- 31 Aralık 2015
- 41.448
- 132.626
-
- Konu Sahibi North River
Teşekkür ederim,iyiyim bende. Bu hafta biraz hastane işleri üst üste geldi bol koşturmacali devam ediyor. İş şimdilik idare eder. İlk iki sefer gittiğimde ayaklardan kaynaklı ölüyorum sandımTeşekkür ederiz canım benimnasılsın iş nasıl gidiyor
Göğüs ucu yarası mi var. Mesajları tam olarak göremedim. Tam 4 ay ben kapaksız çamaşır giyemedim canım. Süt kabarcığı oldum, yara oldu, tıkanıklık olduZüğürt tesellisiyarın tartıyı merak ediyorum fotoğraf alicaz dimi akıllı tartinin uygulaması olur mu North River
Çalışmaya mi başladın canım hayırlı olsunTeşekkür ederim,iyiyim bende. Bu hafta biraz hastane işleri üst üste geldi bol koşturmacali devam ediyor. İş şimdilik idare eder. İlk iki sefer gittiğimde ayaklardan kaynaklı ölüyorum sandımen son pazar günü gittiğimde o kadar acı yoktu. Sadece boyun sırt ağrım oluyor. Ortamda fena sayılmaz pazar günü birisiyle hafif atistik ama patron gelme diyene kadar devam
Göğüs ucu yarası oldu canım uçları tuz basilmis gibi yanıyor açıyor dediklerine bakayımGöğüs ucu yarası mi var. Mesajları tam olarak göremedim. Tam 4 ay ben kapaksız çamaşır giyemedim canım. Süt kabarcığı oldum, yara oldu, tıkanıklık olduen son sadece garmastan pomad işe yaradı mavi bir krem acımaya kızarmaya başlasa hemen sürüyordum
Part time başladim canım. Haftasonu çalışma. Bazen haftaici de bir iki gün gidicem iş olursaÇalışmaya mi başladın canım hayırlı olsun
Göğüs ucunda beyazlık kabuklanma varsa süt kabarcığı vardır onu açmak gerekiyor. Ben bir iki kez kendim zeytinyağı ve o kremle yumuşatip iğneyle deriyi açtım. Bir seferinde fark edemedim mastır oldumGöğüs ucu yarası oldu canım uçları tuz basilmis gibi yanıyor açıyor dediklerine bakayım
Sagol canimcim . Sen ne yaptin devam mi ise deneme bitti miHayırlı olsun topiginiz
Esinde gec geliyor ya dilosum. Mutfaklara 18den sonra giris yasagi gelmeliHiç bitmiyor mutfak mesaim benımevimin direğine kızartma yaptım salata yapıcam bırazdan da.. 5 dk dınlenıyım diyorum onda da kızım oyun oynayalım diye pacalarıma yapısıyor
1 cikilata olabilir kahve yaninaHiç mi yok2oo kaloridemi olmaz
Sorma şu geç gelme işi olmasa bu pahalılıkta market işletmesi benım için büyük rahatlıkSagol canimcim . Sen ne yaptin devam mi ise deneme bitti mi
Esinde gec geliyor ya dilosum. Mutfaklara 18den sonra giris yasagi gelmeli
1 cikilata olabilir kahve yanina
Yeni bir tempo vucud bi nroluyoz demiştir tabiTeşekkür ederim,iyiyim bende. Bu hafta biraz hastane işleri üst üste geldi bol koşturmacali devam ediyor. İş şimdilik idare eder. İlk iki sefer gittiğimde ayaklardan kaynaklı ölüyorum sandımen son pazar günü gittiğimde o kadar acı yoktu. Sadece boyun sırt ağrım oluyor. Ortamda fena sayılmaz pazar günü birisiyle hafif atistik ama patron gelme diyene kadar devam
Adım atamama halin buysa
Yok canım sadece yanma ve ağrı var çatlaklari görüyorum barız bir şekildeGöğüs ucunda beyazlık kabuklanma varsa süt kabarcığı vardır onu açmak gerekiyor. Ben bir iki kez kendim zeytinyağı ve o kremle yumuşatip iğneyle deriyi açtım. Bir seferinde fark edemedim mastır oldum
4 posta okula gitgel yapıyorumAdım atamama halin buysa
Ben daha yatamadım bacım küçük yatsa büyük kalkıyor büyük yatsa ortanca kalkıyor amaç annemizi uyutmayalimSayfamız yeni pırıl pırıl yalandan bi paspas atıp kapatıyorum ışıkları hadi iyi geceler
Kusura bakmayın sohbetinize dahil olmak zorunda hissettim kendimi. Bir emzirme danismanindan gördüm diyordu ki, sürdüğünüz kremleri alıp yiyemiyorsaniz memenizin ucuna da sürmeyin çünkü bebekler kremin kimyasallarını emerken alıyorlarmış. Tamamen güvenilir tek işe yarayan malzeme var o da gümüş kapak arkadaşımızın da dediği gibi. Active silverin 99 ayar saf gümüş kapak olmasına dikkat edin. Emzirin kapatın tekrar açıp emzirip tekrar kapatın. Emzirme öncesi temizlemeye gerek yok. Sadece gümüş kapağı günlük yikamanizda fayda var temizlik açısından. Yoksa çocuğa hiç bir zararı yok. Gümüş kapağın içindeki iyonlar meme ucundaki yarayı hızlı bir şekilde iyileştiriyormuş. Kesin sonuç vermeyen ve çocuğa geçen değişik değişik kremler surmektense bunu denemenizi tavsiye ederim en azından çocuğa etkisi yok ve kremlerden daha yüksek sonucu var. Diğer önerilerim evde varsa sarı Kantaron yağı sürün sık sık. Üstünü makyaj pamuguyla kapatın ki çamaşırınıza bulaşmasın. Ayva çekirdeği jeli yapabilirsiniz evde ayvaniz varsa. Yapımı çok kolay internetten bakıp yapabilirsiniz. Bunlar meme ucu için sağlıklı öneriler. Memenizde ağrı oluyorsa memenize soğuk kompres uygulayın. Sıcak uygularsaniz süt akımı daha çok hızlanır daha fazla şişer ve mastite doğru gider. Soğuk uygulama memedeki gerginliği alır rahatlatır birazda elle Sağım yaparsanız memenizdeki ağrı da gecmis olur. İğneyle filan da patlatmayin lütfen süt kanalları tikaliysa zaten elle Sağım yaparsanız kanallar açılacaktır. Pompayla demiyorum aman pompadan uzak durun ben o illet yüzünden mastit oluyordum az kalsın. Inşallah faydali olur yazdiklarimYok canım sadece yanma ve ağrı var çatlaklari görüyorum barız bir şekilde
Supersin dilegim ama ben kalkamam valla 5.30 da uykumu kanitlasam olmaz miGünaydın bu alemın en en en azimli kızları
Dünün motivasyonumu sebeptir bilmem sabah erkenden uyandım saat 5.3o da
Bu saatte kadar okadar verimli geçtiki ara ara yaptıgım ama alışkanlık haline getiremediğim erken kalkma işini tekrardan başlamaya karar verdim..
Barış Özcan'ın 4o sabah erken jalk zinciri kırma videosunu izlemiştim o sistemi uyguluycam
Kendime kendimi kanıtlamam lazımirademin nekadar güçlü oldugunu kendim için neler yapabıldıgımı föstermrm gerekiyor