsam yinede rahatsiz olurdun tansiyonum düserdi ve midem yanardi. Fakat bu balonla daha kötü oldu. Gecen iki sarma yedim sarmisakli ve kustum.Yaa balondan öncede rahatsız oluyor muydunuz acaba. Ben cok yersem rahatsiz ediyordu ama pişmiş sarımsağa hayır diyemiyorum
Balon olunca mide cok hassaslasiyorEvet oluyordum ama yinede az birsey yogurtlu sosa veya cacigi yemege cok az atardim. Abartirsam yinede rahatsiz olurdun tansiyonum düserdi ve midem yanardi. Fakat bu balonla daha kötü oldu. Gecen iki sarma yedim sarmisakli ve kustum.
Evet baya bi hassaslasti.Balon olunca mide cok hassaslasiyor
siz diyetisyen ile mu ilerliyorsunuzAynen oyle oluyor. Ben porsiyonları küçük tutuyorum artık. Birde iç geçiriyorum sen koca Bi Tabak yerdim yetmezdi ah ah
Evet hepimiz öyle. Tartilinmi?Ben hala kusmalara devam yedigim ise sizinkilerin inanin 10 da 1 sabah 1 ince dilim peynir 3 badem ogle ayran aksam 2 kayisi ara ogunde 10 tane felan leblebi yediklerim bu ama ilk zamanlar doktorum belki cok yiyosun dedi azalttim hala ayni midem hassasmis halsizligimde devam cunku cok bise tuketmiylrum ama sizin mesajlarinizi okuyunca moralim yukseldi
Evet diyetisyen ile ilerliyorum. Ben yediklerimi ööğünleimi not etmiştim onları inceledi ve böyle devam etmemi proteini arttirmami(protein tozunu ekledi) önerdi. Protein değişikliği yaptı.10 güne tekrar gideceğim. Kas ölçümü için ozelliklesiz diyetisyen ile mu ilerliyorsunuz
Selam, Masallah, cok iyi olmus. Bende tarti durdu, ekislmiyor. Buda normal tabi, bisüre durmam ve beklememnlazim. Olsun sabirliyim. 3 haftada 6 kg verdim, yavaslamasi biraz daha saglikli sanirim. Cildim belki asiri sarkmaz. Cok iyi yapmisin en azindan motive olduniyi öğlenler kızlar. kahvaltı sonrasi (ki henüz 45 dk olmuştu kahvaltı yapali) tartima pil buldum ve bir çılgınlık yapıp tartildim. artık doğru yanlış tabi bilemiyorum ile başlangıç kilom ile arasinda 3.5 kg lik bir fark vartabi asıl kilo cuma günü diyetisyende çıkacak ama vallahi çok mutlu oldum yalan yok
masallah sizinde oldukça iyi. suyu az içiyor olabilir misiniz o da duraksatiyor. mide ameliyati olan bir yakınım bu ay kilo verememiş Dr da suyu icmedigini bu sebeple durduğunu söylemiş ki o ameliyatlı bir de git gitmeme ihtimali ne kadar düşük. meğersem öyle değilmiş sürekli yudum yudum su için. ben yapabiliyor muyum elbette hayır ama özen gösteririm bunu duyduktan sonraSelam, Masallah, cok iyi olmus. Bende tarti durdu, ekislmiyor. Buda normal tabi, bisüre durmam ve beklememnlazim. Olsun sabirliyim. 3 haftada 6 kg verdim, yavaslamasi biraz daha saglikli sanirim. Cildim belki asiri sarkmaz. Cok iyi yapmisin en azindan motive oldun
evet ya, suyu fazlalastirmam lazim. Ama dün birden aksam birsürü su kustum. Simdi yudumlarimi cok kücülttüm. Su cok önemli.masallah sizinde oldukça iyi. suyu az içiyor olabilir misiniz o da duraksatiyor. mide ameliyati olan bir yakınım bu ay kilo verememiş Dr da suyu icmedigini bu sebeple durduğunu söylemiş ki o ameliyatlı bir de git gitmeme ihtimali ne kadar düşük. meğersem öyle değilmiş sürekli yudum yudum su için. ben yapabiliyor muyum elbette hayır ama özen gösteririm bunu duyduktan sonra
Badem leblebi rahatsız etmiyor mu mideni. Ben sindiremiyorum kuruyemisleri yemiyorum o yüzden kuru meyler sorun olmazda benimde midem hassas hala 1 ayi gecti amaBen hala kusmalara devam yedigim ise sizinkilerin inanin 10 da 1 sabah 1 ince dilim peynir 3 badem ogle ayran aksam 2 kayisi ara ogunde 10 tane felan leblebi yediklerim bu ama ilk zamanlar doktorum belki cok yiyosun dedi azalttim hala ayni midem hassasmis halsizligimde devam cunku cok bise tuketmiylrum ama sizin mesajlarinizi okuyunca moralim yukseldi
Yaa yine mi kustun. Dr ile görüştün mü hala kusuyor olmaman lazım benceevet ya, suyu fazlalastirmam lazim. Ama dün birden aksam birsürü su kustum. Simdi yudumlarimi cok kücülttüm. Su cok önemli.
Henüz konusmadim. Aslinda konussam iyi olacak. Yani iki güne bir kusuyorum. Dün su kustum daha cok dislerimi fircalarken.Yaa yine mi kustun. Dr ile görüştün mü hala kusuyor olmaman lazım bence
Bence çok iyi tabi o tarti ile ilk kiloyu bilmiyorsunuz. Diyetisyen tartısı daha net sonuç olacak. Bu bile ne kadar umut veriyor dimiiyi öğlenler kızlar. kahvaltı sonrasi (ki henüz 45 dk olmuştu kahvaltı yapali) tartima pil buldum ve bir çılgınlık yapıp tartildim. artık doğru yanlış tabi bilemiyorum ile başlangıç kilom ile arasinda 3.5 kg lik bir fark vartabi asıl kilo cuma günü diyetisyende çıkacak ama vallahi çok mutlu oldum yalan yok
Mide bulantısı için ilaç aliyo musunuz.Henüz konusmadim. Aslinda konussam iyi olacak. Yani iki güne bir kusuyorum. Dün su kustum daha cok dislerimi fircalarken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?