Mevlana değilim motivasyon için gel !

Kaç gün kalıcaksın?Olmazsa geri dön eve🙄😂
Ekmenen yeme bari😁😁
Buraya psikoljimi düzeltmeye geldim canım. 300 km yol yaptık. Yalnızlıktan azıcık delirmek üzereydim de... Moralim düzeldi ama diyet gitti işte. Aslında ekmek yemeyecektim, sütlü bir ekmek almış annem, gobit gibi. Tadayım dedim, yedikçe yedirdi o ekmekte.

Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr
Rabbim kolaylaştırır,zorlaştırma.Rabbim hayırla sonuçlandır.
Hadi bismillah kızlar gazamız mübarek olsun ✌️💪
Hadi bismillah . Duayı bend eokıduö. Benimde boyum 168 kilom 67 . Allah istemediğimiz tüm kiloları kilo almak isteyen e paylaştırsın. Aminnnn

Buraya psikoljimi düzeltmeye geldim canım. 300 km yol yaptık. Yalnızlıktan azıcık delirmek üzereydim de... Moralim düzeldi ama diyet gitti işte. Aslında ekmek yemeyecektim, sütlü bir ekmek almış annem, gobit gibi. Tadayım dedim, yedikçe yedirdi o ekmekte.
Çok iyi yaptın cnm 😍 Sabit kalacak şekilde yemeye çalış.Donunce eve büyük bir motivasyonla diyete başlarsın❤️

Günaydin kizlar gecmis olsun hissetiniz mi depremi. Gece kizi kucagima alinca daha uyumadi zombi gibiyim. Ablamlar Bolu da cok fenaydi küt diye sesle geldi diyor okullar tatilmis orda artcillari oluyormus

Günaydin kizlar gecmis olsun hissetiniz mi depremi. Gece kizi kucagima alinca daha uyumadi zombi gibiyim. Ablamlar Bolu da cok fenaydi küt diye sesle geldi diyor okullar tatilmis orda artcillari oluyormus
Günaydın cnm.Cok geçmiş olsun ablanlara .Ben hıssetmedım ya herkes hısetmıs . Rabbim beterinden korusun

Fenaydi baya canım tam mirayi emziriyordum önce hafif başladı basım sallaniyor sandım uykulu olunca lambaya baktım sallanmiyor sonra birden şiddetlendi lamba mirayin beşik sallanmaya basladi dolaplar ses çıkardı daha da uyku tutmadi
baya sallanmışsın cnm :KK43: geçmiş olsun

misophonia_ misophonia_ canım nasılsın?depremı hıssettınız mı nerdesınız siz?
Merhaba kızlar. Geçmiş olsun, sizler hissettiniz sanırım depremi. Ben Ankarada yaşıyorum ama annem Niğde de. Eşim hissetmemiş, uykusu ağırdır ama komşular epey hissetmiş. Ankarada da hissedilmiş yani. Deprem zaten zor ama kışın olunca daha da zor sanki. Allah yardımcıları olsun. Sabah haberlerinde görünce çok üzüldüm. Bebekli aileler hele ki... Şu sogukta...
Canlar benim annemin yanında diyet gerçekten gitti. Çok özür diliyorum sizden. Normalde iki hafta kalacaktım ama bugün bir haber aldık. Bir yakınımızın nişanı olacakmış pazar günü. O sebeple bu pazar evime dönüyorum. Bu hafta böyle oldu annemin yanında ama önümüzdeki hafta tek başımayım, toparlarım inşallah. Yemeklerim normal ama çay yani atıştırmalar çok fazla oldu. O yüzden de menü yazamıyorum.

X