Mevlana değilim motivasyon için gel !

IMG_20221025_090908.jpg
North River North River aylık hedefte belirleyelip not alalom tatlım
Kasım 25 te 74 kiloyum yüzde bi milyon😎

Kahvaltı işi tamam hemen bi form çayı yapıyım o sogurkrn işlere girişiyim ..An itibariyle 4ooo adımdayım sabaha yürüyüşe çıktım lakin komşum süt almaya gidelim diyince devamını getıremedım :KK43:akşam bi yarım saat eliptık yaparım 1 saatlik spor yapılmış olur🏃‍♀️🏃‍♀️

Sen zayıflayabileceğini kanıtla kendine yeter 😂Resmen içimizdeki ses dalga geçiyor bizle şişko patates diye🤣🤣🤣
Icimdeki sesi susturmaliyim cikolata diye bagirani :sinirli:
Eki Görüntüle 3150733 North River North River aylık hedefte belirleyelip not alalom tatlım
Kasım 25 te 74 kiloyum yüzde bi milyon😎
Yazdim bunu liste yapcam canim pcden kizi uyutunca
Hayirli ugurlu olsun baslangicimiZ
Afiyet olsun cnm ilk hedefimiz şu 8lerden kurtulmak olsun kekliğim ya
78 ilk hedef insallah kasimda 76 ben senin kadar hizli veremesemde 76 kasimda
Üşengeçliğinizden kahvaltıyw salata yapmıyorsunuz😁bi deneyin nasıl az yedırıyor gün içinde tok tutuyor
Kiz sagliksiz beslenince ben kahvalti bile etmiyorum sen salata mi yapiyorsun valla tok tutuyor su ekledigim bir avuc yesillik bile aslinda
Kahvaltı işi tamam hemen bi form çayı yapıyım o sogurkrn işlere girişiyim ..An itibariyle 4ooo adımdayım sabaha yürüyüşe çıktım lakin komşum süt almaya gidelim diyince devamını getıremedım :KK43:akşam bi yarım saat eliptık yaparım 1 saatlik spor yapılmış olur🏃‍♀️🏃‍♀️
Afiyet olsun benim daha 1700 de yeni harekete gececegim cumaya kadar spor yok bende bugun fazladan yemek yapacagim annem bide yemekle ugrasmasin cocuklar yeter zaten ona persembe sabah cikacak hastaneden cuma spora baslarim insallah

Kusura bakmayın sohbetinize dahil olmak zorunda hissettim kendimi. Bir emzirme danismanindan gördüm diyordu ki, sürdüğünüz kremleri alıp yiyemiyorsaniz memenizin ucuna da sürmeyin çünkü bebekler kremin kimyasallarını emerken alıyorlarmış. Tamamen güvenilir tek işe yarayan malzeme var o da gümüş kapak arkadaşımızın da dediği gibi. Active silverin 99 ayar saf gümüş kapak olmasına dikkat edin. Emzirin kapatın tekrar açıp emzirip tekrar kapatın. Emzirme öncesi temizlemeye gerek yok. Sadece gümüş kapağı günlük yikamanizda fayda var temizlik açısından. Yoksa çocuğa hiç bir zararı yok. Gümüş kapağın içindeki iyonlar meme ucundaki yarayı hızlı bir şekilde iyileştiriyormuş. Kesin sonuç vermeyen ve çocuğa geçen değişik değişik kremler surmektense bunu denemenizi tavsiye ederim en azından çocuğa etkisi yok ve kremlerden daha yüksek sonucu var. Diğer önerilerim evde varsa sarı Kantaron yağı sürün sık sık. Üstünü makyaj pamuguyla kapatın ki çamaşırınıza bulaşmasın. Ayva çekirdeği jeli yapabilirsiniz evde ayvaniz varsa. Yapımı çok kolay internetten bakıp yapabilirsiniz. Bunlar meme ucu için sağlıklı öneriler. Memenizde ağrı oluyorsa memenize soğuk kompres uygulayın. Sıcak uygularsaniz süt akımı daha çok hızlanır daha fazla şişer ve mastite doğru gider. Soğuk uygulama memedeki gerginliği alır rahatlatır birazda elle Sağım yaparsanız memenizdeki ağrı da gecmis olur. İğneyle filan da patlatmayin lütfen süt kanalları tikaliysa zaten elle Sağım yaparsanız kanallar açılacaktır. Pompayla demiyorum aman pompadan uzak durun ben o illet yüzünden mastit oluyordum az kalsın. Inşallah faydali olur yazdiklarim :KK200:
Uzun uzun yazmışsın çok teşekkür ederim bugün su gumus kapak işini halledeyim dayanılmaz hale geldi coktan🥰🥰
Günaydın bu alemın en en en azimli kızları ❤️❤️
Dünün motivasyonumu sebeptir bilmem sabah erkenden uyandım saat 5.3o da
Bu saatte kadar okadar verimli geçtiki ara ara yaptıgım ama alışkanlık haline getiremediğim erken kalkma işini tekrardan başlamaya karar verdim..
Barış Özcan'ın 4o sabah erken jalk zinciri kırma videosunu izlemiştim o sistemi uyguluycam
Kendime kendimi kanıtlamam lazım 😬irademin nekadar güçlü oldugunu kendim için neler yapabıldıgımı föstermrm gerekiyor💪✌️
Maşallah canım erken kalkmak şuan hiç benlik değil😅ne kadar çok uyuyabilirsem kardır modundayim
Günaydin kizlar :KK68: Eki Görüntüle 3150696 ilk tarti fotosu benden gelsin .

Oglumu okula biraktim , kizimla kahvalti yapacağız
Hadi bakalım çar çabuk gitsin yağlar
Eki Görüntüle 3150701 kahvalti 345 cal 16.5g karbonhidrat (low carbon aralikli oruç) (toplam günluk karbon 60g gecmeyecek sekilde )
Afiyet olsun canım güzel baslamissin
Sen cabuk zayıflarsın bacım bu koşturmaya :KK66:
Okul başladığından beri böyleyim canım boğaz durmuyor ki
Haftaya 8lerdesın Allah'ın izniyle cnm💃💃
Aminnn
Kolay gelsin canım 😘
Sağol canım

Sagol canimcim . Sen ne yaptin devam mi ise deneme bitti mi

Esinde gec geliyor ya dilosum. Mutfaklara 18den sonra giris yasagi gelmeli

1 cikilata olabilir kahve yanina 😁
Zaten part time başladim canım. Haftasonu için anlastik aramasalarda gidicem. Ama haftaarasi duruma göre arayacaklar uygun olursam gidicem
Yeni bir tempo vucud bi nroluyoz demiştir tabi😁Anlaşmazlıklar da İş hayatının cilveleri sen baş edersin:KK66:
Evet ya alışmak biraz zor oldu

X