• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mıçmıç ev hanımları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsanlar vicdanını alıp çöpe atmış yazık günah

Sonrada benden evime davet bekliyorlar. Bunlari soyleyip yüzüme nasil bakacaklar onlarda utanma yoksa bile bende utanma var.neden kendimi söyledikleriyle üzeyim ağliyim onlar kudursun.

Anlatmak istediklerim ama bazı kesimlerin anlamadığı da tam olarak da buydu hala da diyolarki niye dert ettin falan bak garipsenen sensin onlar değşl yani onlar sana saygı duymuyor yoksa gezene tozana neden gezdin ettin diye garipseyen yok benim de istediğim benim bu yaşantıma saygı, bu yüzden kimseye tek tek yorum yapma gereği dahi duymadım çünkü algıda problem yaşıyoruz sonra kibirli olan ben oluyorum

Hanım efendi burada kimse size neden gitmiyorsun aa ozel alan da neymis tabii ki goruseceksin vs demedi.
Sizi davet eden hanimlar hakkinda ayarsizca konusmalariniz elestiriliyor.
Kisirci, mic mic ev hanimi, ben onlari umursamiyorum ama onlar beni konusuyor, gurbet diye bir dramatize ediyorlar, yalniz kalamayacaksa ne diye evleniyorlar gibi etiketlemeniz elestirmeniz uzerine tepki veriliyor, veriyoruz.
Onlardan size neyse gercekten dediginiz gibi, soyle boyle yapiyorlar, gurbet diye agliyorlar, yalniz kalamam diyorlar hih sanki bes yasinda bebek miyiz gibi sizlanmalarinizi da olmayan coollugunuzu da alin evinizde oturun kardesim.
Kimse size karismasin istiyorsaniz siz de insafli elestireceksiniz, size ne?

Ayrica buradaki duvarlarda profillerde bile goruyorum bir mic miclik, hic sevmem, uzun omurlu olmaz, samimiyetsiz geliyor falan da demissiniz, buna da hakkiniz yok.
Bir basogretmen edasiyla herkesin iliski seviyesini siz belirleyin de insanlar ona gore davransinlar bari.

He ben hic kimseyle o sekilde konusmadim, benim agzimdan klişe bir canim kelimesi dahi cikmamistir 7 yili askindir bu forumdayim, binlerce mesajim var, ben de sevmem cunku ancak kimin nasil ve neyle kimle konustugunu umursamiyorum.
İster canim der ister patlicanim.
Size ne ya hu?

Eski evimdeki komşularım çok sıcak kanlılardı yeni evlenmiştik o zaman hepsi birden değilde ayrı ayrı gelmişlerdi hep ayrı görüştük toplanma yoktu zaten çalışan ve seviyeli insanlardı. Benim sevdiğim şekil bıu. Öyle hepberaber gün tarzında bir sende bir onda hiç hoşlanmam yalnızlığı severim çünkü. Şimdiki evim sitede kim kime dumduma üst kattakiler sürekli kavga ediyor yandakiler böğürerek maç izliyor. Mütevazi apartman ve sade arkadaşlık candır diyorum ben. Öyle ortamlarda çok kavga da çıkıyor üstelik alınanlar gücenenler hiç uğraşamam

Yanlnızğı bende seviyorum ama valla kafa dengim ise severim toplaşmayı sohbeti muhabbeti
Mesela akraba gelinleri ile günümüz var ayda bir çokta güzel oluyo eşlerdr gidiyo bi farklılık oluyo

