Mevlana değilim motivasyon için gel !

Evin erkeklerine sinirlendim kızı aldım parka getirdim .Zekalarindan şuphe eder oldum milyon kez soyledigime rağmen insan neden kıyafetinin kirlisini sepet içine koyamaz yada yediginin çöplerini çöpe atamaz🤦🏻‍♀️
Yok artik oglun kocaman oldu esinde goruyor 3 cocuk kv is mi biter :KK43: ben Kuzey'le hergun ayniyim ust degisiyor yerde ters . Ama sagolsun esim toplu ya hic sagda solda corap camasir olmaz da Kuzey'in bu sene ciksrtip atmasi basladi
Nazar cıkmış iyi olmuş dermişim😁
Haha :KK70: iyi oldu bir tur daha supurdum
Eki Görüntüle 3160995

Görmemiş kahve makinası almış kahvenin dinine düşmüş bu 3. Kahvem olabilir🙈 gelin beraber olsun kizlar
Gule gule kullan nasil memnun kaldin mi ?
Canıma tak etmediği sürece bende çıkmadım canım ilk defa üst komşuma çıktım sabahın köründe süpürgeyle kavga edince 😅 sanırsın evi supurmuyor dövüyor ufak bebek olunca tolere edemiyorum artık 😬

Benimkiler de öyle bazen koca bir çöp poşeti alıp butun dağıttıkları ni çöpe atasim geliyor
:KK70:
Geçmiş olsun canım size birşey olmamış iyiki
Yok canim masaya cikip atmis kendini koruyarak :KK70:
Evdıkılere pide yaptim kendim salata omlet yedim 💪isteyince ve birlik olunca oluyor kızlar ❤️😍❤️
Oo supersin yalan yok ben yapsam yerdim 🤫

Şuan için gayet başarılı canım köpüğü vs canım biraz kahve telvesi fazla geliyor olcekle koyunca az koyunca aynı performansı verir mi bilmiyorum

Aferin akıllı bidiga 😂
Ölcegini kullanmiyorum ben kendi tarzimda yapiyorum , kopuk hind.cevizi yagi ve tarcin atinca olmuyor o ayri

Sabah : 2 adet haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 3 adet siyah zeytin
1.5 saat sonra: Nescafe
Öğlen : 1 tabak bezelye yemeği
Akşam : tavuklu salata ( marul,roka,domates ve 1 haşlanmış baget ile )

Menümu yazayım

Sabah
Pastırmalı 2 yumurta
Tel Peynir
2 dilim ekmek
4 zeytin
Domates
Salatalık

Ara
1 avuç ceviz
2 sutlu,1 sade türk kahvesi

Akşam
1 adet dürüm et tantuni( masterchefi izlemeye ektim😆)
1 bardak sprite

Suyu yine saymadım😬

Bugün diyete uymam çok mümkün değildi. Arkadaşlarımızla kahvalti ve mangal için sözleştik. Böyle nadir günlerin keyfini çıkarmaktan yanayım. Diğer günler menülerimi gördüysen iyiyimdir bu konuda. Aralıklı oruç uyguluyorum. Öğlen 12.00 kahvaltı, 15.00 ara öğün, 18.00 akşam yemeği şeklinde. Menülerimde daha önce danıştığım diyetisyenimin listelerinin derlemesidir. Ve en önemlisi emziren bir anneyim. 14 aylık ama aktif bir şekilde emerken iliğimi kurutan bir evladım var. Yine iyi tutuyorum kendimi yani :KK66: Bu fırsatla kendimi de tanıtmış olayım.
Aa emziriyorsan çok güzel bir menü olmuş :))
Evlilik yıldönümünün kutlarım cnm nice nice yillariniz olsun inşallah 😍
Menünde çok güzel afıyet olsun
Spor su nekadar?
North River North River cnm benim banuyu listeye ekleyebilirmisin
Çok teşekkürler canım . Su 2 lt spor da attığım adımlar. Gün işinde dışarıda işlerim vardı ordan oraya yürğdğm durdum :)
Tatlim yeni bir grubuz adapte olamayanlar cikti . Seninde ctesiye kadar duzenli menu ve katilimla kalici olmani bekliyorum . Ona gore ctesi listeye ekleyecegim yeniden bunu baslangic kilon kabul ediyorum anlastik mi :KK19:

