- 17 Haziran 2015
- 4.518
- 8.961
-
- Konu Sahibi North River
- #1.221
Günlük değişikliktir o canım. Yarın yine eksiye döner. Merak etme. Bu hafta benden de eksi gelir mi bilmiyorum. Soğuk , dışarı çıkmıyorum. Evde de egzersiz yapmaya halim yok. Sadece 100 gr vermiş gözüküyorumGünaydın kızlarsabah yedugim pide artı cikariri mı ya sinir oldum
Aynen o duygu bende de oluyor. Mutfağı toplarım ilk önce sonra her yer topluymus gibi gelirSu evde mutfak toplu olunca sanki bütün ev toplu geliyor
Benim de metabolizmam durdu sanki. Bugün evdeyim çok şükür. Bitki çayımı içiyorum şimdi. Yediğim lahmacun ve tantuniler hala midemde sanki şişkinlik hissi var . İnşallah + olmam tartıdaNe çok sinir olmusum sabah sabah
Porsiyonlari kasik bazinda yazar misin canim. 1 porsiyon patates ne kadar. Tavuk doner durum mu sadece eti miYorum yazayım derken dğnki menümü atlamışım
Sabah
1 h yumurta
Öğle
2 kaşık zy kereviz
1 p tavuk döner
200 ml ayran
Yeşil salata
Akşam
1 p kıymalı patates
1 kase yoğurt
1 ince dilim kızarmış ekmek
6456 adım
2 lt su
Eki Görüntüle 3161738
Gercejten kararliysan tabi ki aliyoruz hosgeldinMerhaba, gruba yeni üye alıyor musunuz?
Afiyet olsun canim 1 lahmacun cok degil olabilir aradaSabah : küçük bir tabak menemen, 2 dilim ekmek, 6-7 yeşil zeytin, 1 bardak çay
Öğlen: 1 yk tavuklu pirinç pilavı. Tadına baktım sadece
Akşam : 1 kase mercimek çorbası, 1 adet lahmacun, küçük tabak salata
Supersin canim yinr masallah15.12.2022 Menüm
Kahvaltı: 12.20
1 yumurtalı menemen, salatalık, 5 adet yeşil zeytin, 1 kk peynir, elma
Ara: 14.30
1 fincan şekersiz Türk kahvesi , 2 adet fıstık ezmeli hurma, 7 adet çiğ badem
Ara: 16.30
1 fincan yeşil çay
Akşam: 18.00
Ton balıklı salata, haşlanmış karnıbahar
Su: 2,5 lt
Spor: ---
Hurma içindeki fıstık ezmesi 1 çk kadar.
Fitt_anne North River
Afiyet olsu elinide bilmesekKahvaltı 1o.oo
Salata
1,5 haslanmış yumurta
1 Dilim beyaz peynir
Yarim pide (elim uzunluğu kadarelim küçüktür benim )
1 lokma tereyağlı balli ekmek
Ara filtre kahve 3 hurma 5 ceviz
Akşam 19,3o
Haşlanmış tavuk göğsü
1 tabak yoğurtlu kabak salatası
2 tane salatalık turşusu
Küçük kase domates ezmesi
Bol su form çayı
Spor yok malesef
@Nort River
Gunaydin canimGünaydın kızlar iki gece üst üste uykusuz kalınca bugün ruh gibiyim yataktan kendimi spatula ile kazıdım resmen
Ben de uyuyakaldim sinir oldum
Sanmam aksama karbon almazsin dengelerGünaydın kızlarsabah yedugim pide artı cikariri mı ya sinir oldum
Su evde mutfak toplu olunca sanki bütün ev toplu geliyor
Azicik su koy dibine demistim oyle mi yaptin benim ki tutmuyor
Bogazinida gosterirsin gecmis olsunUfaklığı 3aylik kontrolü için çağırdılar şimdi sağlık ocağına gidiyorum
İlkinde koydum o daha az tuttu ikincisinde koymadım o baya tuttu market sütü kullanıyorum az yağlıAzicik su koy dibine demistim oyle mi yaptin benim ki tutmuyor
Ben en sona bırakıyorum mutfağı yoksa ev dağınık kalıyorAynen o duygu bende de oluyor. Mutfağı toplarım ilk önce sonra her yer topluymus gibi gelir
Harikasın bende şimdi pazara çıktım ufaklığı uyutup1 saat 20 dakika yürüyüş yaptım. Hava hep güzel olsa keske.
Kolay gelsin canım. Ben de haftaya kızımı uyutup, anneme emanet edip tek başıma çıkacağım inşallah. Terapi niyetine anama gidicemHarikasın bende şimdi pazara çıktım ufaklığı uyutup
Senin için çok sevindim tadını ve keyfini çıkar canimKolay gelsin canım. Ben de haftaya kızımı uyutup, anneme emanet edip tek başıma çıkacağım inşallah. Terapi niyetine anama gidicem
Ben tam yagli yapiyorum hafif tutuyor ama icinden cikan fircayla hemen cikiyor iz leke cizik olmuyorİlkinde koydum o daha az tuttu ikincisinde koymadım o baya tuttu market sütü kullanıyorum az yağlı
Tek gun yapmayacak miydik siz bilirsinjz bana iki de olur reglde olmusken
En son süngerle temizledim öyle çıktı zamanla anlarim dilinden inşallahBen tam yagli yapiyorum hafif tutuyor ama icinden cikan fircayla hemen cikiyor iz leke cizik olmuyor
Bana da uyar aldım greyfurtumu bu hafta tartı düşmedi bende dilege de uyarsa iki gün yapalımTek gun yapmayacak miydik siz bilirsinjz bana iki de olur reglde olmusken
Buldun mu benimde 4 tane kaldi curumeden yerim iste iki gunBana da uyar aldım greyfurtumu bu hafta tartı düşmedi bende dilege de uyarsa iki gün yapalı