- 21 Kasım 2013
- 23.031
- 72.822
- Konu Sahibi North River
- #1.381
Kaç gün kalıcaksın?Olmazsa geri dön eveKızlar gitmiyor yaa. Irade, disiplin sıfır... Anneme geldim geleli yemek ekmeksiz, çay boş geçmiyor.
Ekmenen yeme bari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç gün kalıcaksın?Olmazsa geri dön eveKızlar gitmiyor yaa. Irade, disiplin sıfır... Anneme geldim geleli yemek ekmeksiz, çay boş geçmiyor.
Buraya psikoljimi düzeltmeye geldim canım. 300 km yol yaptık. Yalnızlıktan azıcık delirmek üzereydim de... Moralim düzeldi ama diyet gitti işte. Aslında ekmek yemeyecektim, sütlü bir ekmek almış annem, gobit gibi. Tadayım dedim, yedikçe yedirdi o ekmekte.Kaç gün kalıcaksın?Olmazsa geri dön eve
Ekmenen yeme bari
Hadi bismillah . Duayı bend eokıduö. Benimde boyum 168 kilom 67 . Allah istemediğimiz tüm kiloları kilo almak isteyen e paylaştırsın. AminnnnRabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr
Rabbim kolaylaştırır,zorlaştırma.Rabbim hayırla sonuçlandır.
Hadi bismillah kızlar gazamız mübarek olsun
Bu arada 2 hafta kalacağım.Kaç gün kalıcaksın?Olmazsa geri dön eve
Ekmenen yeme bari
Halledersin sen.Sen de o iradeyı azmı gördük bizBu arada 2 hafta kalacağım.
Amin arkadaşım çok çok aminHadi bismillah . Duayı bend eokıduö. Benimde boyum 168 kilom 67 . Allah istemediğimiz tüm kiloları kilo almak isteyen e paylaştırsın. Aminnnn
Çok iyi yaptın cnm Sabit kalacak şekilde yemeye çalış.Donunce eve büyük bir motivasyonla diyete başlarsınBuraya psikoljimi düzeltmeye geldim canım. 300 km yol yaptık. Yalnızlıktan azıcık delirmek üzereydim de... Moralim düzeldi ama diyet gitti işte. Aslında ekmek yemeyecektim, sütlü bir ekmek almış annem, gobit gibi. Tadayım dedim, yedikçe yedirdi o ekmekte.
Günaydın cnm.Cok geçmiş olsun ablanlara .Ben hıssetmedım ya herkes hısetmıs . Rabbim beterinden korusunGünaydin kizlar gecmis olsun hissetiniz mi depremi. Gece kizi kucagima alinca daha uyumadi zombi gibiyim. Ablamlar Bolu da cok fenaydi küt diye sesle geldi diyor okullar tatilmis orda artcillari oluyormus
İstanbul daha fazla hissetmiş burdanGünaydın kızlar gece 4 ten sonra uyuyamadim ne fena salladi oyle
Fenaydi baya canım tam mirayi emziriyordum önce hafif başladı basım sallaniyor sandım uykulu olunca lambaya baktım sallanmiyor sonra birden şiddetlendi lamba mirayin beşik sallanmaya basladi dolaplar ses çıkardı daha da uyku tutmadiİstanbul daha fazla hissetmiş burdan
baya sallanmışsın cnm geçmiş olsunFenaydi baya canım tam mirayi emziriyordum önce hafif başladı basım sallaniyor sandım uykulu olunca lambaya baktım sallanmiyor sonra birden şiddetlendi lamba mirayin beşik sallanmaya basladi dolaplar ses çıkardı daha da uyku tutmadi
Bilmiyorum ki denk geldi büyük ihtimalleRota aşısı çok etkilemez diye biliyorum ama belki burun akintisindandir. Allah yardımcın olsun.
Sorma canım uykusuz bir gün geçti üstelikbaya sallanmışsın cnm geçmiş olsun
Hicbir fikrim yok canim ama bdv de telefoncylar yapabiliyot diye okumustum sankiKızlar sizede sorayım wp silinen mesajları dondurmenin bir yolu var mıdır
Günaydin kizlar gecmis olsun hissetiniz mi depremi. Gece kizi kucagima alinca daha uyumadi zombi gibiyim. Ablamlar Bolu da cok fenaydi küt diye sesle geldi diyor okullar tatilmis orda artcillari oluyormus
Merhaba kızlar. Geçmiş olsun, sizler hissettiniz sanırım depremi. Ben Ankarada yaşıyorum ama annem Niğde de. Eşim hissetmemiş, uykusu ağırdır ama komşular epey hissetmiş. Ankarada da hissedilmiş yani. Deprem zaten zor ama kışın olunca daha da zor sanki. Allah yardımcıları olsun. Sabah haberlerinde görünce çok üzüldüm. Bebekli aileler hele ki... Şu sogukta...misophonia_ canım nasılsın?depremı hıssettınız mı nerdesınız siz?