- 5 Nisan 2021
- 409
- 311
- 23
- 27
- Konu Sahibi Papatyamnm
Büşra valla bu ay tutarsa inslalh küçük bir hediye gondermek isterim sana ya insllahRica ederim :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büşra valla bu ay tutarsa inslalh küçük bir hediye gondermek isterim sana ya insllahRica ederim :)
Ay canım çok tatlısın teşekkür ederim düşünmen yeter inşallah hayırlısıyla tutar hep beraber mutlu oluruzBüşra valla bu ay tutarsa inslalh küçük bir hediye gondermek isterim sana ya insllah![]()
InsalalhhAy canım çok tatlısın teşekkür ederim düşünmen yeter inşallah hayırlısıyla tutar hep beraber mutlu oluruz![]()
AMİİİNNNDeneyenler yazar buraya inşallah hepimizin tutar![]()
Bugün saat 22:00’da güzel yayın olacak KuzummAMİİİNNN
Evet bakacağım fırsat bulursam kuzumBugün saat 22:00’da güzel yayın olacak Kuzumm![]()
Telegram grubuna katılmadım ben d vitamini farmasiden aldımKızlar merhaba bende mfk ya düşücem galibabu ay ki adetimi bekliyorum eşimle birlikte ortak kararımız benden çok o bu yöntemi denememizi istedi deneyeceğiz sanırım şimdi şunu soracağım telegram sayfası varmış katılan var mı telegrama link falan bişey paylaşabilir mi bide d vitamini hangi marka aldınız ben doktorumdan tavsiye istedim Qfolat diye bı folik asit önerdi içinde d vitamini falan varmış siz hangisini aldınız
Bence de şans vermede fayda var baksana ne kadar güzel haberler alıyoruz canım doktor bugün hikayesinde paylaşmıştı Telegram sayfasını Ben normal D vitamini kullanıyorum damla şeklinde Bir de omegalı Folik Asst kullanıyorumKızlar merhaba bende mfk ya düşücem galibabu ay ki adetimi bekliyorum eşimle birlikte ortak kararımız benden çok o bu yöntemi denememizi istedi deneyeceğiz sanırım şimdi şunu soracağım telegram sayfası varmış katılan var mı telegrama link falan bişey paylaşabilir mi bide d vitamini hangi marka aldınız ben doktorumdan tavsiye istedim Qfolat diye bı folik asit önerdi içinde d vitamini falan varmış siz hangisini aldınız
Çok iyi yapmışsın canım şifa olsun yayın çok güzeldi yaAldigim d vitaminii bu Eki Görüntüle 2946744
Hayla devam rdiyor doktor bey smdi omega 3 de eklendi mfk yontemineÇok iyi yapmışsın canım şifa olsun yayın çok güzeldi ya![]()
Anladim canım hayırlısı olsun hepimiz için inşallahTelegram grubuna katılmadım ben d vitamini farmasiden aldım
Bende folik asit kullanıyorum folidoce diye dün doktorumun hemsiresiyle görüştüm d vitamini için QFOLAT diye bi folik asit önerdi içinde d vitamini varmış acaba onu mu kullansam yoksa direk d vitamini mi alsam eczaneden karar veremedimBence de şans vermede fayda var baksana ne kadar güzel haberler alıyoruz canım doktor bugün hikayesinde paylaşmıştı Telegram sayfasını Ben normal D vitamini kullanıyorum damla şeklinde Bir de omegalı Folik Asst kullanıyorum![]()
Bence ayrı şekilde al canım etki etmesi açısından daha önemliBende folik asit kullanıyorum folidoce diye dün doktorumun hemsiresiyle görüştüm d vitamini için QFOLAT diye bi folik asit önerdi içinde d vitamini varmış acaba onu mu kullansam yoksa direk d vitamini mi alsam eczaneden karar veremedim
Evet haklısınız sizin kullandığınız bir marka var mı acabaBence ayrı şekilde al canım etki etmesi açısından daha önemli![]()
Ocean olanı kullanan çook kişi var canımEvet haklısınız sizin kullandığınız bir marka var mı acaba
Tamam canım teşekkür ederimOcean olanı kullanan çook kişi var canım