Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden her konuda türkleri kotuluyorsunuz yahu. Sürekli aşağılayıcı konuşuyorsunuz kusura bakmayında aşırı sonradan gormesiniz.Aciliiinn ben geldim. Ben de gurbetteyim yurtdisinda. Iki arkadasim vardir gorustugum o da on gunde bir mi desem.. surekli bana cocuk yap.. ne yapmiyorsun yoldas olur arkadas olur yalnizligini alir.. tr den akrabalardan bu elestiri. yanliz oldugumu kim soyluyor diyorum. Bir gunden bir gune yakindigimi gormemislerdir. Bes yil sonra ehh cocuk sahibi olabiliriz artik dedik. Ama cok sukur iki kisilik minimalist sakin rafine bir hayatim var. canimin istemedigi kimseyi gormem. Huyunu begenmedigime eyvallh etmem. Ne komsuluk var burda ne gozetleyen kusen engelleyen.. Allah insana yabanci komsu versin. Cok duskunler kendi alanlarina sizi sokmazlar sizinkine de girmezler. Dediginiz tip turkler de var.. numaralarini bile kaydetmedim. aman aman.. dil ogrenme ehliyet alma.. kek kisir borek ye ic dedikodu yap otur.
Sizin her yorumunuz da pis Türkler yaşasın yabancılar vurgunuz bir beni mi rahatsız ediyor?Aciliiinn ben geldim. Ben de gurbetteyim yurtdisinda. Iki arkadasim vardir gorustugum o da on gunde bir mi desem.. surekli bana cocuk yap.. ne yapmiyorsun yoldas olur arkadas olur yalnizligini alir.. tr den akrabalardan bu elestiri. yanliz oldugumu kim soyluyor diyorum. Bir gunden bir gune yakindigimi gormemislerdir. Bes yil sonra ehh cocuk sahibi olabiliriz artik dedik. Ama cok sukur iki kisilik minimalist sakin rafine bir hayatim var. canimin istemedigi kimseyi gormem. Huyunu begenmedigime eyvallh etmem. Ne komsuluk var burda ne gozetleyen kusen engelleyen.. Allah insana yabanci komsu versin. Cok duskunler kendi alanlarina sizi sokmazlar sizinkine de girmezler. Dediginiz tip turkler de var.. numaralarini bile kaydetmedim. aman aman.. dil ogrenme ehliyet alma.. kek kisir borek ye ic dedikodu yap otur.
Keşke yabancı bir forumda yorum yapsaSizin her yorumunuz da pis Türkler yaşasın yabancılar vurgunuz bir beni mi rahatsız ediyor?
Millet olarak mükemmel olduğumuzu iddia edecek değilim de hep mi kötüyüz bu yabancıların hiç mi kötü özelliği yok
Hay ağzına sağlık ya da ellerine Yazmak istediklerimi benden önce ne güzel dile getirmişsin.Konu içeriğinde dedikodu sevmediğinizi belirtmek için onca cümle kurmanız amaaa konunun ana temasının dedikodu olması Ana temayı boşverin direkt başlık bile öyle
Kendi parasını kazanan, mesleğim konusunda yeterli derecede eğitimli, kurumsal firmalarda da çalışmış, şimdilerde kendi işini yapan kısacası çalışan meslek sahibi bir hatunum. Gelgelelim kısırlı, börekli, salatalı menüler en sevdiğimdir, hatta diyetimi bozdurur diyebilirim. Ama dedikodu ile bağını kuramadım, bilimsel olarak verileriniz varsa bir paylaşıverin lütfen.
Ah fırsat bulsam sevdiğim kadın arkadaşlarımla görüşmekten, davet etmekten, evine gitmektende zevk alırım.
Diğer tarafta kendi başına sinemaya, tiyatroya, seminerlere gidecek, sahilde saatlerce kitap okuyacak kadarda yalnız vakit geçirmeyi seven biriyim.
Arkadaşlarımla dedikoduda yaparım, derdimide anlatırım, siyasette konuşurum, hayat tecrübelerimizi de paylaşırız, yeri gelir kayınvalidemi de çekiştiririm. Hepsinden olması gerektiği kadar yani. Hoş sizin arkadaşlarınızdan beklentiniz başbaşa verip atomu parçalamaksa bilemem tabi ki.
Bana da hiç evinden çıkmayanlar, iki iş yapıcam korkusuna evine kimseyi kabul etmeyenler ve bu şekilde cool olduğunu düşünenler!! tuhaf gelir mesela. Seçici olmakla yabani olmayı karıştırdıklarını düşünürüm. 100 tane insan tanıdıysan biri bile kafa yapına uymadı mı yani? Apartman grubunu sevmezsin ama arka sokakta çocuğun okul arkadaşı kafa dengidir, ne bileyim. Oda bunu seviyor demek ki der geçerim Aklıma hiç “evine biri gelecek korkusuna camdan bile kafasını uzatmayanlar” yada “koca bulup buldumcuk olanlar” diye konu açmak gelmedi
Kısacası ister kitap okumayı sevsin ister el işi yapmayı, ister masterlı hatun olsun ister ilkokul mezunu; kendini bilen, çeşitliliğe, zevklere saygı duyan, haddini bilip başkasının hayatına dil uzatmayan, üst üstten bakıp hor görmeyen insan olmak daha güzel insan yapar bizi. Güler yüzüyle kapıyı açıp selamını veren komşunun bir kahve teklifini kabul etmek, kimseyi vizyonsuz yapmaz korkmayın...