- 5 Nisan 2021
- 409
- 311
- 27
- Konu Sahibi melisaamelisaa
Büşra valla bu ay tutarsa inslalh küçük bir hediye gondermek isterim sana ya insllahRica ederim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Büşra valla bu ay tutarsa inslalh küçük bir hediye gondermek isterim sana ya insllahRica ederim :)
Ay canım çok tatlısın teşekkür ederim düşünmen yeter inşallah hayırlısıyla tutar hep beraber mutlu oluruzBüşra valla bu ay tutarsa inslalh küçük bir hediye gondermek isterim sana ya insllah
InsalalhhAy canım çok tatlısın teşekkür ederim düşünmen yeter inşallah hayırlısıyla tutar hep beraber mutlu oluruz
AMİİİNNNDeneyenler yazar buraya inşallah hepimizin tutar
Bugün saat 22:00’da güzel yayın olacak KuzummAMİİİNNN
Evet bakacağım fırsat bulursam kuzumBugün saat 22:00’da güzel yayın olacak Kuzumm
Telegram grubuna katılmadım ben d vitamini farmasiden aldımKızlar merhaba bende mfk ya düşücem galiba bu ay ki adetimi bekliyorum eşimle birlikte ortak kararımız benden çok o bu yöntemi denememizi istedi deneyeceğiz sanırım şimdi şunu soracağım telegram sayfası varmış katılan var mı telegrama link falan bişey paylaşabilir mi bide d vitamini hangi marka aldınız ben doktorumdan tavsiye istedim Qfolat diye bı folik asit önerdi içinde d vitamini falan varmış siz hangisini aldınız
Bence de şans vermede fayda var baksana ne kadar güzel haberler alıyoruz canım doktor bugün hikayesinde paylaşmıştı Telegram sayfasını Ben normal D vitamini kullanıyorum damla şeklinde Bir de omegalı Folik Asst kullanıyorumKızlar merhaba bende mfk ya düşücem galiba bu ay ki adetimi bekliyorum eşimle birlikte ortak kararımız benden çok o bu yöntemi denememizi istedi deneyeceğiz sanırım şimdi şunu soracağım telegram sayfası varmış katılan var mı telegrama link falan bişey paylaşabilir mi bide d vitamini hangi marka aldınız ben doktorumdan tavsiye istedim Qfolat diye bı folik asit önerdi içinde d vitamini falan varmış siz hangisini aldınız
Çok iyi yapmışsın canım şifa olsun yayın çok güzeldi yaAldigim d vitaminii bu Eki Görüntüle 2946744
Hayla devam rdiyor doktor bey smdi omega 3 de eklendi mfk yontemineÇok iyi yapmışsın canım şifa olsun yayın çok güzeldi ya
Anladim canım hayırlısı olsun hepimiz için inşallahTelegram grubuna katılmadım ben d vitamini farmasiden aldım
Bende folik asit kullanıyorum folidoce diye dün doktorumun hemsiresiyle görüştüm d vitamini için QFOLAT diye bi folik asit önerdi içinde d vitamini varmış acaba onu mu kullansam yoksa direk d vitamini mi alsam eczaneden karar veremedimBence de şans vermede fayda var baksana ne kadar güzel haberler alıyoruz canım doktor bugün hikayesinde paylaşmıştı Telegram sayfasını Ben normal D vitamini kullanıyorum damla şeklinde Bir de omegalı Folik Asst kullanıyorum
Bence ayrı şekilde al canım etki etmesi açısından daha önemliBende folik asit kullanıyorum folidoce diye dün doktorumun hemsiresiyle görüştüm d vitamini için QFOLAT diye bi folik asit önerdi içinde d vitamini varmış acaba onu mu kullansam yoksa direk d vitamini mi alsam eczaneden karar veremedim
Evet haklısınız sizin kullandığınız bir marka var mı acabaBence ayrı şekilde al canım etki etmesi açısından daha önemli
Ocean olanı kullanan çook kişi var canımEvet haklısınız sizin kullandığınız bir marka var mı acaba
Tamam canım teşekkür ederimOcean olanı kullanan çook kişi var canım