Ama mıç mıç sürekli görüşmek istenen ortamları bnde sevmiyorum

Doğuda zorunku görevde bi öğretmenim.Doğu şartları kışın inanılmaz kar oluyor zaten köy gibi bi ilçedeyim.İstanbulda büyüdüm.
Başka bi büyük şehre yerlestim evlikik sebebi ile.Bende hiç anlamam gurbet diye dramatize etmelerini amaaa
Sizin düşündüğünüz aksine ben gittigim heryerde anı biriktirmeyi yeni insanlar tanımayı çok seviyorum.
Çalışıyorum ve 2 yaşında bi kızım var.
Kaymakamlik onayıyla 2 senedir proje yapıyorum sokak hayvanlarina ev yaptik mama dagitiyoruz ogrencilerimle seminer veriyorum.
Önemli hizmetlerde yapiyorum ama küçümsediginiz kek kisir muhabbetide yapiyorum.
Kucumsediginiz asker esleriylede ilgileniyorum.
heleki biri bana rica edecek yanliz kalamiyorum diye ekstra ilgilenirim.
Zamanim dolu dolu geciyor inanin ama insan biriktirmeyi cok seviyorum.
Hepsinin bana kattigi biseyler oluyor iyi veya kotu.
ne guzel deneyimler.
Ve cocuk icin cidden iyi oluyor.kalabalik goruyor.
cani sklmiyor o yuzden gelen giden olmasi en cok bebek icin iyi oluyor yani yasadigim icin biliyorum.
cokta kapatmayin kendinizi

bi cocugun olsun gorcem ben seni.cocuk olunca istedigin kadar parka gotur gezdir cocuk arkadas isteyecek ve sen o tepeden baktigin ortama gireceksin.bende yalnizligi severim illaki gorusmem lazim demem ama sureklide insanlardan uzaklasmam.kizmayin ama sizinki asosyallik oluyor hic oyle ben coolum yalniz takiliyorum demeyin.yalnizlik ayri insanalrdan kacmak ayri

Yeni moda: "Ben kitap okuyorum, spor yapıyorum, yalnızlığı severim aşşşırı cool bi kadınım."
Kafa dengim insan bulmakta zorlanırım bulamazsam da yalnız takılmayı tercih ederim. Çalıştığım için tatiller dışında kimseyle gidip gelme işine giremem. Ama tutup da kimseyi bu şekilde aşağılama hakkını kendimde bulmuyorum. Üniversiteden ve liseden yakın arkadaşlarım var ayrı şehirlerde de olsak vakit buldukça bir araya gelmeyi çok severim. Ortama göre kısır da olsa yerim, tiramisu da.
Anlamadım ki bu hırsın sebebini. Duyduğunuz bir şey yok ortada dedikodu diye tutturmuşsunuz. Siz de sanal bir platformda klavyenizden dumanlar çıkartarak dedikodu yapmışsınız işte. Yanında kısır olmayınca dedikodu olmuyor sanırım o.
Emin olun size gelene kadar konuşacak çok şeyleri vardır, sizin burada kendi kendinize ballandıra ballandıra anlattığınız hayatınız çok ilgilerini çekmiyordur.
Görüşmezsiniz olur biter. Siz görüşmeyip kafanızdan senaryolar yazıyorsunuz.
İğneyi kendinize çuvaldızı başkasına batırın.

Sizin her yorumunuz da pis Türkler yaşasın yabancılar vurgunuz bir beni mi rahatsız ediyor?

Millet olarak mükemmel olduğumuzu iddia edecek değilim de hep mi kötüyüz bu yabancıların hiç mi kötü özelliği yok 🤷
Neden her konuda türkleri kotuluyorsunuz yahu. Sürekli aşağılayıcı konuşuyorsunuz kusura bakmayında aşırı sonradan gormesiniz.
Tabiki Turk olmaktan gurur duyuyorum. Turkiye gibi cennet vatan kimsede yok. Turk mutfagini her yerde överim. Turk insanin sevgi dostuk yardim kulturu bambaskadir. Bir kere Ataturk gibi bir degerimiz var tarihimizde hangi yabanciya Turkum desen Ataturk u bilir hayranlikla anlatir.

Amacim yermek degil. Burda bizbize fikir beyan ederken herkes tecrubeleriyle paylasim yapiyor. Benim de burda bir hayatim var ne anlatabirim ki.. evliligim burda, okulum burda, sosyal yasantim burda. Dertlerim sevinclerim kaygilarim burda. Burda anne olmaya cabaliyorum. Tr suan icin hayatimin cok az bir alaninda o da ailem sevdiklerim orada oldugu icin.

