mrb arkadaşlar.ben formunuza yeni üye oldum..konu başlığınında dediği gibi bir derdim var!..nerden nasıl başlanır bilmiyorum ama size en baştan anlatayım umarım okuyup sıkılmaz yarısında bırakıp beni yalnız bırakmazsınız.şu an akla mı ihtiyacım var teselliye mi bende bilmiyorum..ailemin yanından ilk kez ayrılıodum ilk kez bilmediğim bi memlekete bilmediğim insanların bilmediğim hayatların yanına gittim yani üniversiteyi kazandım.okula gittiğimde bi erkek arkadaşım vardı ama araya mesafe girince falan filan ayrıldık ben ondan başkasını sevemicemi düşündüm kapadım kendimi.devlet yurdunda kalıodum 6 kişi kümes gibi biyer ama içi öle sevgi doluyduki insan bazen herşeyi unutuodu..aradan zaman geçti başka biri çıktı karşıma(adı deniz) bilirsiniz işte kız milleti çabuk unutmaz herşeyi..hazır değilim ben hiç bişeye dedim ve onun umutlarını kırdım benle olan.ama hiç vazgeçmedi yaz tatillerinde msj atardı arardı sorardı..sonra ben buna benle bilmesi gereken bişeyi dedim ''ben aleviyim''.(haliyle o da sünni)..bana benden bunun için mi kaçtın dedi hayır dedm hayatımda şu an kimseyi istemiyorum hele böle farklı gruplardan daha da zor olur dedim.neyse kapandı konu.denizle konuşurken onun liseden arkadaşıyla öss ye hazırlanırken aynı yerde çalışmışız.çocuk denizden numaramı istemiş.meğer o çocukta severmiş beni.o da vermiş benm ona ne cvp vereceğimi merak edip ben onada hayır dedim.ayrıca ben 2 yıl denizin lisesinn karşısında bi cafede garsonluk yaptım o da gelirmiş oraya lisedeyken düşünsenize yıllar önce başlamış bizim kader ağlarımız..neyse gel zaman git zaman diğer bi dönem başladı tekrar okula dönme vaktiydi.sabah erkenden otogarda indim arkadaşım alacaktı beni ama aksilik çıktı gelemedi bi sürü valizle kaldım cepte parada yok taksiyede binemiyorum.bende denizi aradım ve onların evinde hiç bi şekilde telefon çekmez.o gün sadece onun telefonu çekiomuş.sabah 6da aradım noldu dedi.benm kontr yok ben otogardayım eşyam var senden başkada arıcak kimsem yok demeye kalmadan tlfn kapandı.tekrar aradı burda hat çekmio dışarı çıktım ee noldu dedi yardım edebilirmisin dedm hemen geldi aldı.yurda gittik.ama gel gör ki aksilik yurtta kapalıymış tadilata girmiş bi gün sonra açılcakmış.bi gün kalcak yer için baya uzaktan bi akrabayı aradı bizimkiler geldi aldılar beni.denize orda saol dedim gittim.ve sonra gittiğim evden bi cami gözüküodu YÜCE RABBİME en içten dileklerimle bana en hayırlısı neyse onu yaz mutlu olmak istiyorum bana bi yol göster dedim. gözlerim doldu aradan 10dk geçti deniz aradı naptın die.geldm dedm tamam dedi kapadı.neyse gün geçtikçe ben bunu sevmeye başladım ve oda arkadaşım şu çocuğa kalbinin anahtarını verecek bi msj atalım dedi attı.sabah benle buluşmak istediğini söledi.o gün gittim ve nası olduğunu anlamadan bi ilişkinin ortasında buldum kendimi.ama yıllar geçti ben ona iyce bağlandım.kocaman 4 yılımız aynı şehirde geçti.yol paramız bile olmadığı zamanlar oldu kaçak tren yolculuğu yaptık:)..burstan önce para biterdi simite talim yaşadık.ama o kadar mutluyduk ki..bi gün inanılmaz derecede birden kar bastırdı çok alakasız bi yolda gidioruz nası geldiğimizi bile bilmioruz kafamı kaldırdım evet ordaydım Allahtan onu dilediğim caminin önündeydim.kubbesine baktım huzur dolu gülümsedim.soğuk havanın ortasında sıcacıktı yüreğimiz..böyle derken 3.sınıfa geldik.iş artık ciddiye biniyordu.bu ailesine herşeyi anlatmış.ailesi kesinlikle istemedi beni.elimden su bile içmiceklerini sölemişler..bu bana soğuk davranmaya başlamıştı.ben cesaretimi topladım ayrılalım o zaman böle olcaksa dedim ama öle bi ağladıki bi erkeğin nasıl acı çektiğini yüreğimde hissettim hayır onuda istemiyorum dedi.benm için tek bişe yapmanı istiyorum dua ve namaz öğren sadece öğren anneme öğrendi dicem onu yapıp yapmamak sende ben sana asla baskı etmicem ben seni böle sevdim ama onlarıda susturmanın yolu bu dedi tamam dedim onada..neyse zaman bitti ve mezuniyetimiz geldi.ailesi geldi.babası ondan benide çağrmamı istemiş.geldim yanlarına.sonra mezuniyet bitince biyere gidip bişeler içelim konuşalım dediler tmm dedm.sonra bi mescit gördüler namaz kılalım şurda dediler ama arabayı sokacak yer yoktu ilerde bi yerde buluruz dedik sürdük arabayı o da ne yine aynı yerdeydim onu YÜCE RABBİMDEN dilediğim yerde bu kezde ailesiyle gelmiştim oraya.annesiyle birlikte girdik namaz kılacak yere namazı daha öğrenmemiştim arkasında durdum ve kollarımı acıp bi fatiha okudum ve sana geldim Rabbim ya da sen bizi sana getirdin dedim.nolur onu bana yaz beni ona dedm.neyse bitti namaz indik aşağı cafe vardı oturduk konuştuk.herşeye tamam dedm..daha sonra denizin memleketine geldim bi iş için.annesi beni yemeğe çağırdı gittim ordanda bizi akrabalarına yolladı gezdik herkesi..daha sonra eve geldim.iyi kız falan demişler ama gene aynı mezhep açılmış.olmaz ailesiyle nası yapcaz nası etcez die bi sürü nasihat etmişler buna.annesi denizle ettiğimiz kavgaları dinlemiş telefonda.o kız kıskanç sorunlu falan demiş.senin gözünü boyamış yarın bi gün evlenince çıkar ortaya demiş.yengeleride aynı demiş...deniz beni savunmuş orda onla yıllardır ben birlikteyim artık açılmasını istemiyorum bu konunun demiş.o sana saygısızlık sende ona saygısızlık yaparsan zaten karşınızda ben olurum demiş..deniz gelecek ay askere gitcek.hele bi git gel de askere demişler...napcamı kime dert yancamı bilmiyorum..artık onu bırakamıyorumda..aşk değil bu alışkanlık mı bağlılık mı bilmiyorum elimden böle gitmesini istemiyorum.ben mücadele ediyorum ama karşımda daha çok insan var.ben tek kiişi savaşıyorum onlar onu kuşatmış durumda...şimdi yüzünü bile görmediğim sizlere hayatımın bi kesitini yansıttım..bana bişeler diyin napcamı nası dayancamı bilmiyorum.........şimdiden hepinize sonuna kadar okuduğunuz için teşekkür ediorum..