- 11 Ekim 2021
- 631
- 828
- 18
- 29
- Konu Sahibi Papatyamnm
-
Merhaba canım benim ilişki günümde eşim gorevdeydi yani aksaklık oldu mfk iptalMFK arkadaşlarım nasılsınız nasıl gidiyor :) bende akıntı artmaya başladı yumurtlamam yakın sanırım hayırlısıyla hepimiz hamile kalalım inşallahbu ay olucak hamileyim hamileyim diye evrene olumlu mesaj gönderiyorum M MaviMabellee Tiniminimavihanim L Limonlu Su Orangeee Mavi Mandalina
Benimde eşim gececi inşallah mfk iptal olmaz uykusuz kalıp bekleyeceğim ne yapalımMerhaba canım benim ilişki günümde eşim gorevdeydi yani aksaklık oldu mfk iptalinşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz
Hadi hayırlısı olsun inşallahBenimde eşim gececi inşallah mfk iptal olmaz uykusuz kalıp bekleyeceğim ne yapalımaminnn
Kesinlikle canımHadi hayırlısı olsun inşallahuykusuzluğa değer
Adet sonrasj iliski oldu bi devamke aynen bakalim nolacakMFK arkadaşlarım nasılsınız nasıl gidiyor :) bende akıntı artmaya başladı yumurtlamam yakın sanırım hayırlısıyla hepimiz hamile kalalım inşallahbu ay olucak hamileyim hamileyim diye evrene olumlu mesaj gönderiyorum M MaviMabellee Tiniminimavihanim L Limonlu Su Orangeee Mavi Mandalina
Çok önermiyorlar canım kasları gevşettiği içinAdet sonrasj iliski oldu bi devamke aynen bakalim nolacakbugun kaplicaya gidecem acaba bi sorun olur mu
Çok önermiyorlar canım kasları gevşettiği icin
Başladık bakalım hadi bismillah canımMFK arkadaşlarım nasılsınız nasıl gidiyor :) bende akıntı artmaya başladı yumurtlamam yakın sanırım hayırlısıyla hepimiz hamile kalalım inşallahbu ay olucak hamileyim hamileyim diye evrene olumlu mesaj gönderiyorum M MaviMabellee Tiniminimavihanim L Limonlu Su Orangeee Mavi Mandalina
Aminn inşallah canım inşallahBaşladık bakalım hadi bismillah canımRabbim kucağımıza doldursun
Kimbilir belki bigün Hamişler grubu açarızAminn inşallah canım inşallahhamileyim hamilesin hamile diyorum pozitiflik olarak
MFK arkadaşlarım nasılsınız nasıl gidiyor :) bende akıntı artmaya başladı yumurtlamam yakın sanırım hayırlısıyla hepimiz hamile kalalım inşallahbu ay olucak hamileyim hamileyim diye evrene olumlu mesaj gönderiyorum M MaviMabellee Tiniminimavihanim L Limonlu Su Orangeee Mavi Mandalina
Ben hergün kullanıyorum canım eşime de veriyorum çinko takviyesi de alıyoruz aminn inşallahBen sadece ilişki günü ve d vit olarak yaptım kuzucum Bakalım 7-8 günüm kaldı. Olmasa da tekrardan yılmadan devamolumlamalarımız hep daim olsun. Tek tek hamilelik haberleri alalım
18 kasım kuzum benimdeKizlar bnde arisutu omega ve d vi tyamini aldim esime ve kndime ayrica d vitamini folik asit kullaniyorum adet s9nrasi iliski oldu akıntı var ama henuz yumurtlama akintisi degil insllah bu ayy guzel haberler veirizz bu arada kizlar bnce herkes adet gununu yazsin bilelim ne dersiniz
Benim 26 kasim
O zman ilk senden alalim guzel haberii18 kasım kuzum benimde
Canim ne yaptın hastalandin miYumurtlaman geç olmuş olabilir 1 2 gün daha olmazsan bi baktir istersen
Ah keşkee amaa hiç emin değilimm kuzum Karışım alamadığım için eksik hissediyorum kendimi yurtdışında olduğum için kargo yok nasip bakalımmO zman ilk senden alalim guzel haberii
Yaa olsunn moral bozmak yok inanırsak yapariz.. ❤❤Ah keşkee amaa hiç emin değilimm kuzum Karışım alamadığım için eksik hissediyorum kendimi yurtdışında olduğum için kargo yok nasip bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?