Mevlana değilim motivasyon için gel !

Ohhh simit, menemen, cokokrem, 5 tane ceviz, kızın çikolatasından ısırık, turşu. Hayırdır? Senin de mi reglin yakın?

Selam kızlar menümü yaziyorum;
Sabah
2 yumurta ve üzerine biraz çeçil peyniri
Ara1
Sütlü kahve + badem
Ara2
Kefir+kivi+ kepekli bisküvi
Akşam
Sade hamburger ve ayran

Su 2+
Henüz spor yapmadım ama eve gittiğimde 40dk yapacağım.

Yalnız karnım çok aç şuan ve düşünmemeye çalışıyorum.

Sagol canim . Mevsimsel mi acaba yorgunluk kan degerlerin mi dustu
Menun guzel canim aksam hamburgerin eti mi azdi doyurucu olmadi mi

Hem hasta oldum üşütmüşüm hem de yeni işe gidiş gelişlerde bi düzen tutturamadkm. Hem işlerim çok yoğun hem de eve gelince yprgun argın yatıyorum burayı takşp edemedim af edin . Ben kimsenin vaktini de almayayım kendinize iyi bakın . En içten özürlerimle

Menüm
Sabah:
2 dilim peynir ile yapılmış salata, 1.5 dilim ekmek ile sarımsaklı salçalı sos yapmıştı annem ona bandım
Ara öğün: sütlü Türk kahvesi (1 çay kaşığı şeker ile)
Öğlen : 1 kase tavuklu şehriye çorbası
Akşam : 2 adet haşlanmış baget, 2 dilim ekmek
Birazdan da bitki çayımı içeceğim

Canım menün çok güzel. Eğer salata ve yoğurt da eklersen daha doyurucu olacaktır. Bu arada tebrik ediyorum seni, nescafe yok

Bugün menüm biraz karıştı. Cumartesiye bu kadar yakınken böyle olması üzdü biraz beni de.

17.12.2022 Menüm
Kahvaltı: 09.00
Kaşar peynirli omlet, tereyağı, bal, reçel
Öğle: 12.00
1 kare kaşar peynirli ve sucuklu tost, çay
Ara: 15.00
Şekersiz Türk kahvesi, 6 adet züber lokum
Akşam: 18.00
2 kepçe arapaşı çorbası, salata, 3 yk yoğurt, 1 dilim ekmek
Su: 3 lt
Spor: -----

Tereyağı, bal ve reçel de miktar belirtmek istemiyorum. Canım çok tatlı istiyor son günlerde ve ekmek düşkünlüğü var. Özellikle bugün.

Züber 3-4 tane yenebiliyor ara öğünde ama ondan da 6 tane yedim. Aslında sağlam bir tatlı yesem belki geçecek bu tatlı isteği ama böyle sürünüyorum resmen.

Birazdan yeşil çay, maden suyu ve limon karışımı içeceğim. Belki tatlı isteğim de geçer. Cmt 59.9 bile olsa 59 u görmek istiyorum.
Fitt_anne
North River

Geçmiş olsun, inşallah en kısa sürede toparlarsın kendini. Düzen oturmayınca zor oluyor tabi. Allah kolaylık versin.

Canım menün çok güzel. Eğer salata ve yoğurt da eklersen daha doyurucu olacaktır. Bu arada tebrik ediyorum seni, nescafe yok
Evett. Sabah kalkar kalkmaz içme ihtiyacı duyuyordum. Bugün geç uyanınca kahvaltı yaptım önce. Aramadım pek inşallah böyle devam edecek. Ama acayip şişkinlik var geçmiyor. İnşallah + olmam

Olsun canim kotu seyler yememissin sonucta
Benim çocuklar üff . Hiç toplu olsun istemezler kafayı yiyorum bazen
Hepsi ayni dagitmadan nasil oynayacaklar ki haklilar
Misophonia da soylemis canim salata yogurt eklesen ekmek yemek zorunda kalmazsin ve daha doyurucu olur canim
Yarin telafi edemeyecek kadar kotu degil . Inisler cikislar olabilir onemli olan yola devam etmek. Arapasinin yaninda ekmegi nasil yedin o zaten hamurlu birsey degil mi canim

Günaydın bu alemin en güzelleridün gel git trafigim çok fazlaydı elime alamadım tel.Bugun de misafirim gelıcek yigenim,kuzenimin cocuksri şehir disindan geldi üniversite okuyorlar onları agırlıycam inşaallah yarın rutinletime donucem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…