- 17 Haziran 2015
- 4.518
- 8.961
-
- Konu Sahibi North River
- #1.401
Eğer yedekliyorsan whatsapp uygulamasını kaldırıp tekrar yüklediğinde mesajlar geliyor diye duymuştum ama hiç denemedim canım.Kızlar sizede sorayım wp silinen mesajları dondurmenin bir yolu var mıdır
Nerde olduğunu bılmedıgım ıcin merak ettim canım . Rabbim cümlemizi deprem felaketınden korusunMerhaba kızlar. Geçmiş olsun, sizler hissettiniz sanırım depremi. Ben Ankarada yaşıyorum ama annem Niğde de. Eşim hissetmemiş, uykusu ağırdır ama komşular epey hissetmiş. Ankarada da hissedilmiş yani. Deprem zaten zor ama kışın olunca daha da zor sanki. Allah yardımcıları olsun. Sabah haberlerinde görünce çok üzüldüm. Bebekli aileler hele ki... Şu sogukta...
Canlar benim annemin yanında diyet gerçekten gitti. Çok özür diliyorum sizden. Normalde iki hafta kalacaktım ama bugün bir haber aldık. Bir yakınımızın nişanı olacakmış pazar günü. O sebeple bu pazar evime dönüyorum. Bu hafta böyle oldu annemin yanında ama önümüzdeki hafta tek başımayım, toparlarım inşallah. Yemeklerim normal ama çay yani atıştırmalar çok fazla oldu. O yüzden de menü yazamıyorum.
Merak edilmek güzel duygu. Teşekkür ederim sorduğun için canım. Evet biraz düzeldi psikolojim. Yalnızlık hissim azaldı çok şükür.Nerde olduğunu bılmedıgım ıcin merak ettim canım . Rabbim cümlemizi deprem felaketınden korusun
Hayırlısı olsun.Annenlerle bu kadar birliktelik bıle iyi gelmiştir cnm
İyiyim cnm .Tv izliyordum bi bakıyım dedim sayfaya..Merhaba kızlar. Nasılsınız? Bu hafta çok sessiz kaldık
Tartıya çıkacak yüzümüz var mı acabaYarının tartı heyecanı kimlerde varBenden + geleceği kesin bu hafta. Ama yarın eve dönüyorum. Kaldığım yerden devam edeceğim. Kızçemle elimden geldiğince hareket de edeceğim.
Tartıldın mı hasar ne kadarMENÜM
Sabah: 2 dilim ekmek ile biraz yumurta biraz peynir ve 1 bardak çay
Öğlen: 3 yemek kaşığı mercimek çorbası. Sonrasında 1 bardak Nescafe
Akşam: 2 adet içli köfte
Şimdi de bitki çayımı içiyorum. İnşallah su ve spor da ekleyecem
Hadi geçmiş olsun canımEvettt misafir faslım bitti daha gelen olmazsadikkatli bir şekilde devam edecegim kaldığım yerden
Belki kayınvalidem gelir bu sefer de bakalımHadi geçmiş olsun canımSen hedefe ulaşana kadar gelmeseler yeter
Tartını gördüm helal olsun iyi dengelemişsinBelki kayınvalidem gelir bu sefer de bakalım
Tebrik ederim seni muhteşemsinBenden de 100 gram gitmiş. + Olurum diyordum bu hafta da olmadık şükürama reglim gecikti şişkinlik var. Kahve de yaramadı bugün ama grup çok sessizlesmis
Bencede ıyı kurtarmışsın cnım.1 haftaya kalmadan gıder bu artıdaBir haftanın hasarı +400 kızlar. Eve bu gece dönmüş olacağım. Haftaya gider bu kilo diye düşünüyorum. Sürekli kızartma, abur cuburla geçti bu hafta. Az bile almışım.
Selamün aleyküm kızlarYeni yol haritamızı acıklıyorum.Bu sayfa da bundan sonra kural mural yok..bam! Bam! Bam!
Sıkı, disiplinli hareket edersek, yoldan cıkmayız her daim motivasyonumuzu koruruz diye düşündük .Ama olmadıNe yazıkkı "devamlılık"problemi hepimiz de var .Rutinimizin dışına çıktığımız zaman diyeti ve sayfayı geri plana atıyoruz.Bireysel zayıflamaya çalişınca, dıyeti delmen sadece kişiyi bağlarken ,grup halinde zayıflamaya kalkışınca diğer arkadaşı etkiliyor . Acıkcası,"göz yaparken kas çıkarmak"tam da bu olsa gerek
Sevgılı dostlar bu sayfa da paylaşım yapmak sizi motıve ettıgini düşünüyorsanız yazmya devam edin.Lakın çok da anlam yüklemeden... Kimse kimseden sorumlu değil artık . isteyen menusunu tartısını paylaşsin,işi olan isterse ugramasin da yada diyeti delip tekrar başlasın bu sadece kendısını bağlar Bi nevi kişisel günlük olarak da kullanabilir burayı ..
Ben ne yapıcagıma gelirsem. sabah sporla güne başlayınca, buraya günaydın yazıp gunumun raporunu vermek bana iyi geliyor buna devam edıcem.Menu paylaşmak istemiyorum arada kahve yanına 1 dılım kek yemek benı pek etkilemez ben telafi ederım .Ama burayı yazınca, suçluluk duygusu hıssedıyorum, bu bana ıyı gelmıyor.Sureklı tartılmak ve ödem artılarını görmekte motivasyonumu kaybetmeme sebep oluyor .Eksı olabilecegımı hıssettıgım zaman tartılacam ve burda paylaşıcam..En çok önemsedıgım odak noktam da kılo vermekten zıyade" devamlılık"aksamı kacırmam ertesı gun spor yapmamı ve salata ile güne baslamamı engellemesın . Gerçekten ama gerçekten diyet yapıp bıran önce zayıflamak degıl ilk amacım.Şişmsnlıktan,kötü beslenmekten, egzersizlıkten kaynaklı hayat kalıtem düşsün istemiyorum.Yapmak istediğim çok sey var Allahın izniyle bunun için bana zinde saglıklı bır vucut lazım
Ben de hala şaşkınımTartını gördüm helal olsun iyi dengelemişsinkayınvaliden gelebilir o yüzden