Oyle korkulacak bir tarafida yok canim 3_4 kestanede kalabilmissen ne guzel 1 dlm ekmek ediyor. Gayet iyi iade etmissin bence

Ben Dilege cok kizmisimdir sabah kahvaltidaki receline balina ama o minicik odulle durup telafi ediyor kisiden kisiye degisiyor onun icin 2ck kadar recele ses etmiyorum ama kendim yesem telafi edemiyorum zor veren bir vucudum var

Bence gayet iyi idare etmissin

Alkisliyorum diyetisyenini cok dogru bir yaklasim

Ctesiye kadar katilimina bagli canim kendisine de soyledim bu kilosunu baslangic alip ctesi ekleyecegim

Birakta biz ovek :KK53:

Yazmamisim ya :KK43: 30dk leslie 10476 adim 2 lt su

Gunaydin canim kolay gelsin

Cok guzel canim
Tamamdır anlaştık 👍🥰

Kızlar bugün çok halsizim. Uyuma isteği var, kızım izin vermiyor. Elim kolum kalkmiyor. Modum da düşük biraz. Giremedim doğru dürüst. Girsem de yazamadım, emoji bırakıp çıktım. Menümü yazayım, müsade isteyim sizden.
Bugün de regl olmadım. Sabah tartıldım +200 gr çıktı. Fitt_anne Fitt_anne

14.11.2022 menüm
Kahvaltı: 12.30
Lor peynirli 1 yumurta ile omlet
Domates, salatalık, biber, zeytin, portakal
Ara: 15.30
1 fincan yeşilçay, 1 adet kuru incir, 7 adet çiğ badem
Akşam: 18.00
1 kase mercimek çorbası, yoğurt, salata
Su: 3 lt
Spor: ---
Fitt_anne Fitt_anne North River North River

Kızlar bugün çok halsizim. Uyuma isteği var, kızım izin vermiyor. Elim kolum kalkmiyor. Modum da düşük biraz. Giremedim doğru dürüst. Girsem de yazamadım, emoji bırakıp çıktım. Menümü yazayım, müsade isteyim sizden.
Bugün de regl olmadım. Sabah tartıldım +200 gr çıktı. Fitt_anne Fitt_anne

14.11.2022 menüm
Kahvaltı: 12.30
Lor peynirli 1 yumurta ile omlet
Domates, salatalık, biber, zeytin, portakal
Ara: 15.30
1 fincan yeşilçay, 1 adet kuru incir, 7 adet çiğ badem
Akşam: 18.00
1 kase mercimek çorbası, yoğurt, salata
Su: 3 lt
Spor: ---
Fitt_anne Fitt_anne North River North River
Afiyet olsun cnm menun çok güzel😍niye modun düşük caninimi sıktılar

Kahvaltı 11.oo
Salata
Haşlanmış yumurta
1dilim peynir
2 parça kasar
5 zeytin
1 dilim ekmekk tahin pekmez tereyağı bal (1ck kadar hepsinden

Ara kahve 3 hurma 3 ceviz

Akşam 18.oo
2 kepçe mercimek çorbası
2 yumurtadan omlet
Salata
1 bardak ayran 1 lokma pide

Bol su form çayı 4o dk eliptik 1o dk kol çalışması
@nort River

Menümu yazayım

Sabah
Pastırmalı 2 yumurta
Tel Peynir
2 dilim ekmek
4 zeytin
Domates
Salatalık

Ara
1 avuç ceviz
2 sutlu,1 sade türk kahvesi

Akşam
1 adet dürüm et tantuni( masterchefi izlemeye ektim😆)
1 bardak sprite

Suyu yine saymadım😬
Bari ayran içseydin😔

X