Mevlana değilim motivasyon için gel !

Bugün bi tatlı isteğim var ki, sormayın... Geciken reglim mi sebep bilmiyorum. Kahvaltıda bal, tereyağı, ekmek yedim. Anladım ki ben çk ile yetinemiyorum. En iyisi hiç yememek benim için. Tereyağını çok seviyorum zaten. Başlı başına bir ekmekle yiyebilecek kadar hem de 😎 Neyse ki avuç içi kadar ekmekle durabildim. Akşam ki tavuk pirzolanın da en küçüğünü ayırmışım kendime 😏 Açım...

Neyse menümü yazayım

16.12.2022
Kahvaltı: 12.00
2 yumurta, domates, salatalık, 5 adet yeşil zeytin, 1 kk peynir, bal ve tereyağı (1 tk bal, tereyağı birazcık daha fazladır kne yazık ki), avuç içi kadar beyaz ekmek
Ara: 15.00
1 fincan şekersiz Türk kahvesi, maden suyu, 1 kuru incir, 1 fıstık ezmeli hurma, 2 tam ceviz
Akşam: 18.00
Izgara tavuk pirzola, salata, 3 yk yoğurt
Su: 2 lt
Spor: 1 saat 30 dakika yürüyüş

Kızlar instada bir dyt e denk geldim. Arınma diyetleri paylaşmış. Ekran görüntüsü aldım. Önümüzdeki haftalarda deneyebilirim. Şu an düşünmüyorum. Sizin hoşunuza gider belki.

Eklentiler

• 20221116_212121.jpg
    20221116_212121.jpg
    138,1 KB · Görüntüleme: 24
  • 20221116_212106.jpg
    20221116_212106.jpg
    210,5 KB · Görüntüleme: 22
  • 20221116_212052.jpg
    20221116_212052.jpg
    152,3 KB · Görüntüleme: 31
Buldum bir yerde varmış aldım hemen bende evdekiler pizza yaptım kendime ıspanak 😬
1 yk tadina baktim nefsim korelsin diye
Iradeniz daim olsun Inşallah 😇
Sagol canim
Bugün bi tatlı isteğim var ki, sormayın... Geciken reglim mi sebep bilmiyorum. Kahvaltıda bal, tereyağı, ekmek yedim. Anladım ki ben çk ile yetinemiyorum. En iyisi hiç yememek benim için. Tereyağını çok seviyorum zaten. Başlı başına bir ekmekle yiyebilecek kadar hem de 😎 Neyse ki avuç içi kadar ekmekle durabildim. Akşam ki tavuk pirzolanın da en küçüğünü ayırmışım kendime 😏 Açım...

Neyse menümü yazayım

16.12.2022
Kahvaltı: 12.00
2 yumurta, domates, salatalık, 5 adet yeşil zeytin, 1 kk peynir, bal ve tereyağı (1 tk bal, tereyağı birazcık daha fazladır kne yazık ki), avuç içi kadar beyaz ekmek
Ara: 15.00
1 fincan şekersiz Türk kahvesi, maden suyu, 1 kuru incir, 1 fıstık ezmeli hurma, 2 tam ceviz
Akşam: 18.00
Izgara tavuk pirzola, salata, 3 yk yoğurt
Su: 2 lt
Spor: 1 saat 30 dakika yürüyüş
Menu guzel canim enerjiyide sabah almissin. Yumurtlama ve regl oncesi icimize canavar kaciyor kadinlarin diyet yapmasi yasaklansa keske :KK70: sporunda guzel.erimistir onlar

Kızlar instada bir dyt e denk geldim. Arınma diyetleri paylaşmış. Ekran görüntüsü aldım. Önümüzdeki haftalarda deneyebilirim. Şu an düşünmüyorum. Sizin hoşunuza gider belki.
Tartinin takjldigi zamanlarda denenebilir canim ama regl oncesu ve yumurtlamada yapmamak gerek aclik gozunu dondururse sikinti sonra

Sabah ters kalkınca tersten gitti tüm gün.🤦🏻‍♀️teli elime alamadım .kızım aşırı derecede evcillik oynamaya sardı bu sıra beynim yanım oyun oynamaktan 🤯🤯
Kendimi aşırı yorgun hissediyorum yarın yazarım menümü iyi geceler canlar🙋‍♀️

Porsiyonlari kasik bazinda yazar misin canim. 1 porsiyon patates ne kadar. Tavuk doner durum mu sadece eti mi

Gercejten kararliysan tabi ki aliyoruz hosgeldin

Afiyet olsun canim 1 lahmacun cok degil olabilir arada

Supersin canim yinr masallah

Afiyet olsu elinide bilmesek :KK70:

Gunaydin canim

Sanmam aksama karbon almazsin dengeler

Azicik su koy dibine demistim oyle mi yaptin benim ki tutmuyor

Bogazinida gosterirsin gecmis olsun
Çok mutlu oldum. Her gün yediklerimizi yazacağız herhalde değil mi?
Öyleyse hemen başlıyorum;

Sabah
yarım simit
2 yumurta
Domates ve salatalık
6 zeytin

Ara1
1 sütlü kahve
1 kepekli su incecik bisküvilerden 1 paket

Ara2
1 bardak kefir
7-8 tane badem

Akşam
1 tabak karnabahar yemeği
1 bardak kefir

40dk koşu bandında yürüyüş.
3lt su

Bu arada 2 haftadır diyetisyene gidiyorum. Listemdeki yiyeceklere sadık kalmaya çalışıyorum.

