- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
-
- Konu Sahibi North River
- #1.241
Buldum bir yerde varmış aldım hemen bende evdekiler pizza yaptım kendime ıspanakBuldun mu benimde 4 tane kaldi curumeden yerim iste iki gunaksamda kabak spagetti yapacagim evdekilere manti
Buldun mu benimde 4 tane kaldi curumeden yerim iste iki gunaksamda kabak spagetti yapacagim evdekilere manti
Iradeniz daim olsun InşallahBuldum bir yerde varmış aldım hemen bende evdekiler pizza yaptım kendime ıspanak
1 yk tadina baktim nefsim korelsin diyeBuldum bir yerde varmış aldım hemen bende evdekiler pizza yaptım kendime ıspanak
Sagol canimIradeniz daim olsun Inşallah
Menu guzel canim enerjiyide sabah almissin. Yumurtlama ve regl oncesi icimize canavar kaciyor kadinlarin diyet yapmasi yasaklansa keskeBugün bi tatlı isteğim var ki, sormayın... Geciken reglim mi sebep bilmiyorum. Kahvaltıda bal, tereyağı, ekmek yedim. Anladım ki ben çk ile yetinemiyorum. En iyisi hiç yememek benim için. Tereyağını çok seviyorum zaten. Başlı başına bir ekmekle yiyebilecek kadar hem deNeyse ki avuç içi kadar ekmekle durabildim. Akşam ki tavuk pirzolanın da en küçüğünü ayırmışım kendime Açım...
Neyse menümü yazayım
16.12.2022
Kahvaltı: 12.00
2 yumurta, domates, salatalık, 5 adet yeşil zeytin, 1 kk peynir, bal ve tereyağı (1 tk bal, tereyağı birazcık daha fazladır kne yazık ki), avuç içi kadar beyaz ekmek
Ara: 15.00
1 fincan şekersiz Türk kahvesi, maden suyu, 1 kuru incir, 1 fıstık ezmeli hurma, 2 tam ceviz
Akşam: 18.00
Izgara tavuk pirzola, salata, 3 yk yoğurt
Su: 2 lt
Spor: 1 saat 30 dakika yürüyüş
Tartinin takjldigi zamanlarda denenebilir canim ama regl oncesu ve yumurtlamada yapmamak gerek aclik gozunu dondururse sikinti sonraKızlar instada bir dyt e denk geldim. Arınma diyetleri paylaşmış. Ekran görüntüsü aldım. Önümüzdeki haftalarda deneyebilirim. Şu an düşünmüyorum. Sizin hoşunuza gider belki.
Afiyet olsun cnm su niye öyle az olmuş turşu ile et icirir aslındaMenu
Sabah
1 kahve
Oglen
1 dlm tam bugday
4yk et sote
1 kepce mercimek
3 dlm tursu
Aksam
1 kabak sote
2 kk peynir
1yk manti
Su:1 lt cok az oldu bugun
Fitt_anne
Çok mutlu oldum. Her gün yediklerimizi yazacağız herhalde değil mi?Porsiyonlari kasik bazinda yazar misin canim. 1 porsiyon patates ne kadar. Tavuk doner durum mu sadece eti mi
Gercejten kararliysan tabi ki aliyoruz hosgeldin
Afiyet olsun canim 1 lahmacun cok degil olabilir arada
Supersin canim yinr masallah
Afiyet olsu elinide bilmesek
Gunaydin canim
Sanmam aksama karbon almazsin dengeler
Azicik su koy dibine demistim oyle mi yaptin benim ki tutmuyor
Bogazinida gosterirsin gecmis olsun
Bi olup rahatlasaydim her anlamda1 yk tadina baktim nefsim korelsin diye
Sagol canim
Menu guzel canim enerjiyide sabah almissin. Yumurtlama ve regl oncesi icimize canavar kaciyor kadinlarin diyet yapmasi yasaklansa keskesporunda guzel.erimistir onlar
Yaa evet, o kilonun durduğu bir yer var ya, orda deneyebiliriz. Iyi fikir canımTartinin takjldigi zamanlarda denenebilir canim ama regl oncesu ve yumurtlamada yapmamak gerek aclik gozunu dondururse sikinti sonra
Hoş geldin. Ilk sayfada kurallar var, onları oku istersen.Çok mutlu oldum. Her gün yediklerimizi yazacağız herhalde değil mi?
