- 3 Aralık 2019
- 1.710
- 5.177
- 30
dedim kız uyudu bir kafeye gideyim. Güzel yermişHosgeldiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dedim kız uyudu bir kafeye gideyim. Güzel yermişHosgeldiniz
Zor ve keyifli zamanlar.. geçecek biliyorum bi yandan bu zamanları deli gibi özleyeceğimi de biliyorum.. sadece bazen çok diplerde oluyorum ve bu beni yoruyor..ooyyyy...
zor zamanlar deseneee, ama geçiyor inan, hep derim yine diyeyim ne demişler
''çocuklarımı büyütürken aklımı kaybettim ama ruhumu buldum''
Yaa sagolun ıyı yapmışsınızdedim kız uyudu bir kafeye gideyim. Güzel yermiş
Bir fincan kahve ozleniyormusYaa sagolun ıyı yapmışsınız
Uyku zamanları en dinlenmelik zaman
HoşbuldumHosgeldiniz afiyet olsun
neden yetersiz hissediyorsun?az salsan sende rahatlicaksın çocuklarda.mükemmelliyetçi bir annelikmi hedefinTavsiyelerin için teşekkür ederim Evet gerçekten yapmam gereken geri uyumamak. Yarından itibaren deneyeceğim. Kahve saatimi hiç es geçmiyorum ama çok da iyi hissettirmiyor. Büyük oğluma yeterli sınır çizemedim sanırım sürekli talep halinde. Yetişemiyorum isteklerine, bu da kendimi yetersiz hissettirdiği için öfkeleniyorum
bende telefon vermiyorum.çocuk öncesi çok katıydık eşimle.gerçi eşim hala katı ama günlük sınırılı sürede tablet veriyoruz.çizgi filmde sevdikleri birkaç çizgi film var denk gelerse izliyorlar.hatta bizde onlarla izliyoruz.oda kısa süreTeknoloji konusunda tek kırmızı çizgim telefon. Telefonu vermiyorum çünkü orda neye baktığını takip etmek daha zor. Tablet de yok. Tvden çizgi fil izliyor. Bazen de laptoptan film açıyorum. Ama ben varken bakmak istemiyor çizgi film falan.
oo nick baya orjinal.hoşgeldinŞuraya ilişip kahvemi yudumlayayım
waoww çok süper bir sözmüşooyyyy...
zor zamanlar deseneee, ama geçiyor inan, hep derim yine diyeyim ne demişler
''çocuklarımı büyütürken aklımı kaybettim ama ruhumu buldum''
bende göndereyim madem.üçüncüsü eşime boynu bükük kalmasınevet evet, bu sözü okuduğumda ''cidden yaaa'' demiştim, iyi ki varlar, iyi ki
iki kalp iki yavruma gelsin madem :)
Teşekkür ederim Suhancığımoo nick baya orjinal.hoşgeldin
Geçen kendimi 'çocuk yapmak akıl işi değil' derken buldum. Sonra da kendime ' bunu düşünmek için biraz geç kalmadın mı' diye sorup, sırıtırken buldum.Zor ve keyifli zamanlar.. geçecek biliyorum bi yandan bu zamanları deli gibi özleyeceğimi de biliyorum.. sadece bazen çok diplerde oluyorum ve bu beni yoruyor..
Söz çok güzelmiş ilk defa duydum
Off suhan inanki hiç mükemmeliyetçi biri değilim hiç bir konuda. Olmazsa olmazlarım yok yani. Son bir kaç aydır böyle diplerdeyim. Sürekli evdeyim. Çocuklarla sürekli dipdibeyim. Gece küçük uyutmuyor gündüz ders aralarında hatta ders sırasında bile büyük bazen yanımda, pandemiden ötürü ve 2 küçük çocukla dışarı çıkmak istemiyorum. Çok geriliyorum çıkınca da dönünce oluşan iş yükü(banyo, üst değiştir vs.) beni çok yoruyor. Sömestrda memlekete gitmedim bu sene deşarj olamadım olamıyorum.. sinir küpüyüm bu aralar,nefret ediyorum bu halimden. Çocuklar da hissediyor daha da zorluyorlar beni... döngüyü kıramıyorum..neden yetersiz hissediyorsun?az salsan sende rahatlicaksın çocuklarda.mükemmelliyetçi bir annelikmi hedefin
Off suhan inanki hiç mükemmeliyetçi biri değilim hiç bir konuda. Olmazsa olmazlarım yok yani. Son bir kaç aydır böyle diplerdeyim. Sürekli evdeyim. Çocuklarla sürekli dipdibeyim. Gece küçük uyutmuyor gündüz ders aralarında hatta ders sırasında bile büyük bazen yanımda, pandemiden ötürü ve 2 küçük çocukla dışarı çıkmak istemiyorum. Çok geriliyorum çıkınca da dönünce oluşan iş yükü(banyo, üst değiştir vs.) beni çok yoruyor. Sömestrda memlekete gitmedim bu sene deşarj olamadım olamıyorum.. sinir küpüyüm bu aralar,nefret ediyorum bu halimden. Çocuklar da hissediyor daha da zorluyorlar beni... döngüyü kıramıyorum..
Dün ödevler tam yapıldı. Sanırım işe yarayacak gibi. Ödevi yaptırıyorum tam o sırada eşim aradı. Ne yapıyorsun dedi. Yaşlanıyorum dedim.kavs-i kuzah hata yapmadan hayatın güzel yanları anlaşılmıyor çocuklar özellikle doğruyu bu şekilde öğreniyor
Kucugunde sağlığına kavuşacak dualarımız sizinle
Off suhan inanki hiç mükemmeliyetçi biri değilim hiç bir konuda. Olmazsa olmazlarım yok yani. Son bir kaç aydır böyle diplerdeyim. Sürekli evdeyim. Çocuklarla sürekli dipdibeyim. Gece küçük uyutmuyor gündüz ders aralarında hatta ders sırasında bile büyük bazen yanımda, pandemiden ötürü ve 2 küçük çocukla dışarı çıkmak istemiyorum. Çok geriliyorum çıkınca da dönünce oluşan iş yükü(banyo, üst değiştir vs.) beni çok yoruyor. Sömestrda memlekete gitmedim bu sene deşarj olamadım olamıyorum.. sinir küpüyüm bu aralar,nefret ediyorum bu halimden. Çocuklar da hissediyor daha da zorluyorlar beni... döngüyü kıramıyorum..
Teşekkür ederim Suhancığım
Hoşbuldum
bende sırıtıyorumGeçen kendimi 'çocuk yapmak akıl işi değil' derken buldum. Sonra da kendime ' bunu düşünmek için biraz geç kalmadın mı' diye sorup, sırıtırken buldum.
hayata bakışını neşeni seviyorumDün ödevler tam yapıldı. Sanırım işe yarayacak gibi. Ödevi yaptırıyorum tam o sırada eşim aradı. Ne yapıyorsun dedi. Yaşlanıyorum dedim.
Oğlum okuldan gelince konuştum neler yaptığını. Bana anlattığı içimi ısıttı.
Anne, seni beklerken havada kuşları gördüm. Böööyleee üçgenin altı olmaz ya, onun gibi uçuyorlardı.
Biz ne alemdeyiz, bu bal böcekleri ne alemde. İşte durup durup birşey diyorlar, birşey yapıyorlar, kalbin sıcacık oluyor. Şu anda tepemde çikolatamı kim yedi diye vızırdasa da, iyi ki varlar.