Yaaa ben çocukları şikayet ediyor gibi görünüyorum dimi, ama inanın benim kavgam kendimle, onları üzdüğümüz düşündüğüm için bu kadar mutsuzumGeçen kendimi 'çocuk yapmak akıl işi değil' derken buldum. Sonra da kendime ' bunu düşünmek için biraz geç kalmadın mı' diye sorup, sırıtırken buldum.
yok ben direk kendinle alakalı olduğunu anladım.vitamin falan alıyormusunYaaa ben çocukları şikayet ediyor gibi görünüyorum dimi, ama inanın benim kavgam kendimle, onları üzdüğümüz düşündüğüm için bu kadar mutsuzum
yok ben direk kendinle alakalı olduğunu anladım.vitamin falan alıyormusun
Desteğin için teşekkür ederimhome office olsam tıpkı böyle olurdum
biliyor ve seni anlıyorum, biraz nefes alman lazım mikan,
eşin destek verebilirse, kendine biraz da olsa zaman ayırman lazım, yaşadıkların ve hissettiklerin inan çok normal, sadece desteğe ihtiyacın var..
Seferoğullarındankimsin kimlerdensin.yenimisin buralarda
Teşekkür ederim Suhankendine karşı çok sorgulayıcısın.hep savcılık yapıyorsun.ardından birden hakime dönüyorsun içindeki avukata söz vermeden.dolayısıyla hakim hep savcının sözleriyle yargılıyor seni.kendinin avukatlığınıda yap.bak zamanla gececek lafı belki çok bişey ifade etmiyor şuan hatta gıcık bile gelebilir senin için ama küçüğün iş yükü üzerinden hafifleyince sende içsel olarak hafifleyeceksin.
Magnezyum alıyorum, en son baktırdığımda iyiydi ama çok oldu baktırmayalıyok ben direk kendinle alakalı olduğunu anladım.vitamin falan alıyormusun
Ben baktım ki olmuyor, evde kısır döngü. Mümkün mertebe sakin doğal alanlara kaçmaya çalıştım. Ev çocuklara dar geliyor. Sonra da bize dar ediyorlar.Off suhan inanki hiç mükemmeliyetçi biri değilim hiç bir konuda. Olmazsa olmazlarım yok yani. Son bir kaç aydır böyle diplerdeyim. Sürekli evdeyim. Çocuklarla sürekli dipdibeyim. Gece küçük uyutmuyor gündüz ders aralarında hatta ders sırasında bile büyük bazen yanımda, pandemiden ötürü ve 2 küçük çocukla dışarı çıkmak istemiyorum. Çok geriliyorum çıkınca da dönünce oluşan iş yükü(banyo, üst değiştir vs.) beni çok yoruyor. Sömestrda memlekete gitmedim bu sene deşarj olamadım olamıyorum.. sinir küpüyüm bu aralar,nefret ediyorum bu halimden. Çocuklar da hissediyor daha da zorluyorlar beni... döngüyü kıramıyorum..
En son baktırdığımda iyiydi ama çok oldu baktırmayalı. Yorgun hissetmiyorum ama tahammülsüzümMikan kan tahlili yaptır.
Benim haşimatom var o da B12 ve Dvit eksiklği yapıyor.
Takviye kullanıyorum. Kullanmadığım zaman senin şu anki halin gibi kendimle kavga ediyorum.
Yorgun, mutsuz ve de tahammülsüz oluyorum.
Ben yardım almaya başladım. Online Terapiye başladım. Bunu kendime zaman qyırma ve yatırım olarak gördüğümden yaşam kalitem arttı. "Mikemmel" olamayacağımı anladığımdan beri aşamalı olarak üzerimdeki yükü bırakmaya başladım. Çantayı sırtıma da taksam, qrabaya da bıraksam, nihayetinde araba gidiyor. E o halde, niye sırtıma takıp kendime yük edeyim.Yaaa ben çocukları şikayet ediyor gibi görünüyorum dimi, ama inanın benim kavgam kendimle, onları üzdüğümüz düşündüğüm için bu kadar mutsuzum
Benim de toparlanmam lazım böyle gitmemeli..ne güzel anlatıyorsun pozitif enerjin buraya ulaştıBen baktım ki olmuyor, evde kısır döngü. Mümkün mertebe sakin doğal alanlara kaçmaya çalıştım. Ev çocuklara dar geliyor. Sonra da bize dar ediyorlar.Etkinlik vs bir yere kadar. İlla hava değişimi... artık o da ne kadar mümkünse. İlk 45 gün hiçbir yere çıkarmamıştım bende. Halbuki her yer de müsaitti ama o ilk tedirginliğim yok. Tedbir alıp sakin yerlere çıkmaya çalışıyorum. Eşim de çalıştığından top bende.
Bir de şunu farkettim. Ben mutluysam çocuk mutlu. Kafam dağınıksa ev dağınık, çocuklar dağınık. Toplanmaya kendimden başladım. Odağa kendimi koymaya başladım. Kendime küçük sevimli molalar koydukça, tahammül seviyem arttı. Ama nihayetinde insanız. Elimizden ne kadar geliyorsa...
Geçmiş olsun Mikan neyin var?Magnezyum alıyorum, en son baktırdığımda iyiydi ama çok oldu baktırmayalı
Benim yeşil soğanları ot kaplamıştı. Az önce bayağı bir yoldum. Hiç de hesapta yoktu.
Mia- varsa cafenin bahçesinin otları, hayatımda olmasını istemediğim kişileri düşünerekten 5 dk da halledeyim. Amme hizmeti
Aynen sıcak kahveyi özellikleBir fincan kahve ozleniyormus
Evet bugün hava yağışlı burda da camın kenarında izledim bayaHoşbuldum
Yağmurlu bir hava vardı bir kahve iyi gider dedim
Bazen kendimi nasıl sıkıyorsam içimde kan değil zift dolaşıyor gibi hissediyorum. Kanım bile akışta değil gibi bir his. Mideme yumruk yemiş gibi, nefesimi tutuyormuşum gibi....En son baktırdığımda iyiydi ama çok oldu baktırmayalı. Yorgun hissetmiyorum ama tahammülsüzüm
Dün ödevler tam yapıldı. Sanırım işe yarayacak gibi. Ödevi yaptırıyorum tam o sırada eşim aradı. Ne yapıyorsun dedi. Yaşlanıyorum dedim.
Oğlum okuldan gelince konuştum neler yaptığını. Bana anlattığı içimi ısıttı.
Anne, seni beklerken havada kuşları gördüm. Böööyleee üçgenin altı olmaz ya, onun gibi uçuyorlardı.
Biz ne alemdeyiz, bu bal böcekleri ne alemde. İşte durup durup birşey diyorlar, birşey yapıyorlar, kalbin sıcacık oluyor. Şu anda tepemde çikolatamı kim yedi diye vızırdasa da, iyi ki varlar.