- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
-
- Konu Sahibi North River
Greyfurtumu oglim salataligimi kizim caldiAvakadolu greyfurtlu tam yağ yakan kahvaltı hemde
9 daKaçta kalktın kız neka çok iş yapmışsın benim sdaha yataklar duruyor
Greyfurtumu oglim salataligimi kizim caldi
Ya listeyi yaparken liste uctu nasil gelir ki geriHadi be ekmeği alsalardi keşke
Nereye uçtu kızYa listeyi yaparken liste uctu nasil gelir ki geri
Ya duzenlryecektim yok simdiNereye uçtu kız
Ayfer ne diyim bilemedim
Kurekle vur son artimAyfer ne diyim bilemedim
Tatlım ya darilmaca kirilmaca yok ne yazikki bir turlu anlatamadim ne demek istediğimi burda diğer sayfadaKızlar aktif olamadım ama devam edeceğim sizinle mazeret kendimde kabul etmiyorum artık. Git gobek almış başını gitmiş berbat haldeyim ha
Tamam dir haftaya iyi bir eksi ile gelmezsen bende bırakırım diyetiKurekle vur son artim
Birakma ben yeni basladimTamam dir haftaya iyi bir eksi ile gelmezsen bende bırakırım diyeti
Tamam tatlım beni ikna et bu haftaya ozamanBirakma ben yeni basladimbaslangic kilolarini buldum kizimi uyuturken yeniden yapiyim liste seni hedefe 2.9 kalmis
Kacta anlasalimTamam tatlım beni ikna et bu haftaya ozaman
Sağol canim insallah basta bizSayfan hayırlı olsun canım
Sayende kilolu hatun kalmaz inşallah
Bende leslie 2 mile baslayacagim bedenime neler yapmisim topuk dikeni belasi cikti .Işlere girişiyim 2 sabahtir uyuyorum komşum dikkatimi dağıttı sabah kalkamadım geç yatınca yarın tekrardan erken kalkıp yürüyüş yada eliptigimi yapicqm..bugün de bı firsatini bulup yarım saatte olsa eliptik yapicam
Eksi 1,5 istiyorumKacta anlasalim