1 yk tadina baktim nefsim korelsin diye

Sagol canim

Menu guzel canim enerjiyide sabah almissin. Yumurtlama ve regl oncesi icimize canavar kaciyor kadinlarin diyet yapmasi yasaklansa keske :KK70: sporunda guzel.erimistir onlar
Bi olup rahatlasaydim her anlamda 😅
Tartinin takjldigi zamanlarda denenebilir canim ama regl oncesu ve yumurtlamada yapmamak gerek aclik gozunu dondururse sikinti sonra
Yaa evet, o kilonun durduğu bir yer var ya, orda deneyebiliriz. Iyi fikir canım 🤗

Sabah
yarım simit
2 yumurta
Domates ve salatalık
6 zeytin

Ara1
1 sütlü kahve

Ara2
1 bardak kefir
7-8 tane badem

Akşam
1 bardak kefir

3lt su

Bu arada 2 haftadır diyetisyene gidiyorum. Listemdeki yiyeceklere sadık kalmaya çalışıyorum.
Hoş geldin. Ilk sayfada kurallar var, onları oku istersen. 😇

Afiyet olsun cnm su niye öyle az olmuş turşu ile et icirir aslında 😬
Yesilcay cok ictim ondan galiba yazarken fark.ettim az icmisim suyu
Sabah ters kalkınca tersten gitti tüm gün.🤦🏻‍♀️teli elime alamadım .kızım aşırı derecede evcillik oynamaya sardı bu sıra beynim yanım oyun oynamaktan 🤯🤯
Kendimi aşırı yorgun hissediyorum yarın yazarım menümü iyi geceler canlar🙋‍♀️
Ablasi eslik etmiyor mu arada canim. Bizim abi minderlerle duzenek kuruyor baya iyi oynuyorlar

Sabah
yarım simit
2 yumurta
Domates ve salatalık
6 zeytin

Ara1
1 sütlü kahve

Ara2
1 bardak kefir
7-8 tane badem

Akşam
1 bardak kefir

3lt su

Afiyet olsun canim . Evet duzenli menu paylasimi, firsat buldukca muhabbete katilim . Ctesileri tarti gunu ilk sayfada kurallar var okursan sevinirim
Bi olup rahatlasaydim her anlamda 😅

Yaa evet, o kilonun durduğu bir yer var ya, orda deneyebiliriz. Iyi fikir canım 🤗
Gelse dert gelmese de dert :X

Yesilcay cok ictim ondan galiba yazarken fark.ettim az icmisim suyu

Ablasi eslik etmiyor mu arada canim. Bizim abi minderlerle duzenek kuruyor baya iyi oynuyorlar

Afiyet olsun canim . Evet duzenli menu paylasimi, firsat buldukca muhabbete katilim . Ctesileri tarti gunu ilk sayfada kurallar var okursan sevinirim

Gelse dert gelmese de dert :X
İlgileniyor cnm ablası dışarı cikardi bugün, o ara işimi yaotim zaten.Surekli onada yüklenmek ıstemıyorum.. yakında kreş olsa kendim götürüp getirebilecegim yarım gün kreş istiyorum aslinda

Kolay gelsin canım. Ben de haftaya kızımı uyutup, anneme emanet edip tek başıma çıkacağım inşallah. Terapi niyetine anama gidicem 😄
Her dk an tatini çıkar inşaallah cnm 😍❤️
North River North River
Fitt_anne Fitt_anne
Yarın danimarkaya basliyormuyuz
Ben öğlen arkadaşa davetliyim akşamda misafirim var .Yarın eşlik ediyim ben ☺️
Bana da uyar aldım greyfurtumu bu hafta tartı düşmedi bende dilege de uyarsa iki gün yapalım
Siz başlayin bir günle arayi kapatırım ben😁
Buldum bir yerde varmış aldım hemen bende evdekiler pizza yaptım kendime ıspanak 😬
Böyle irade savaşları olduğu gün diyet daha keyifli oluyor 😬

Menümü yazıp kaçıyım. yoğun bir gün benim için .Gitmeden yemegimi yapıyım.yetistirebilirsem tatlı yapicam aksama.
Kahvaltı 11.oo
Çeyrek simit
Salata
Menemen
Zeytin biraz peynir
1lokma ekmeğe cokokrem

Ara kahve 5 ceviz hurma

Akşam 19.oo

2 kepçe çorba
2 servis kaşığı et kavurma
Salata
Turşu yoğurt