Öyleyse hemen başlıyorum;
Sabah
yarım simit
2 yumurta
Domates ve salatalık
6 zeytin
Ara1
1 sütlü kahve
1 kepekli su incecik bisküvilerden 1 paket
Ara2
1 bardak kefir
7-8 tane badem
Akşam
1 tabak karnabahar yemeği
1 bardak kefir
40dk koşu bandında yürüyüş.
3lt su
Bu arada 2 haftadır diyetisyene gidiyorum. Listemdeki yiyeceklere sadık kalmaya çalışıyorum.
Yesilcay cok ictim ondan galiba yazarken fark.ettim az icmisim suyuAfiyet olsun cnm su niye öyle az olmuş turşu ile et icirir aslında
Ablasi eslik etmiyor mu arada canim. Bizim abi minderlerle duzenek kuruyor baya iyi oynuyorlarSabah ters kalkınca tersten gitti tüm gün.teli elime alamadım .kızım aşırı derecede evcillik oynamaya sardı bu sıra beynim yanım oyun oynamaktan
Kendimi aşırı yorgun hissediyorum yarın yazarım menümü iyi geceler canlar
Afiyet olsun canim . Evet duzenli menu paylasimi, firsat buldukca muhabbete katilim . Ctesileri tarti gunu ilk sayfada kurallar var okursan sevinirimÇok mutlu oldum. Her gün yediklerimizi yazacağız herhalde değil mi?
Öyleyse hemen başlıyorum;
Sabah
yarım simit
2 yumurta
Domates ve salatalık
6 zeytin
Ara1
1 sütlü kahve
1 kepekli su incecik bisküvilerden 1 paket
Ara2
1 bardak kefir
7-8 tane badem
Akşam
1 tabak karnabahar yemeği
1 bardak kefir
40dk koşu bandında yürüyüş.
3lt su
Bu arada 2 haftadır diyetisyene gidiyorum. Listemdeki yiyeceklere sadık kalmaya çalışıyorum.
Gelse dert gelmese de dert :XBi olup rahatlasaydim her anlamda
Yaa evet, o kilonun durduğu bir yer var ya, orda deneyebiliriz. Iyi fikir canım
İlgileniyor cnm ablası dışarı cikardi bugün, o ara işimi yaotim zaten.Surekli onada yüklenmek ıstemıyorum.. yakında kreş olsa kendim götürüp getirebilecegim yarım gün kreş istiyorum aslindaYesilcay cok ictim ondan galiba yazarken fark.ettim az icmisim suyu
Ablasi eslik etmiyor mu arada canim. Bizim abi minderlerle duzenek kuruyor baya iyi oynuyorlar
Afiyet olsun canim . Evet duzenli menu paylasimi, firsat buldukca muhabbete katilim . Ctesileri tarti gunu ilk sayfada kurallar var okursan sevinirim
Gelse dert gelmese de dert :X
Günaydın cnm çok enerjik gördüm seni️ ️ ️ ️ ️Günaydinnnnn ️ ️ ️ ️ ️ ️
Tartiya iki gün mu kalmiş , aman da aman minnoş tartı günumu gelmiş
Her dk an tatini çıkar inşaallah cnmKolay gelsin canım. Ben de haftaya kızımı uyutup, anneme emanet edip tek başıma çıkacağım inşallah. Terapi niyetine anama gidicem
Ben öğlen arkadaşa davetliyim akşamda misafirim var .Yarın eşlik ediyim ben
Siz başlayin bir günle arayi kapatırım benBana da uyar aldım greyfurtumu bu hafta tartı düşmedi bende dilege de uyarsa iki gün yapalım
Böyle irade savaşları olduğu gün diyet daha keyifli oluyorBuldum bir yerde varmış aldım hemen bende evdekiler pizza yaptım kendime ıspanak