- 20 Ağustos 2021
- 1.907
- 737
- 73
- Konu Sahibi Papatyamnm
-
Evet ama tedavinin içeriği yok sayfasında baktım daTam detayını bilmiyorum insta da gördüm mehmet fatih karslı diye bir doktor söylüyor bunu zaten mfk da isminin baş harflerinden
Arada bi hikayede paylaşıyor nasıl olduğunu ben pek anlamadım amaEvet ama tedavinin içeriği yok sayfasında baktım da
Şimdi yeni bir hastanede tedaviye başlıyorum. Eğer sonuç alamazsam iyice araştırayım bunu daArada bi hikayede paylaşıyor nasıl olduğunu ben pek anlamadım ama
İnşallah Allah hayırlısıyla nasip eder hamile kalırsınız ❤ Allah size hayırlı evlatlar nasip etsinŞimdi yeni bir hastanede tedaviye başlıyorum. Eğer sonuç alamazsam iyice araştırayım bunu da
Anlattiklarinizda eksik var gibi. Sanki doktor 8. Gun demedi de adet bittikten sonraki gün iliski olursa xxxx aralıklarla, bittikten 2 gun sonra olursa xxxx araliklaela diye anlatti. Herkesin adet döngüsü farkli. Kimisi 4 gun oluyor. 8. Gun demek kafa karıştırabilir.Ben sıkı takipçisiyim kendisinin mfk yöntemi adetin 8. Günü ilk ilişki 2 Gün ara 1 ilişki 3 Gün ara 1 ilişki 2 ara 1 ilişki şeklinde yani 2 3 2 3 veya 3 2 3 2 adetiniz düzenli ise bir de 4 3 4 3 şeklinde olanı var ve ayrıca polikistik overi olanlar mutlaka 21.günü değerlendirecek bunlara ek olarak önerdiği ve karışım tarifini kendisinin verdiği suat kayanın yaptığı arı sütü karışımını eşlerin tükenmesini tavsiye ediyo umarım yardımcı olabilmişimdir uzun oldu biraz ama kısası bu şekilde oldu anca
Canlı yayınlarını izlemeye gayret ediyorum 8. Gün ama 1 eksik 1 fazla farketmez diyor eksiklerim varsa düzeltebilirsinAnlattiklarinizda eksik var gibi. Sanki doktor 8. Gun demedi de adet bittikten sonraki gün iliski olursa xxxx aralıklarla, bittikten 2 gun sonra olursa xxxx araliklaela diye anlatti. Herkesin adet döngüsü farkli. Kimisi 4 gun oluyor. 8. Gun demek kafa karıştırabilir.
8 ile 10.gun ilişki olabilir dedi en erken yumurtlama adetin 8.gunu dedi mesela adet bitip ertesi gün ilişki olursa sonra 3-2-3-2 ilişki olsun dedi 8.gun ilişkiyi olduysa 3-4-3 dedi galiba yanlış anlamadiysamAnlattiklarinizda eksik var gibi. Sanki doktor 8. Gun demedi de adet bittikten sonraki gün iliski olursa xxxx aralıklarla, bittikten 2 gun sonra olursa xxxx araliklaela diye anlatti. Herkesin adet döngüsü farkli. Kimisi 4 gun oluyor. 8. Gun demek kafa karıştırabilir.
Anam bu da kafa karıştırır en klasik gün aşırı olsun en temizi.8 ile 10.gun ilişki olabilir dedi en erken yumurtlama adetin 8.gunu dedi mesela adet bitip ertesi gün ilişki olursa sonra 3-2-3-2 ilişki olsun dedi 8.gun ilişkiyi olduysa 3-4-3 dedi galiba yanlış anlamadiysam
Ayrıca en erken yumurtlama 8. Gün dediğine eminim defalarca soruldu çünkü döngü farklı olabilir ama yumurtlama adetten 14 gün önce diye biliyorumAnlattiklarinizda eksik var gibi. Sanki doktor 8. Gun demedi de adet bittikten sonraki gün iliski olursa xxxx aralıklarla, bittikten 2 gun sonra olursa xxxx araliklaela diye anlatti. Herkesin adet döngüsü farkli. Kimisi 4 gun oluyor. 8. Gun demek kafa karıştırabilir.
Sanırım herkes farklı anlamış8 ile 10.gun ilişki olabilir dedi en erken yumurtlama adetin 8.gunu dedi mesela adet bitip ertesi gün ilişki olursa sonra 3-2-3-2 ilişki olsun dedi 8.gun ilişkiyi olduysa 3-4-3 dedi galiba yanlış anlamadiysam
lay lay LOMSanırım herkes farklı anlamışen iyisi mektup yazıp sormak ayrıntılı bi şekilde 3 4 3 veya 4 3 4 olanı p.overli için diye biliyorum
Ben her türlü ayak uyduramiyorumAnam bu da kafa karıştırır en klasik gün aşırı olsun en temizi.
Ben iyice araştırdım. Stresten arınıp ilişki günlerini takip ettim okey diyelim. Ama propolis e arı sütü de yemek lazımmış. Yemesek olmaz mı acabaBi tedavi degil de yontem sanirim yumurtlama takibi olmadan regl sonrasi iliski gunune gore belli araliklarla iliski tavsiye ediyo stresten uzak olmak falan lazimmis ovulaayon testleei stres yaotigindan bu yontemi oneriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?