Mia- Cafe

Ben yaptırdım. Demir deposu boş. Serum yedim 2 posta. İlaç,iğne, şurup işe yaramıyor pek yükseltmiyor. Temelde demiri bu vücut niye emmiyor, ona bakılması lazım. Kadın doğuma, olmazsa mideye ve bağırsağa bakılmalı, endoskopi falan yapılmalıymış. Kansızlık, deponun boşalması halsizlik,uykusuzluk, bazen stres vs yapıyor. Hem pandemiden, hem de üşengeçlikten, dipte de endeskopi korkumdan gidesim de yok dr a. Bakalım ne zaman esecek?

İlk çocuğuma hamileyken magnezyum eksikliği yaşadım. Bacaklarımın arkası bıçakla kesiliyor gibi acır, acıdan oturur ağlardım. Sonra basit bir ilaç verdi. Suya at,iç. Ağrım falan geçti.
Magnezyum alıyorum, en son baktırdığımda iyiydi ama çok oldu baktırmayalı
Kadın olmak zor yaa. O eksik, bu eksik. Beslensen de eksik, beslenmesen de. Zaten besin diyip yediğimiz de acaba besin mi?Her hamilelik de birşeyler götürüyor sanırım vücuttan. Anlamadım gitti.

Çok güzel anlatmışsın benzer şekilde hissediyorum. Bi de kardeşler arası denge kuramıyorum onun getirdiği bir vicdan azabı oluyor, yetersizlik öfkeye dönüşüyor. Ben de kendimi toparlayacak küçük ama etkili bir şeyler bulmalıyım. Teşekkür ederim

Bende kronik kol ağrısı oluştu 2. Doğumdan sonra, doktor magnezyum yazdı bebek büyüyünce geçer dedi

Arkadaşlar hepinize teşekkürler Beni dinlediniz, fikir verdiniz.. toparlanacağım inşallah, bir ara iyiydim ipin ucu son bir iki ayda kaçtı niye öyle oldu bilmem.. ama tekrar yakalayacağım inşallah

Al işte
Bende Dilara gazel düştü bağlara şarkısında herkes oynarken köşeye çekilip efkarlaniyorum.
Çünkü bence herkes oturup efkarlanmali .
Bence de.
O tür şarkıların sözlerini çok acıklı buluyorum.
Mesela "ben sevdim eller aldı da içimde acı kaldı"
Bence bir insan bunda oynamamalı

Hayatı tesbih yapmışım salliyormusum.adini duydukça agliyormusum..........

Aman Allahım
Memleket nere
Bir İç Anadolu bir bozkır ışığı aldım şuan

Vur yüreğe hadi boşver bitsin, sever mi candan unutta bitsin, sorarlar elbet sevmedi dersin, hobbada şinanay şinanay falan
Aşık atışmasına döndük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…