- 17 Haziran 2015
- 4.518
- 8.961
-
- Konu Sahibi North River
- #1.141
Gece çok uyanıyor kızım bu sıralar. Yeni bir diş gelecek sanırım. Gündüz uykuları da teke düştü ve süresi de az. Çok yoruluyorum canım. Biriken yorgunluk mahvediyor beni. Kendime zaman ayırmamak da moralimi bozuyor biraz.Afiyet olsun cnm menun çok güzelniye modun düşük caninimi sıktılar
Afiyet olsun cnm su spor neredeSabah : 2 adet haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 3 adet siyah zeytin
1.5 saat sonra: Nescafe
Öğlen : 1 tabak bezelye yemeği
Akşam : tavuklu salata ( marul,roka,domates ve 1 haşlanmış baget ile )
Sana nefes aldirabilecek kimse yokmu aileden cnmGece çok uyanıyor kızım bu sıralar. Yeni bir diş gelecek sanırım. Gündüz uykuları da teke düştü ve süresi de az. Çok yoruluyorum canım. Biriken yorgunluk mahvediyor beni. Kendime zaman ayırmamak da moralimi bozuyor biraz.
Pazarim hariç dış işlere karismiyorum nasıl yetisem kaça bölünem benBugün ben evi topladım yeter kızlarım hasta zaten onlarla ilgileniyorum beni dışarıdaki işler maffediyor
Güle güle kullan cnmŞuan için gayet başarılı canım köpüğü vs canım biraz kahve telvesi fazla geliyor olcekle koyunca az koyunca aynı performansı verir mi bilmiyorum
Aferin akıllı bidiga
Benim cnm metom bana rağmen hala bozulmadiysa 1lokms tatlı ile teşekkür ederim ben deTatlim yeni bir grubuz adapte olamayanlar cikti . Seninde ctesiye kadar duzenli menu ve katilimla kalici olmani bekliyorum . Ona gore ctesi listeye ekleyecegim yeniden bunu baslangic kilon kabul ediyorum anlastik mi
Oyle korkulacak bir tarafida yok canim 3_4 kestanede kalabilmissen ne guzel 1 dlm ekmek ediyor. Gayet iyi iade etmissin bence
Ben Dilege cok kizmisimdir sabah kahvaltidaki receline balina ama o minicik odulle durup telafi ediyor kisiden kisiye degisiyor onun icin 2ck kadar recele ses etmiyorum ama kendim yesem telafi edemiyorum zor veren bir vucudum var
Bence gayet iyi idare etmissin
Alkisliyorum diyetisyenini cok dogru bir yaklasim
Ctesiye kadar katilimina bagli canim kendisine de soyledim bu kilosunu baslangic alip ctesi ekleyecegim
Birakta biz ovek
Yazmamisim ya30dk leslie 10476 adim 2 lt su
Gunaydin canim kolay gelsin
Cok guzel canim
Aman dikkat et canim hasta olmaKızlar bugün çok halsizim. Uyuma isteği var, kızım izin vermiyor. Elim kolum kalkmiyor. Modum da düşük biraz. Giremedim doğru dürüst. Girsem de yazamadım, emoji bırakıp çıktım. Menümü yazayım, müsade isteyim sizden.
Bugün de regl olmadım. Sabah tartıldım +200 gr çıktı.Fitt_anne
14.11.2022 menüm
Kahvaltı: 12.30
Lor peynirli 1 yumurta ile omlet
Domates, salatalık, biber, zeytin, portakal
Ara: 15.30
1 fincan yeşilçay, 1 adet kuru incir, 7 adet çiğ badem
Akşam: 18.00
1 kase mercimek çorbası, yoğurt, salata
Su: 3 lt
Spor: ---
Fitt_anne North River
Bende Nescafe yok bacım karistirdinKız makinende var ne Nescafesi
Asitli şeylere dayanamıyorum emzirdifimden beri zor sabrediyorum bugün tutamadım kendimiBari ayran içseydin
Sağol canımGüle güle kullan cnm
Seni çok iyi anlıyorum 3 aydır sürekli aynı durumdayim hiç bir şeye yetişemiyorum ve hiç bir işim tam olmuyorGece çok uyanıyor kızım bu sıralar. Yeni bir diş gelecek sanırım. Gündüz uykuları da teke düştü ve süresi de az. Çok yoruluyorum canım. Biriken yorgunluk mahvediyor beni. Kendime zaman ayırmamak da moralimi bozuyor biraz.
Evin isi dış isi hep bende CanimPazarim hariç dış işlere karismiyorum nasıl yetisem kaça bölünem ben
Ne yazık ki yok canım. Annemle de farklı sehirlerdeyiz zaten. Eşim haftasonu beni anneme bırakmayı düşünüyor biraz dinleneyim diye. 2-3 hafta kal diyor, bakalım...Sana nefes aldirabilecek kimse yokmu aileden cnm
Zor dönemler eteklerinden ayrılmaz uyanıkken de ,yemek yapmak bile bı lüks oluyor çok iyi anlıyorum seni daha yeni geldim o yollardan
Ben birlikte yatıyordum uyanır memeyi ağzına alır tekrar uyurduk uykusuz kaldığımı hiç hatırlamıyorum oyüzden
Böyle dönemlerde en azından birlikte yatsaniz emmek sakinlestiriyor dis sikintisinida daha rahat atlatıyor bebeği yani benimki öyleydi
Aman dikkat et canim hasta olma
Sağ ol canım. Ben bir çocukla bu haldeyim, valla sizlerin maaşallahı var. Imreniyorum inan ki. Senin 3 numara da minicik daha. Ben biraz yalnız hissetmekten, psikolojik olarak da zorlanıyorum açıkçası. O da direncimi düşürüyor işte.Seni çok iyi anlıyorum 3 aydır sürekli aynı durumdayim hiç bir şeye yetişemiyorum ve hiç bir işim tam olmuyor
İnşallahKahveye alışınca Nescafe içmek istemiyceksin
Spor yapamıyorum zaten ev içinde hep hareket halindeyim. Suyu da susadıkça içiyorum ama en az 2 litre içmeye özen göstereyimAfiyet olsun cnm su spor nerede
Hiç imrenme canım 3 çocuk hiç imrenilecek birşey değil rabbim eksikliklerini göstermesin orası ayrı .. yanlız hissetmeye gelince ben de öyleydim eşim sürekli arkadaş edin deyip duruyordu edineyimde nerden sonra ev alıp başka yere taşındık orda ufak ufak komşularım oldu sonra çocuklar okula başlayınca oralardan arkadaslarim oldu spora vs gittim oralardan derken zamanla yanlizlik psikolojisinden çıktım bu dönemlerin hepsi gelip geçiyor direncini de moralinide bozma canım kendine fırsatlar yarat emin ol sana iyi gelecekSağ ol canım. Ben bir çocukla bu haldeyim, valla sizlerin maaşallahı var. Imreniyorum inan ki. Senin 3 numara da minicik daha. Ben biraz yalnız hissetmekten, psikolojik olarak da zorlanıyorum açıkçası. O da direncimi düşürüyor işte.