mide balonu hakkinda yardim

düzgün liste vermediler. Sade sivimi katimi falan yaziyo. Yarin canlinyayin yapacaklarmis diyetisyenle. Ona katilacagim. Ama acikcasi herseyden az yemeyi düsünüyorum. Sonucta az yiyorum ve saglikli olani sagliksizdan ayirt edenilyiorim. Iyi olanda abur cubur canim hic cekmiyor
Benimde aynı şekilde. Ben kendim ayarlıyorum ama proteinden az alabiliyorum. Bende cuma günü kendi gittiğim diyetisyene gidecegim bakalim. Balon varken yapabilecegimin en iyisini yapmaliyim🙈🤣

Seninki 12 aylikmiydi? Evet, bende kilo cok. Suan 90 un altini gördüm. Gerci son aldigim 10 kilo fazla yerlesmemstir, son 10 kiloyu bir yilda aldim.
Benimki 6 aylik olandan, 12 aylik olan ile kararsız kaldım bunun bile midemde duracağına şüpheliydim. Birde vermem gereken kilo cok olmayinca bunu uygun gördüler🤣🤣 benimde 13 kilom 2 yıldır 5 ver 3 al, 3 ver 5 al ile geçti. İnşallah üstüme yapismamistir🤣🤣

Bende buyüzden protein tozu aldim
Benimde almam gerekiyor dr dedi geçen hafta ama hiç bilmediğim Bi alan olduğu icin diyetisyenle görüşüp alacagim. Abur cubur benimde hiç canım çekmiyor bu cok güzel bisi cok acıkınca çorba istiyorum hep sizdede öyle mi acaba🙈 uada normalde sevmem ama haşlama et sulu sulu🤣🤣

Vallaha hayal ediyorum yemekleri. Ama abur cubur degil. Dün aksam ananas 🍍 olsada yesek dedim. Vücudda pek karbonhydrat yok herhalde 😂 ama cips cikolata hic umrumda degil. Hey yemek cesitleri aklima geliyor. Evet proteininde iyisi kötüsü var.

Vallaha hayal ediyorum yemekleri. Ama abur cubur degil. Dün aksam ananas 🍍 olsada yesek dedim. Vücudda pek karbonhydrat yok herhalde 😂 ama cips cikolata hic umrumda degil. Hey yemek cesitleri aklima geliyor. Evet proteininde iyisi kötüsü var.
Ah hep böyle kalsak dimi ben dün kaçamak yaptım bir tane baklava yedim minik minik böldüm ara ara yedim. Kan şekerim düştü heralde önümde olmasa yemezdim mesela birde normalde 3 4 5 tane yerdim ama 1 taneyi bile hemen bitiremedim🙈🙈 ve ona ragmen kalori 800de kaldı.

Evet tüp mide balon fiyat ayniymis. Almanyada cok pahali tüp mide amaliyati. Ama tüp mide moda haline geldi. Millet 70 kilo ile mideyi kestiriiyo. Ömür boyu vitamine mahkum oluyor. 130-150 olursunda anlariz. Yine tabiki herkesin kendi tercihi, saygi duyuyorum

X