- 9 Haziran 2016
- 821
- 274
-
- Konu Sahibi izmirlikatip
Yaa peki kramp var miSevinmisken, iki kasik püre yiyeyim dedim kustum. Demekki yemememem lazimmis
Ayran yoğurt vs tüketiyor musunuz? Laktozsuz olması gerek süt ürünlerinin yoksa gaz yapıyor midede ondan mı acabaCok sukur bugun kramplarim yok denecek kadar azaldi kusmalar devam sadece birde midemde gaz oldu benim boyle bi sorun yasayan oldumu acaba
iyi olmanıza çok sevindim. daha iyi haberlerinizi de verirsiniz insallahArkadaşlar merhaba pazartesi taktırdım ilk eve geldiğimde insan kendine bunu neden yapar diye hüngür güngür ağladım, bugün perşembe, hafif bulantım var ama kramplarım geçti iyiyim, sakın iki güne işe dönerim diye düşünmeyin ben bu sabaha kadar aralıksız uyudum. Bugün hastaneye gittim 2.200 vermişim. Zor geçti ama şükür geçti allah bi daha yaşatmasın, hiç narin bir insan değilim ama gidip çıkartmayı düşündüm
Evet kafein tavsiye edilmiyor bende kahvesiz yapamiyorumKafeini kimse tavsiye etmiyor. Ama yarin sabah icecegim. Filtre kahve. Ben cok halsiz düstüm. Kramp var ama yinede cekiliyor. Süt ve ayran ictim.
Amin daha iyi gecer sonrasi inşallahArkadaşlar merhaba pazartesi taktırdım ilk eve geldiğimde insan kendine bunu neden yapar diye hüngür güngür ağladım, bugün perşembe, hafif bulantım var ama kramplarım geçti iyiyim, sakın iki güne işe dönerim diye düşünmeyin ben bu sabaha kadar aralıksız uyudum. Bugün hastaneye gittim 2.200 vermişim. Zor geçti ama şükür geçti allah bi daha yaşatmasın, hiç narin bir insan değilim ama gidip çıkartmayı düşündüm
Hiç aklıma gelmedi kafeinsiz almak ama kahveyi kafein için icmiyormuydukKafeinsiz kahve alayim en iyisi. Yarin iceyim. Ben kahvenin hertürünü seviyorum. 30 yildir iciyorum
Mantikli bende deneyeyimOlsun, kahve beni kandirsin yeter
Kahvesiz olmuyor maalesef özellikle uykumu açmasını, sonrasındaki zindeligi seviyorumahahaha allahtan benim kahve tiryakiliğim yok çay da sevmem. kahvaltıda bile çay içmem kuru kuru yaparım kahvaltımı. sonra da içsem de olur içmesem de...bu gün Dr muhabbet arasında onlar yasak dedi ama sanırım tam bilgilendirme operasyon öncesi yapılacak. ayrica dondurma da yasak sanirim ki çokta severim yani.. neyse şimdiye kadar yedigim ictigime sayayım artık napayim yapacak bisey yok
Artik katiya gectim ben sabah listemde 1 yumurta 3 dilim peynir 10 zeytin domates salatalik var benyarim yumurta yarim peynir 6 zeytini zorla bitirdim öglde 150 gr et tavuk balik var corba yogur ve yesillik var ben 100 gr köfteyi ayran ve maydanozla zorla bitirdim aksama sebze yemegi salata yogurt var hic porsiyonlari bitiremiyorum ama su bi gercek yemek yemeye baslayinca gözlerim açıldi kusmalarim kramplarim gecti sükur sadece gunlerin vermis oldugu halsizlik var oda gecicek toparladik şükur hic gecmicek ve cikarmak zorunda kalicam dedim aci esigim yuksek oldugu halde amaaa sabredince meyvesini yiyecez insaallah düşünün bi mağazaya giriyosun en begendiginin 38 bedenini istiyosunnnnnnn hayalliimmmm ama Rabbim nasip edecek izni ile herkese nasip olsun yeni yaptiranlar kolaylikla atlatsinGünaydin, evet cok az. Ondan önce de azdi. Düsüyorum tabiki biraz. Ama ne yiyecegimi bilmiyorum. Yavas yavas katiya gecmeyi düsünüyorum. Bugünde tost ekmegi ile baslayim. Midem kaldirdi. Düzene girmem lazim.
merhaba belki çok sordum ama kaç kilo gittiArtik katiya gectim ben sabah listemde 1 yumurta 3 dilim peynir 10 zeytin domates salatalik var benyarim yumurta yarim peynir 6 zeytini zorla bitirdim öglde 150 gr et tavuk balik var corba yogur ve yesillik var ben 100 gr köfteyi ayran ve maydanozla zorla bitirdim aksama sebze yemegi salata yogurt var hic porsiyonlari bitiremiyorum ama su bi gercek yemek yemeye baslayinca gözlerim açıldi kusmalarim kramplarim gecti sükur sadece gunlerin vermis oldugu halsizlik var oda gecicek toparladik şükur hic gecmicek ve cikarmak zorunda kalicam dedim aci esigim yuksek oldugu halde amaaa sabredince meyvesini yiyecez insaallah düşünün bi mağazaya giriyosun en begendiginin 38 bedenini istiyosunnnnnnn hayalliimmmm ama Rabbim nasip edecek izni ile herkese nasip olsun yeni yaptiranlar kolaylikla atlatsin