Hamilelik belirtisi olabilir mi?

tazeevlihephasta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2020
58
7
36
28
arkadaşlar merhaba. son adetim 12 martta oldu. 20 martta ilişkiye girdik, uygulamaya göre düşük ihtimal olan bir gündü ama ona çok takılmıyorum. bugün bir mide bulantısı baş ağrısı var üzerimde. sanki arada da böyle kasıklarımda hafif bir ağrı oluyor ama tam değil. hamilelik olabilir mi sizce? hemen belirti verir mi yani,erken gebelik testi aldım kargo ile onu bekliyorum. ben aslında bir deneme ile ihtimal vermiyorum şans işi bu bilemedim :)

arkadaşlar merhaba. son adetim 12 martta oldu. 20 martta ilişkiye girdik, uygulamaya göre düşük ihtimal olan bir gündü ama ona çok takılmıyorum. bugün bir mide bulantısı baş ağrısı var üzerimde. sanki arada da böyle kasıklarımda hafif bir ağrı oluyor ama tam değil. hamilelik olabilir mi sizce? hemen belirti verir mi yani,erken gebelik testi aldım kargo ile onu bekliyorum. ben aslında bir deneme ile ihtimal vermiyorum şans işi bu bilemedim :)
Valla belli olmaz olabilirsiniz de. Benimde erken başlamıştı belirti şüphelenip kan verdim çıkmadı sonra regle iki gün kala yine gittim çünkü emin gibiydim ve kanda çıkmıştı. Şimdi gelse bile hemen yapmayın regle iki gün kala dayanabilirseniz gecikince yapın

Ya benimde son adet tarihim 8 marttı 9 marttan beri ovulasyonla takip ediyordum ve yumurtlama günü değerlendirdim 5 nişanda adet olmam gerekiyor daha 9 gün var ama dün ve bugün kasıklsrımda kas agırısı gibi ağrılar var ara ara yani ve 2 gümdür de beyaz akıntım olmaya başladı belirti olabilir mi sizce

Back
X