Mevlana değilim motivasyon için gel !

Nerde olduğunu bılmedıgım ıcin merak ettim canım . Rabbim cümlemizi deprem felaketınden korusun
Hayırlısı olsun.Annenlerle bu kadar birliktelik bıle iyi gelmiştir cnm

Nerde olduğunu bılmedıgım ıcin merak ettim canım . Rabbim cümlemizi deprem felaketınden korusun
Hayırlısı olsun.Annenlerle bu kadar birliktelik bıle iyi gelmiştir cnm
Merak edilmek güzel duygu. Teşekkür ederim sorduğun için canım. Evet biraz düzeldi psikolojim. Yalnızlık hissim azaldı çok şükür.

Yarının tartı heyecanı kimlerde var Benden + geleceği kesin bu hafta. Ama yarın eve dönüyorum. Kaldığım yerden devam edeceğim. Kızçemle elimden geldiğince hareket de edeceğim.

MENÜM
Sabah:
2 dilim ekmek ile biraz yumurta biraz peynir ve 1 bardak çay
Öğlen: 3 yemek kaşığı mercimek çorbası. Sonrasında 1 bardak Nescafe
Akşam: 2 adet içli köfte
Şimdi de bitki çayımı içiyorum. İnşallah su ve spor da ekleyecem

Yarının tartı heyecanı kimlerde var Benden + geleceği kesin bu hafta. Ama yarın eve dönüyorum. Kaldığım yerden devam edeceğim. Kızçemle elimden geldiğince hareket de edeceğim.
Tartıya çıkacak yüzümüz var mı acaba

Tartıldın mı hasar ne kadar

Selamün aleyküm kızlar Yeni yol haritamızı acıklıyorum.Bu sayfa da bundan sonra kural mural yok..bam! Bam! Bam!
Sıkı, disiplinli hareket edersek, yoldan cıkmayız her daim motivasyonumuzu koruruz diye düşündük .Ama olmadıNe yazıkkı "devamlılık"problemi hepimiz de var .Rutinimizin dışına çıktığımız zaman diyeti ve sayfayı geri plana atıyoruz.Bireysel zayıflamaya çalişınca, dıyeti delmen sadece kişiyi bağlarken ,grup halinde zayıflamaya kalkışınca diğer arkadaşı etkiliyor . Acıkcası,"göz yaparken kas çıkarmak"tam da bu olsa gerek
Sevgılı dostlar bu sayfa da paylaşım yapmak sizi motıve ettıgini düşünüyorsanız yazmya devam edin.Lakın çok da anlam yüklemeden... Kimse kimseden sorumlu değil artık . isteyen menusunu tartısını paylaşsin,işi olan isterse ugramasin da yada diyeti delip tekrar başlasın bu sadece kendısını bağlar Bi nevi kişisel günlük olarak da kullanabilir burayı ..

Ben ne yapıcagıma gelirsem. sabah sporla güne başlayınca, buraya günaydın yazıp gunumun raporunu vermek bana iyi geliyor buna devam edıcem.Menu paylaşmak istemiyorum arada kahve yanına 1 dılım kek yemek benı pek etkilemez ben telafi ederım .Ama burayı yazınca, suçluluk duygusu hıssedıyorum, bu bana ıyı gelmıyor.Sureklı tartılmak ve ödem artılarını görmekte motivasyonumu kaybetmeme sebep oluyor .Eksı olabilecegımı hıssettıgım zaman tartılacam ve burda paylaşıcam..En çok önemsedıgım odak noktam da kılo vermekten zıyade" devamlılık"aksamı kacırmam ertesı gun spor yapmamı ve salata ile güne baslamamı engellemesın . Gerçekten ama gerçekten diyet yapıp bıran önce zayıflamak degıl ilk amacım.Şişmsnlıktan,kötü beslenmekten, egzersizlıkten kaynaklı hayat kalıtem düşsün istemiyorum.Yapmak istediğim çok sey var Allahın izniyle bunun için bana zinde saglıklı bır vucut lazım

Dün pazardan kocaman lahana aldım onu sarıcam hiçte de sevmem sarma işlerini

Benden de 100 gram gitmiş. + Olurum diyordum bu hafta da olmadık şükür ama reglim gecikti şişkinlik var. Kahve de yaramadı bugün ama grup çok sessizlesmis

Eklentiler

• IMG_20221126_122241.jpg
    43,2 KB · Görüntüleme: 36
Benden de 100 gram gitmiş. + Olurum diyordum bu hafta da olmadık şükür ama reglim gecikti şişkinlik var. Kahve de yaramadı bugün ama grup çok sessizlesmis
Tebrik ederim seni muhteşemsin kaç günlük misafirden bu rakamla cıkman her yigıdın harcı degıl eferin kız sana

Bir haftanın hasarı +400 kızlar. Eve bu gece dönmüş olacağım. Haftaya gider bu kilo diye düşünüyorum. Sürekli kızartma, abur cuburla geçti bu hafta. Az bile almışım.

Eklentiler

• 20221126_100948.jpg
    94,5 KB · Görüntüleme: 38
Bir haftanın hasarı +400 kızlar. Eve bu gece dönmüş olacağım. Haftaya gider bu kilo diye düşünüyorum. Sürekli kızartma, abur cuburla geçti bu hafta. Az bile almışım.
Bencede ıyı kurtarmışsın cnım.1 haftaya kalmadan gıder bu artıda

Tartını gördüm helal olsun iyi dengelemişsin kayınvaliden gelebilir o yüzden
Ben de hala şaşkınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…