• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mide balonu hakkinda yardim

gunaydinnnnnnn balondaşlarim...bugün balonlu hayatımın 1.haftasi ve evet hala hiç tartilmadim. sabah yani yaklaşık 20 dk önce vs kahvaltımı bitirdim. pureye geçtim bugün ben. 1 haşlanmış yumurta, süzme peynir ve zeytin ezmesi ile kahvaltımı yaptım. hepsi zaten gayet yumuşak jivamdalar çatalla biraz ezip yedim. yarım saat kuralına uyarak da suyumu icecegim insallah. bende durum
Katiya gecmene sevindim. Yedikten sonra midende sorun olmadıysa devam🤗🤗 ben senden çok merak ediyorum kilonu🤪🤪

Katiya gecmene sevindim. Yedikten sonra midende sorun olmadıysa devam🤗🤗 ben senden çok merak ediyorum kilonu🤪🤪
yani sorun hep var gibi bir değişik. son 1 haftadır hiçbir şey eskisi gibi değil 🤯 vavvv evet midem süper dediğim anlar nadir sayılır. özellikle geceleri uyku kalitem oldukça kötü sürekli uyanıyorum ama geçecek inşallah. haftaya cumaya bakalim insallah kilodan birazı gitmiştir yani insallah gitsin bunca açlığa 😃sabah midem gurulduyor ama nasil bir guruldama esim duyuyor o derece.

geceleri bazen uyanıp ayran süt bs yudumlayıp yattım yoksa yatamadım açlıktan ben 🤣yalnız olmadigima bende sevindim valla
selamlarrr. bende o acıkma hissi günde 1 kere falan oluyor ama. gece de kütük gibi uyuyorum ben :D . 3.5 senedir bu kadar güzel uyumamışımdır :D.
gelelim haberlere... ilk ölçümüm yapıldı. regl olmama rağmen 3.6 kg gitmiş ve bunun 2.6sı yağdan. sonuçlar gayet sevindiriciydi ben ve diyetisyenim için. şimdi yarından itibaren katı beslenmeye geçiyorum :)

selamlarrr. bende o acıkma hissi günde 1 kere falan oluyor ama. gece de kütük gibi uyuyorum ben :D . 3.5 senedir bu kadar güzel uyumamışımdır :D.
gelelim haberlere... ilk ölçümüm yapıldı. regl olmama rağmen 3.6 kg gitmiş ve bunun 2.6sı yağdan. sonuçlar gayet sevindiriciydi ben ve diyetisyenim için. şimdi yarından itibaren katı beslenmeye geçiyorum :)
cok tebrik ederim darısı bana ve hepimize inşallah. ben işlem önce antalyada 5 yıldızlı otelde çatlayıp patlayana kadar 4 gece 5 gün boyunca yedim de🥲muhtemel ki midem de o yiyecekler üzerine bu açlığa alışamadı

cok tebrik ederim darısı bana ve hepimize inşallah. ben işlem önce antalyada 5 yıldızlı otelde çatlayıp patlayana kadar 4 gece 5 gün boyunca yedim de🥲muhtemel ki midem de o yiyecekler üzerine bu açlığa alışamadı
Bizde eylülde antalyadayiz. Sanirim az ve saglikli beslenecem 😂 benim balon bir yil duracak zaten

Bizde eylülde antalyadayiz. Sanirim az ve saglikli beslenecem 😂 benim balon bir yil duracak zaten
tüm samimiyetimle söylüyorum Aralık ayında otel rezervasyonu yaptirmamis olsam gitmezdim. Nisan ayi sonlarına doğru işleme karar verdim ya da diyorum ki keşke daha önce yaptırayım. ne bileyim otel beni 3 veya 4 kg üste çıkardı ona da gerek yoktu ama çok güzeldi ya 😅

tüm samimiyetimle söylüyorum Aralık ayında otel rezervasyonu yaptirmamis olsam gitmezdim. Nisan ayi sonlarına doğru işleme karar verdim ya da diyorum ki keşke daha önce yaptırayım. ne bileyim otel beni 3 veya 4 kg üste çıkardı ona da gerek yoktu ama çok güzeldi ya 😅
Herde dahil olunca insan atistiriyor. Gerci ben antalyada fazla almiyorum, cok fazla yürüyoruz cünkü. Ama tehlikeli hersey dahil. Bakalim eylülde nasil gececek. Fazla birsey yiyemeyecegim kesin. Ama balon sanirim git gide alisiyor. Cok fazla alisirsa icine sivi kattiririm 😂

selamlarrr. bende o acıkma hissi günde 1 kere falan oluyor ama. gece de kütük gibi uyuyorum ben :KK70: . 3.5 senedir bu kadar güzel uyumamışımdır :KK70:.
1 haftada cok iyi gitmis🤗🤗 darisi diğer kiloların başına🤣🤣

🤣 olabilir tabi. Ama bence iyi yaptınız simdi hiç yiyemiyoruz🤣🤣 bende keşke kıs başında yaptırayım şimdiye tig gibi olmuştum diyorum ama geçti zaman artij🤣🤣

Herde dahil olunca insan atistiriyor. Gerci ben antalyada fazla almiyorum, cok fazla yürüyoruz cünkü. Ama tehlikeli hersey dahil. Bakalim eylülde nasil gececek. Fazla birsey yiyemeyecegim kesin. Ama balon sanirim git gide alisiyor. Cok fazla alisirsa icine sivi kattiririm 😂
Of bende bu akşam cok kaçırdım ya🙈🙈 midem ağrıyor resmen. Biber patlıcan patates dolma vardi az az yedim ama yanında soda içtim canım çok cekti🙈🙈🙈

Of bende bu akşam cok kaçırdım ya🙈🙈 midem ağrıyor resmen. Biber patlıcan patates dolma vardi az az yedim ama yanında soda içtim canım çok cekti🙈🙈🙈
Bende iyi yedim az bisey pilav tavuk gögsü. Öglende ici sebzeli italyan mantisi. Cok azda ton baligi. Ama sistim. Esim gördü birsey yememisinki diyor ☺️ bana cok geliyor 😂

ben akşam 1 kepçe çorba 3 kaşık falan da kabak tarator yedim çok ilginc ama doydum 😃 normalde benim kocaman bedenime asla yetmeyecek bir miktar ve sanıyorum ki hala gosum aç çünkü bunlar bana yetmez ama neyse diye başlamıştım yemeğe 🤣🤣🤣

ben akşam 1 kepçe çorba 3 kaşık falan da kabak tarator yedim çok ilginc ama doydum 😃 normalde benim kocaman bedenime asla yetmeyecek bir miktar ve sanıyorum ki hala gosum aç çünkü bunlar bana yetmez ama neyse diye başlamıştım yemeğe 🤣🤣🤣
Aynen oyle oluyor. Ben porsiyonları küçük tutuyorum artık. Birde iç geçiriyorum sen koca Bi Tabak yerdim yetmezdi ah ah🤣🤣

Back
X