- Konu Sahibi izmirlikatip
Kızlar ben de botox yaptırdım dün biraz halsizim sıvı besleniyorum ama iyi gidiyor gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde aynı şekilde. Ben kendim ayarlıyorum ama proteinden az alabiliyorum. Bende cuma günü kendi gittiğim diyetisyene gidecegim bakalim. Balon varken yapabilecegimin en iyisini yapmaliyimdüzgün liste vermediler. Sade sivimi katimi falan yaziyo. Yarin canlinyayin yapacaklarmis diyetisyenle. Ona katilacagim. Ama acikcasi herseyden az yemeyi düsünüyorum. Sonucta az yiyorum ve saglikli olani sagliksizdan ayirt edenilyiorim. Iyi olanda abur cubur canim hic cekmiyor
Benimki 6 aylik olandan, 12 aylik olan ile kararsız kaldım bunun bile midemde duracağına şüpheliydim. Birde vermem gereken kilo cok olmayinca bunu uygun gördüler benimde 13 kilom 2 yıldır 5 ver 3 al, 3 ver 5 al ile geçti. İnşallah üstüme yapismamistirSeninki 12 aylikmiydi? Evet, bende kilo cok. Suan 90 un altini gördüm. Gerci son aldigim 10 kilo fazla yerlesmemstir, son 10 kiloyu bir yilda aldim.
Hayırlı olsun gelsin bol eksiler kaç gün sivi beslenme olacak acaba.Kızlar ben de botox yaptırdım dün biraz halsizim sıvı besleniyorum ama iyi gidiyor gibi
benimde 6 ay diyetisyen destekli 12 aylik. insallah istediğim kiloya dusebilirimsizin fazla yok. Cabuk verirsiniz. Ben 12 ay aldim cünkü kilo cok fazla.
çünkü 30 kg vs vermek istiyorum 35 olsa harika olur 1 senede 35 verilir de bakalımbenimde 6 ay diyetisyen destekli 12 aylik. insallah istediğim kiloya dusebilirim
Ben 20 kilo vermeyi hedefliyorum inşallah verebilirim.sizin fazla yok. Cabuk verirsiniz. Ben 12 ay aldim cünkü kilo cok fazla.
bana direkt bu fiyat verildi zaten atıyorum 6 aylik şu 6 aylik bu demedilerInsallah verirsin. Aslinda arada fazla fiyat farki yok burada. Türkiyeyi bilmiyorum ama
Benimde almam gerekiyor dr dedi geçen hafta ama hiç bilmediğim Bi alan olduğu icin diyetisyenle görüşüp alacagim. Abur cubur benimde hiç canım çekmiyor bu cok güzel bisi cok acıkınca çorba istiyorum hep sizdede öyle mi acaba uada normalde sevmem ama haşlama et sulu suluBende buyüzden protein tozu aldim
İnşallah verebilirsin bence balonda 12 aylikmis etkisi daha cok olacaktırçünkü 30 kg vs vermek istiyorum 35 olsa harika olur 1 senede 35 verilir de bakalım
Burda fiyat farki var diye biliyorum. Ben hiç 12 aylik sormadım ama 2 3 ay önce fiyat araştırırken 6 aylik 20 bin 12 aylik 30 bin tup mide 30 bin demislerdiInsallah verirsin. Aslinda arada fazla fiyat farki yok burada. Türkiyeyi bilmiyorum ama
Ah hep böyle kalsak dimi ben dün kaçamak yaptım bir tane baklava yedim minik minik böldüm ara ara yedim. Kan şekerim düştü heralde önümde olmasa yemezdim mesela birde normalde 3 4 5 tane yerdim ama 1 taneyi bile hemen bitiremedim ve ona ragmen kalori 800de kaldı.Vallaha hayal ediyorum yemekleri. Ama abur cubur degil. Dün aksam ananas olsada yesek dedim. Vücudda pek karbonhydrat yok herhalde ama cips cikolata hic umrumda degil. Hey yemek cesitleri aklima geliyor. Evet proteininde iyisi kötüsü var.