Mia- Cafe

Mikan Mikan kan tahlili yaptır.
Benim haşimatom var o da B12 ve Dvit eksiklği yapıyor.
Takviye kullanıyorum. Kullanmadığım zaman senin şu anki halin gibi kendimle kavga ediyorum.
Yorgun, mutsuz ve de tahammülsüz oluyorum.
Ben yaptırdım. Demir deposu boş. Serum yedim 2 posta. İlaç,iğne, şurup işe yaramıyor pek yükseltmiyor. Temelde demiri bu vücut niye emmiyor, ona bakılması lazım. Kadın doğuma, olmazsa mideye ve bağırsağa bakılmalı, endoskopi falan yapılmalıymış. Kansızlık, deponun boşalması halsizlik,uykusuzluk, bazen stres vs yapıyor. Hem pandemiden, hem de üşengeçlikten, dipte de endeskopi korkumdan gidesim de yok dr a. Bakalım ne zaman esecek?😄

İlk çocuğuma hamileyken magnezyum eksikliği yaşadım. Bacaklarımın arkası bıçakla kesiliyor gibi acır, acıdan oturur ağlardım. Sonra basit bir ilaç verdi. Suya at,iç. Ağrım falan geçti.
Magnezyum alıyorum, en son baktırdığımda iyiydi ama çok oldu baktırmayalı
Kadın olmak zor yaa. O eksik, bu eksik. Beslensen de eksik, beslenmesen de. Zaten besin diyip yediğimiz de acaba besin mi?Her hamilelik de birşeyler götürüyor sanırım vücuttan. Anlamadım gitti. 😅

Bazen kendimi nasıl sıkıyorsam içimde kan değil zift dolaşıyor gibi hissediyorum. Kanım bile akışta değil gibi bir his. Mideme yumruk yemiş gibi, nefesimi tutuyormuşum gibi....
Çocuklara , eşime en çok kendime hatta uçan kuşa bile sinir oluyorum, tahammülüm olmuyor.
Böyle durumlarda ev işleri alıp başını gidiyor. İşte evraklar yığılıyor. Çocuklar durmadan zırlıyor.

Sonra kendime diyorum ya öleceksin ya da devam etmek için toparlanacaksın.
Önce kendimi topluyorum. Cilt bakımı, küçük bir kahve molası, sevdiğim bir yemeği yapmak, sevdiğim birisini arayıp 10 dk sohbet.... o anda ne yapmak istiyorsam ve ne yapabileceksem sadece kendim için bir şey yapıyorum.

Nefesim normale dönüyor, kanım akmaya başlıyor, çocuklar mutlu oluyor, ev işleri hop diye bitiyor.

Küçük de olsa sadece kendin için bir şey yap
Çok güzel anlatmışsın benzer şekilde hissediyorum. Bi de kardeşler arası denge kuramıyorum onun getirdiği bir vicdan azabı oluyor, yetersizlik öfkeye dönüşüyor. Ben de kendimi toparlayacak küçük ama etkili bir şeyler bulmalıyım. Teşekkür ederim 🌸

İlk çocuğuma hamileyken magnezyum eksikliği yaşadım. Bacaklarımın arkası bıçakla kesiliyor gibi acır, acıdan oturur ağlardım. Sonra basit bir ilaç verdi. Suya at,iç. Ağrım falan geçti.

Kadın olmak zor yaa. O eksik, bu eksik. Beslensen de eksik, beslenmesen de. Zaten besin diyip yediğimiz de acaba besin mi?Her hamilelik de birşeyler götürüyor sanırım vücuttan. Anlamadım gitti. 😅
Bende kronik kol ağrısı oluştu 2. Doğumdan sonra, doktor magnezyum yazdı bebek büyüyünce geçer dedi 😅

Arkadaşlar hepinize teşekkürler 🌸 Beni dinlediniz, fikir verdiniz.. toparlanacağım inşallah, bir ara iyiydim ipin ucu son bir iki ayda kaçtı niye öyle oldu bilmem.. ama tekrar yakalayacağım inşallah♥️

Al işte
Bende Dilara gazel düştü bağlara şarkısında herkes oynarken köşeye çekilip efkarlaniyorum.
Çünkü bence herkes oturup efkarlanmali .
Bence de.
O tür şarkıların sözlerini çok acıklı buluyorum.
Mesela "ben sevdim eller aldı da içimde acı kaldı"
Bence bir insan bunda oynamamalı😂

Hayatı tesbih yapmışım salliyormusum.adini duydukça agliyormusum..........

Aman Allahım :KK70:
Memleket nere 😂
Bir İç Anadolu bir bozkır ışığı aldım şuan 😂

Vur yüreğe hadi boşver bitsin, sever mi candan unutta bitsin, sorarlar elbet sevmedi dersin, hobbada şinanay şinanay falan:KK6::KK70:
Aşık atışmasına döndük 😂

X