Yoksa ortamlarda asla tr yi yermem kotulemem. Kotulenmesine izin de vermem.

Konuya bakar misiniz kiyaslamayip da ne yapayim ne diyeyim konu sahibine?

Son düzenleme:
Tabiki Turk olmaktan gurur duyuyorum. Turkiye gibi cennet vatan kimsede yok. Turk mutfagini her yerde överim. Turk insanin sevgi dostuk yardim kulturu bambaskadir. Bir kere Ataturk gibi bir degerimiz var tarihimizde hangi yabanciya Turkum desen Ataturk u bilir hayranlikla anlatir.

Amacim yermek degil. Burda bizbize fikir beyan ederken herkes tecrubeleriyle paylasim yapiyor. Benim de burda bir hayatim var ne anlatabirim ki.. evliligim burda, okulum burda, sosyal yasantim burda. Dertlerim sevinclerim kaygilarim burda. Burda anne olmaya cabaliyorum. Tr suan icin hayatimin cok az bir alaninda o da ailem sevdiklerim orada oldugu icin.

Yoksa ortamlarda asla tr yi yermem kotulemem. Kotulenmesine izin de vermem.

Konuya bakar misiniz kiyaslamayip da ne yapayim ne diyeyim konu sahibine?
Aslında tek bu konu üzerinden yazmadım, genel olarak yorumlarınız bir kıyas içerisinde ve bu kıyasın kötü tarafın biz oluyoruz çoğunlukla. Farklı kültür ve coğrafyaki toplumların kıyas edilmesi de ne kadar doğru orası da tartışılır.

Ben konu sahibinede üslubundan dolayı hiç hak veremedim açıkçası. Mesele o da değil zaten, sizin yorumlarınızla ufak bir eleştiriydi sadece, elbette sizinle ilgili genel bir çıkarım yapamam ama bende yansıması bu oldu yorumlarınızın. Dile getirmek istedim yalnızca.

Kizlar bence konu sahibine biraz fazla yükleniyorsunuz. bazen insanlar istemedigi durumlara cok fazla zorlaninca istemedigi sozler agzindan cıkabiliyor. Cunkü bazi insanlar cok yipratici olabiliyor. Konuya Daha once yazdiklarimi okuduysanuz bazen benide cok fazla bunaltiyorlar gel git diye özür kabul etmiyorlar dışlıyorlar etiketliyorlar o zaman bende cok sinirleniyorum. Bu boyle bir durum olabilir. Mesela benim k.v ve cevresi surekli ev gezmesi yaparlar hergün birinin evindeler ben calisiyorum hastayim cocugum var evimin işi var ama anlamiyorlar. Mesela ben onlara kapi kapi geziyorsunuz diyormuyum karsilikli saygi ve anlayis lazim. Hemen aman senin gelinin soguk burnu havada laflari geliyor.cagirsam ayyy sen bu kücücük evde nasil rahat ediyorsun sabrına hayraniz alt kat soguk olmuyormu senin sadece salonun mu var bu evde ayri bir oturma odasi yokmu ,ayni odada hem oturup hem yemek yiyip hemde bu odami misafir agirliyorsun aman hepbirlikte ayaga kalkmayalim diye sacma sapan espiriler bunlar kulagima gelenler.hatta sunu soyliyim en son esimin teyzesi geldi evime benim oglanda hastaydi ikramliklarimi verdim kadin durup durarken bu cocuk hasta olur tabi hic oyun ortami yok biz alismisiz 4+1 lere ben duramam valla dedi . Yani simdi bu kadina giderken yine gel denirmi. Bazi insanlar karsindakinin eksikligini kasımaya bayiliyor. Valla laftan söz duymaya korkar oldum gitmiyorum gelmiyorum

Kız bibi fotoda ki sensen efsanesin ha :) ünlü falan cıkıyomuş bide cahilliğime yanim :KK70:
Teşekkür ederim efenim :27: ünlü mü nerdaa :70: profilin kısıtlı banlanıcam bak senin yüzunden :deli:
Demem o ki kısır candır yanında sohpet muhabbette güzeldir banlanmaktan yırtalım :70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back