• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mıçmıç ev hanımları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Komsun varsa ıyi canım inan komşuluk hakkı diye herşeye yardımcı oluyorlar. Benim eşimin ailesi çok şükür hiçbirşeye karışmazlar allah razı olsunlar ama çevremde senin gibi anlatan çok var inan amaçları ne anlamıyorum allah yardımcın olsun.

Allah vicdanli insanlarla karsilastirsın canim. Ben yapim geregi siyaset yapamam durum neyse odur benim ićin. Bana 1 adim atana 10 adim atarim. Ama samimiyetsizligi sevmem.
Ilk evlendigimde 1 sefer davet ettim evim kücüktü yüzüme yüzüme dalga gectiler . Kisilik meselesi benimde sülalem kalabaliktir ama biz kimsenin evine eşyasina mana vermeyiz. Hasta olana cenazesi olana yemek götürürüz. Dügünü olana yardim ederiz. Hersey 2 tarafli hep bana rabbana olmax

Akli başında Allah korkusu olan kimse iftirayı savunmaz..Dedikodu da zaten olmaması gereken şey.Ancak kimse ben dedikodu hiç yapmadım diyemez.En iddialisi bile ucundan kıyısından geçmiştir.Simdi mesele iftira meselesine nasıl geldi?
Canım ben dedikodu yapmıyorum demedimki konunun başında mesajlarım var benim hakkımda olmayan şeyler konuşuluyor bende çıktım aralarından.

Allah vicdanli insanlarla karsilastirsın canim. Ben yapim geregi siyaset yapamam durum neyse odur benim ićin. Bana 1 adim atana 10 adim atarim. Ama samimiyetsizligi sevmem.
Ilk evlendigimde 1 sefer davet ettim evim kücüktü yüzüme yüzüme dalga gectiler . Kisilik meselesi benimde sülalem kalabaliktir ama biz kimsenin evine eşyasina mana vermeyiz. Hasta olana cenazesi olana yemek götürürüz. Dügünü olana yardim ederiz. Hersey 2 tarafli hep bana rabbana olmax
Köşkte falanmı yaşıyor gelenler

Anlatmak istediklerim ama bazı kesimlerin anlamadığı da tam olarak da buydu hala da diyolarki niye dert ettin falan bak garipsenen sensin onlar değşl yani onlar sana saygı duymuyor yoksa gezene tozana neden gezdin ettin diye garipseyen yok benim de istediğim benim bu yaşantıma saygı, bu yüzden kimseye tek tek yorum yapma gereği dahi duymadım çünkü algıda problem yaşıyoruz sonra kibirli olan ben oluyorum

Bos ver canim banada burnu havada bizi beğenmiyor diyorlar. Halbuki benim derdim bu aksam ne pisirsem , markete ugramadan zaman kaybetmeden ne pisirebilirim, oglanin okul cikisina yetismek icin otobüs saatini kacirmasam diye, acaba camasiri bugun mü atsam, acaba banyo wc temizligini yapsam pazar günü 10 a kadar uyuyabilirmiyim diye düşünüyorum kimseyle ugrasacak enerjim kalmiyor.

İşte beklenen yorum.Burda yapılan muhabbetlerin,kısır gününde yapılanlardan ne farkı var?
Onu ayy dedikodu yapıyor onlar diyenlere sormak lazım 🤷

Böyle yazınca normal hayatımda sürekli dedikodu yapıyormuşum gibi birşey çıkacak belki elimden geldiği kadar dikkat ederim yapmamaya ama tamamen yok diyemem, o yüzden de kimseye dedikodu yapıyor diye dudak bükmem.

Burası da sanal dedikodu merkezlerinden biri bence. Hem üye olup, yorum yapıp, konu açıp sonrada dedikoduya tu kaka demeye çalışmak komik oluyor.

Canım ben dedikodu yapmıyorum demedimki konunun başında mesajlarım var benim hakkımda olmayan şeyler konuşuluyor bende çıktım aralarından.
İşte bu tür insanlardan fersah fersah uzak durulur bunda hemfikiriz.Olmayani konuşan kim olursa olsun mesafeyi anından yer.Ancak oluyor ya, bazen şöyle olmuş,böyle olmuş muhabbetleri yapıyoruz.Ee bunu bende yaparken, başkasını bu konuda eleştirmeye hakkım yok diye düşünüyorum.Bunu sizin için söylemiyorum.Dedikodudan nefret eden ama dedikoduda başı çekenler için söylüyorum 😃

İşte bu tür insanlardan fersah fersah uzak durulur bunda hemfikiriz.Olmayani konuşan kim olursa olsun mesafeyi anından yer.Ancak oluyor ya, bazen şöyle olmuş,böyle olmuş muhabbetleri yapıyoruz.Ee bunu bende yaparken, başkasını bu konuda eleştirmeye hakkım yok diye düşünüyorum.Bunu sizin için söylemiyorum.Dedikodudan nefret eden ama dedikoduda başı çekenler için söylüyorum 😃
Heh işte benim çevrem böyle ne yazıkki yoksa tabiki arkadaslarla toplaşıp çay kahve içilir. Ama bunların dedikodu anlayışı biraz farklı

