- 29 Mayıs 2013
- 2.774
- 4.838
-
- Konu Sahibi North River
- #1.201
MerhabaMerhaba, gruba yeni üye alıyor musunuz?
1o numara beş yıldız bir menü olmuş15.12.2022 Menüm
Kahvaltı: 12.20
1 yumurtalı menemen, salatalık, 5 adet yeşil zeytin, 1 kk peynir, elma
Ara: 14.30
1 fincan şekersiz Türk kahvesi , 2 adet fıstık ezmeli hurma, 7 adet çiğ badem
Ara: 16.30
1 fincan yeşil çay
Akşam: 18.00
Ton balıklı salata, haşlanmış karnıbahar
Su: 2,5 lt
Spor: ---
Hurma içindeki fıstık ezmesi 1 çk kadar.
Fitt_anne North River
Afiyet olsun cnmSabah : küçük bir tabak menemen, 2 dilim ekmek, 6-7 yeşil zeytin, 1 bardak çay
Öğlen: 1 yk tavuklu pirinç pilavı. Tadına baktım sadece
Akşam : 1 kase mercimek çorbası, 1 adet lahmacun, küçük tabak salata
Afiyet olsun cnmYorum yazayım derken dğnki menümü atlamışım
Sabah
1 h yumurta
Öğle
2 kaşık zy kereviz
1 p tavuk döner
200 ml ayran
Yeşil salata
Akşam
1 p kıymalı patates
1 kase yoğurt
1 ince dilim kızarmış ekmek
6456 adım
2 lt su
Eki Görüntüle 3161738
1o numara beş yıldız bir menü olmuş
"Elim küçüktür" ayrıntısı süperKahvaltı 1o.oo
Salata
1,5 haslanmış yumurta
1 Dilim beyaz peynir
Yarim pide (elim uzunluğu kadarelim küçüktür benim )
1 lokma tereyağlı balli ekmek
Ara filtre kahve 3 hurma 5 ceviz
Akşam 19,3o
Haşlanmış tavuk göğsü
1 tabak yoğurtlu kabak salatası
2 tane salatalık turşusu
Küçük kase domates ezmesi
Bol su form çayı
Spor yok malesef
@Nort River
Allah kabul etsin canım. Iyi uykular...Hareket halinde hiç uykum gelmiyor da oturduğum an vucut bırakıyor kendini
Namazı kılıp biraz kestiriyim eşim gelenw kadar.Boylede mal gibi oluyorum ama sabah uyuyamadigim uykuyu bı şekilde tamamlamam lazım
AhaahaAfiyet olsun cnmbende bugün yarim pide yediğim için lahmacun görmüyorum
Ben de uyuyakaldim sinir oldumGünaydın kızlar iki gece üst üste uykusuz kalınca bugün ruh gibiyim yataktan kendimi spatula ile kazıdım resmen
Ben de uyuyakaldim sinir oldum
Ne çok sinir olmusum sabah sabahGünaydın kızlarsabah yedugim pide artı cikariri mı ya sinir oldum
4o numara ayakkabı giyenin eli ne kadar Küçük olursa artık
"Elim küçüktür" ayrıntısı süper
Allah kabul etsin canım. Iyi uykular...
Tantuniyr lafim yok afiyet sut olsun da. Sprite ne be ayran ic ayrannnn sana 20 spuat cezasi
Haşlama gibi yaptı kahveyle su ozlesmedi bir daha yapicam bakalimAllah allah benim gayet iyi ayni marka aslinda
Hakli olarak tabi kocan 3 cocuk dogurdu premses modunda yasamaya devam etmeli
Maleaef canım bir kere yaptin mi üzerine yapışıyorTatlim Merve sakin eside bunu firsata cevirmis yoksa 3 bebekle yemek bile yapmam benSuan en rahat zamanlarim biri 8 digeri 2.5 yas hemen hemen hersey rahata erdi ama hala her isi asla yapmam yaptigin hersey ustune kalir bu hayatta cunku. Calisirkende , evde evlilikte ,arkadas kardes iliskisinde bile boyle
Öyle ama gelse bunu eşime anlat şimdi ufaklikta hasta olma yolundaKeyfe keder kullanmiyoruz ki bak Kuzey'in bogaz enfeksiyonu Nehir e bulasti. Bugun gidip ona da antibiyotik aldik. Hem hic ise karismaz hemde ahkam kessin
Geçmiş olsun cnaiminsallah çabuk atlatır kuzucukSelam sekerler gelemedim nasilsiniz? Abinin hastalik kucuge gecti hafig ateslendi , doktor vs ugrayamadim. Bide yegenim bizde derslerine yardim ediyorum ing. agirlikli evdekiler bilmiyor diye bize geldi cumaya kadar 3 bebeliyim
Aile dinamigimiz biraz değişik canımAmin kızlar. Allah iyilerle karşılaştırsın.
North River canım yemeğim yoktu, sadece corbam vardı. Mecburiyetten az yedim. Ama doydum.
askrhpozitif canım daha yeni yeni tanışıyoruz. O yüzden aile dinamiginize, eşin hk yorum yapmaya cekiniyorum. Herkesin aile düzeni farklı, erkeklere göre her şey basit, herkes yapıyor, bi biz yoruluyoruz. Herkes çocuk büyütüyor, bi biz değil. Tabi onlara göre böyle. Çocukla bir gün kalsalar bakamazlar halbuki. Kaldı ki ev işi yapacaklar. Ama seni asagilamasina izin verme. Kimsenin buna hakkı yok.
Eninde sonunda gidiyoruz doktora ufaklık olmasa tamam gitmeyelim de ufakliga gectimi bı anlamı kalmıyor kiEşinde haklı da bırak doktor teşhisi koysun önce
Ben de hemen doktora goturmeyim bağışıklık kazansın ne zaman dediysem pişman olmusumdur iltihap tarzı rahatsızlıklarda antibiyotiksiz iylesmiyor.cocukta çektiği ile kalıyor
Aynen hele birde ipin ucunu bazen kaçırıyorum o zaman gör sen büyüklere telefon tablet vermediğimden beri ev 2 kat daha fazla dağılıyorBende öyle yapıyorum. evet geç bitiyor ama öbür türlü boş kalmayi beklersen oo bizum evler çöp eve döner
Benim yerinede uyuBen de uyuyakaldim sinir oldum