Mevlana değilim motivasyon için gel !

Afiyet olsun cnm menun çok güzelniye modun düşük caninimi sıktılar
Gece çok uyanıyor kızım bu sıralar. Yeni bir diş gelecek sanırım. Gündüz uykuları da teke düştü ve süresi de az. Çok yoruluyorum canım. Biriken yorgunluk mahvediyor beni. Kendime zaman ayırmamak da moralimi bozuyor biraz.

Sana nefes aldirabilecek kimse yokmu aileden cnm
Zor dönemler eteklerinden ayrılmaz uyanıkken de ,yemek yapmak bile bı lüks oluyor çok iyi anlıyorum seni daha yeni geldim o yollardan
Ben birlikte yatıyordum uyanır memeyi ağzına alır tekrar uyurduk uykusuz kaldığımı hiç hatırlamıyorum oyüzden
Böyle dönemlerde en azından birlikte yatsaniz emmek sakinlestiriyor dis sikintisinida daha rahat atlatıyor bebeği yani benimki öyleydi

Benim cnm metom bana rağmen hala bozulmadiysa 1lokms tatlı ile teşekkür ederim ben de

Aman dikkat et canim hasta olma

Seni çok iyi anlıyorum 3 aydır sürekli aynı durumdayim hiç bir şeye yetişemiyorum ve hiç bir işim tam olmuyor

Ne yazık ki yok canım. Annemle de farklı sehirlerdeyiz zaten. Eşim haftasonu beni anneme bırakmayı düşünüyor biraz dinleneyim diye. 2-3 hafta kal diyor, bakalım...
Ben birlikte yatınca hiç rahat edemedim. Sığamadık yatağa. Eşim çarpar diye de korktum hep. Zaten yatarak emzirmek de zor geldi bana.

Aman dikkat et canim hasta olma
Seni çok iyi anlıyorum 3 aydır sürekli aynı durumdayim hiç bir şeye yetişemiyorum ve hiç bir işim tam olmuyor
Sağ ol canım. Ben bir çocukla bu haldeyim, valla sizlerin maaşallahı var. Imreniyorum inan ki. Senin 3 numara da minicik daha. Ben biraz yalnız hissetmekten, psikolojik olarak da zorlanıyorum açıkçası. O da direncimi düşürüyor işte.

Hiç imrenme canım 3 çocuk hiç imrenilecek birşey değil rabbim eksikliklerini göstermesin orası ayrı .. yanlız hissetmeye gelince ben de öyleydim eşim sürekli arkadaş edin deyip duruyordu edineyimde nerden sonra ev alıp başka yere taşındık orda ufak ufak komşularım oldu sonra çocuklar okula başlayınca oralardan arkadaslarim oldu spora vs gittim oralardan derken zamanla yanlizlik psikolojisinden çıktım bu dönemlerin hepsi gelip geçiyor direncini de moralinide bozma canım kendine fırsatlar yarat emin ol sana iyi gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…