İnsanlarla görüşmek istememe sebebimiz biraz da insanların her şeyi sorması,o hakkı kendinde görmesi olabilir mi ? Kayınvalidem de aynı benim gibidir gezmeyi sevmez ama güç bela ısrar etmişler güne girmiş bebeğimi kaybettikten 10 15 gün sonra gün ondaydı leyloş gel kafan dağılsın ben de muhabbet açamıyorum zaten yalnız bırakma beni dedi.İyi dedim gittim kapıdan her giren ay ne tatlısın hamilelik yakışmış ay ne cicisin göbüşün çıkmış, ay kaç aylıksın, ya da neden kaybettin, tekrar yapacak mısın kaçıncı denemede olmuştu, tekrar denersin aman ben 5 tane düşürdüm ne olacak gibi saçma sapan sorular sorup aptalca teselliler verdiler.Kafam dağılsın diye gitmişken mutfakta ağlama krizine girdim zor toparlandım.Onlar gidince kayınvalidem çok üzülmüştü zorladım seni diye.Kadınlar da yaşlı değil ha yaşlar 38-43 arası hepsi.Bir toplumda mutlaka insanlar saçma sapan sorular sorup birilerinin canını sıkıyor neden gidilsin ki ? Yakın dostlarım olur olmaz sorular sormuyor ama başkaları sorabiliyor insan neden bile bile canını yaksın ki ? Evde otururum daha iyi

Yav tmm en sira disi asker esi sensin anladik. Evlatlarin da var (evcil hayvan), kocanla da ailene falan uzak olacagini bilerek evlendin, bilinclisin de he, tebriksss :KK70:
Hı hı güzel tespit süper zeka, zaten ailemden uzak yaşarken kocam nasıl bir kaçış oldu anlatamam

Son düzenleme:
İnsanlarla görüşmek istememe sebebimiz biraz da insanların her şeyi sorması,o hakkı kendinde görmesi olabilir mi ? Kayınvalidem de aynı benim gibidir gezmeyi sevmez ama güç bela ısrar etmişler güne girmiş bebeğimi kaybettikten 10 15 gün sonra gün ondaydı leyloş gel kafan dağılsın ben de muhabbet açamıyorum zaten yalnız bırakma beni dedi.İyi dedim gittim kapıdan her giren ay ne tatlısın hamilelik yakışmış ay ne cicisin göbüşün çıkmış, ay kaç aylıksın, ya da neden kaybettin, tekrar yapacak mısın kaçıncı denemede olmuştu, tekrar denersin aman ben 5 tane düşürdüm ne olacak gibi saçma sapan sorular sorup aptalca teselliler verdiler.Kafam dağılsın diye gitmişken mutfakta ağlama krizine girdim zor toparlandım.Onlar gidince kayınvalidem çok üzülmüştü zorladım seni diye.Kadınlar da yaşlı değil ha yaşlar 38-43 arası hepsi.Bir toplumda mutlaka insanlar saçma sapan sorular sorup birilerinin canını sıkıyor neden gidilsin ki ? Yakın dostlarım olur olmaz sorular sormuyor ama başkaları sorabiliyor insan neden bile bile canını yaksın ki ? Evde otururum daha iyi

Benimde 1 oğlum var 2.yi istiyordum düsük yaptim.sonrasinda cok ciddi 3 ameliyat oldum. Doktorum cocuk sahibi olmana engel degil dedi. Taburcu olunda k.v aradi nasilsa sen artik cocuk yapamazsin bari kızlarım bana 1 tane daha torun yapsin dedi. Bir teyzede kızının kulagina egilip bu gelinin artik cocuguda olmaz dedi. Bazi insanlar cahil mi desem vicdansizmi desem bilemiyorum.

Benimde 1 oğlum var 2.yi istiyordum düsük yaptim.sonrasinda cok ciddi 3 ameliyat oldum. Doktorum cocuk sahibi olmana engel degil dedi. Taburcu olunda k.v aradi nasilsa sen artik cocuk yapamazsin bari kızlarım bana 1 tane daha torun yapsin dedi. Bir teyzede kızının kulagina egilip bu gelinin artik cocuguda olmaz dedi. Bazi insanlar cahil mi desem vicdansizmi desem bilemiyorum.
İşte bu ortamdan kaçılır..Allah yardımcınız olsun

kısırı çayı kek börek yapmayı yemeği çok severim ama yalnız bacaklarımı uzatarak kızımın muhabbetine ortak olarak

İnsanlar vicdanını alıp çöpe atmış yazık günah

Masada bol ekşili kısır ve soslu kek varsa dedikodunun dibine vurma potansiyelim çok fazla :KK53:
Genelde espri kabiliyeti yüksek ve eli lezzetli kişileri arkadaş olarak seçerim :KK53:
Bol bol gıybet yapıp sonra "amaan bize ne" diyip günü noktalarım, gayet keyifli :D

Hahah bizde de var boyle özetçi bir arkadaş.
Konusur guleriz o başlar ay ne gulduk hee.
Durur durur konusmanin sonunda ay ne yedik he
Bir vakit sonra fakat iyi eglendik haa falan olur.
Biz ona özetçi diyoruz, günü özetler.
kendine münhasır bir bacimizdir.

Kendi kendine yeten eliyle evlensin o zaman
Koca neylerine dimi ama :KK53:
Dedikodum yapılıyor diyip o insanlar hakkında fikirde bulunmak zaten şöyleler böyleler demek de dedikodu olmuyor zaten :D
Bir takım komiklikler 🥴

Ahahah yalniz kalamayacaksan ne diye evlendin demiş konu sahibi arkadas da.
Cunku evlilik=survivor sartlarinda yalniz kalma becerisidir.
Kendisi kocasina yapisiyormus evde oldugu zaman ama olsundu, yeter ki kisir gunlerine katilmasindi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back