- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 29
Ahaa bildim,bildiyimiz adi lobya da hə?sabahdan girişim lobya merciyə Allah ağzından eşitsinHe göyerti..yaşıl mercimek..Lobya..Et qalacaqsan..özüde sende övlad var..daha hasant olacaq
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahaa bildim,bildiyimiz adi lobya da hə?sabahdan girişim lobya merciyə Allah ağzından eşitsinHe göyerti..yaşıl mercimek..Lobya..Et qalacaqsan..özüde sende övlad var..daha hasant olacaq
Amin Allah.Can he qizlarla danışiram..Allah tezlikle senide sevindirsin canımHə bildim can, çox sağol,Allah sağ salamat qucağına almayı nəsib eləsin çox sevindim həqiqətən,bayaq qızlar danışanda gördüm yaziblar ki Niqu da hamilədi ele sevindim tez girib baxdim yazişmalara testin şəklin gördüm
AminnAmin Allah.Can he qizlarla danışiram..Allah tezlikle senide sevindirsin canım
Ağ Lobya yoxdu..salatlara edirike..bax ondantoyuq et qat salatlara .seherler yumurta ye.Sonra rahim üçün balqabaq tumu çitlayirdim...amma duzsuz.Ahaa bildim,bildiyimiz adi lobya da hə?sabahdan girişim lobya merciyə Allah ağzından eşitsin
Merhaba sorun neydi?Merhaba kızlar Bu ay mfk es paketi denemeye basladik eşimle 1 hafta oldu kullanali. Adetime 11 gun var belki faydasi olmuşturda inşAllah nasip olur artık. 3 yildan beri korunmuyoruz 2 defa kimyasal gebelik oldu daha olmadi. Mfk ya baslayan varsa buyrun beraber bekleyelim birbirimize destek olur fikir veririz.
Edirem..ovladı olmayanlara hemişe etmişem..heç hamile olmayanda bele..her kesin övladi olsun.Hamile olsan yazAminn
Dua elə mənə də
Hamilələrin duası daha tez qəbul olur
Həə keyfiyətli,xeyirli qidalar yeyim ondaAğ Lobya yoxdu..salatlara edirike..bax ondantoyuq et qat salatlara .seherler yumurta ye.Sonra rahim üçün balqabaq tumu çitlayirdim...amma duzsuz.
Allah razı olsun həə mütləq xəbər edəcəmEdirem..ovladı olmayanlara hemişe etmişem..heç hamile olmayanda bele..her kesin övladi olsun.Hamile olsan yaz
Kök yumurtanın çatlatmasina çok komek edir..Yoldaşında diqqet etsin..her şey senlik deyil..özüde spermde problem varsa..lap Cox diqqet etmelidi..Bitter şokolad ver ilişkiden evvel..kecibuynuzu ver..kök o da yesinHə
Həə keyfiyətli,xeyirli qidalar yeyim onda
Sabahdan aldiraram balqabaq tumu xoşlayıram yeyərəm
Aybaşı 11-12ci günündən də kök yeyerem
Vereceksen..men qaldıysam sende qalacaqsan emin olAllah razı olsun həə mütləq xəbər edəcəm
Təki 6 ildən sonra o şad xəbəri verim
Hə eşitmişəm,yeyecəm inşaallahKök yumurtanın çatlatmasina çok komek edir..Yoldaşında diqqet etsin..her şey senlik deyil..özüde spermde problem varsa..lap Cox diqqet etmelidi..Bitter şokolad ver ilişkiden evvel..kecibuynuzu ver..kök o da yesin
O eş paketi komek edecek..Athena advictorda Cox yaxsidi..amma men almaq isteyirdim..gördüm hamileyemHə eşitmişəm,yeyecəm inşaallah
Yoldaşımda hər şey qaydasında faiz hərəkətlilik qaydasındadi
Əlavə xeyir olaraq azoperm aldım
Birlikde həm eş paketini həmde o dərmanlari içirik
Hadi inşaallahVereceksen..men qaldıysam sende qalacaqsan emin ol
Advictor almışam içirəmO eş paketi komek edecek..Athena advictorda Cox yaxsidi..amma men almaq isteyirdim..gördüm hamileyem
He Cox yaxsidi..Athena yumurtanı coxaldir..amma sen et bunlarla.qalacaqsan..sen inan yeterkiAdvictor almışam içirəm
Athena yox idi satışda gərək çox gozləyəydim
Ona görə elə bunlari aldim tərkibin oxuyub araşdırdım superdie oqəder xeyirlidi
İnanırsan sənin,obiri qızların mfk ilə hamilə qaldığınızi eşitdim daha da inamim artdıHe Cox yaxsidi..Athena yumurtanı coxaldir..amma sen et bunlarla.qalacaqsan..sen inan yeterki
He biz ona göre yaziriqki..basqa qizlarda inansın..alsın..Men danısıram her gün qizlarla.Onu dinledim...amma yuxuya yedirdim..cixsa etmedim.Dua edirdim hedsiz coxİnanırsan sənin,obiri qızların mfk ilə hamilə qaldığınızi eşitdim daha da inamim artdı
Meditasiyalara qulaq asıram onlar çox yaxşı təsir edir mənə
Dua hər an edirem, əlavə olaraq şüuraltı qorxularim var onlar olmasın deyə qulaq asıramHe biz ona göre yaziriqki..basqa qizlarda inansın..alsın..Men danısıram her gün qizlarla.Onu dinledim...amma yuxuya yedirdim..cixsa etmedim.Dua edirdim hedsiz cox
He o zaman dinleDua hər an edirem, əlavə olaraq şüuraltı qorxularim var onlar olmasın deyə qulaq asıram
Ləzzət edir bütün bədənim dincəlir dinləyəndə
merhaba sorun varmı bilmiyorum doktora sadece hormon testime baktirip ultrasonla bakti temiz çıktı yeniden gitmeyi dusunuyorumMerhaba sorun neydi?