- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
- Konu Sahibi North River
Günaydin bol eksiler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Halayın başına geçtim, gelin hadi sizde Siz bu emojileri nasıl koyuyorsunuz canım?supersin canim hadi halaya
Harikasın canım haftaya 5 Lee geliyorGünün ilk tartısı, ilk eksisi geliyooor
Geçen cumartesi 61,7 ydi
Ödem gidiyor ilk yeni basladiginda tebrikler canımGaliba tartım bozuldu. 2 günde 75ten 73.7 kayınvalidemlere gidecem öğleden sonra bir de orda bakayım ama tok karnına olurum bilemedim
Teşekkür ederiz canımiyi geceler kızlar. bir süredir buralarda değildim o yüzden yeni gördüm sayfanızı. hayırlı olsun
Oh be şükür eksilerin görünmeye başladı tebrik ederim cnm Rabbim bir daha 90lari göstermesin
Muhteşem tebrik ederim cnm çok güzel eksin hedefe ulasman çok uzak değil böyle devam et yeterkıGünün ilk tartısı, ilk eksisi geliyooor
Geçen cumartesi 61,7 ydi
Günaydın balimGünaydın canlar
Olur tabi ne güzeldi menülerin ödemin gittiGaliba tartım bozuldu. 2 günde 75ten 73.7 kayınvalidemlere gidecem öğleden sonra bir de orda bakayım ama tok karnına olurum bilemedim
Sagol canimiyi geceler kızlar. bir süredir buralarda değildim o yüzden yeni gördüm sayfanızı. hayırlı olsun
Ben sonunda yer alacafgim ortadali 3 nokta varya canim oraya basinca cikiyorHalayın başına geçtim, gelin hadi sizde Siz bu emojileri nasıl koyuyorsunuz canım?
Odemin inmistir canim ne guzel 5lt su sisesi yada evde cocuk varsa ordanda anlarsin cocuklar odem tutmadigi icin sabit degerGaliba tartım bozuldu. 2 günde 75ten 73.7 kayınvalidemlere gidecem öğleden sonra bir de orda bakayım ama tok karnına olurum bilemedim
Gunaydin canimGünaydın canlar
Oo Merve hanim borek yiyerekte zayiflaniyormus masallah canim boyle gitsin patir patir bide su tartinin uygulamasindan profiline gir ismin soyismin hep ortada degistir sadece Merve kalsin bari halaya devam
TamamdırOlur tabi ne güzeldi menülerin ödemin gitti
Bence kayınvalidende tartilma bu tartıda devam et
Avakadolu greyfurtlu tam yağ yakan kahvaltı hemdeEki Görüntüle 3160126
Kahvalti asktir benim icin
Kaçta kalktın kız neka çok iş yapmışsın benim sdaha yataklar duruyorEvi supurdum
Aksamdan kalma mutfak toplandi
Camasirlar katlandi yenisi yikandi asildi
Cocuklari coktan doyurmustum, oglen icinde corbalari hazir
simdi kahvalti etme zamani